Dar Meiles nuotrauku is jos pasilakstymu. Man atrodo, kad siuo metu Lietuvoje rudnosiuku RR nera. O taip noretusi...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 10 09, 15:09)
Bet jūs veisimui laukėt Yra nedidukas skirtumas
Iš kūr jūs žinot, kokiems tikslams aš ieškojau šunio? Aš ieškojau DRAUGO. Plačiąja prasme. Norėjau kartu sportuoti, kartu lakstyti. Man tiesiog stogą rovė nuo to, kad aš išėjus pasivaikščiot neturiu šuns. Vedžiodavau pažįstamų šunis ir panašiai. Taigi aš rinkausi draugą. Su kuriuo galėčiau įsilieti į šunininkų pasaulį pabandant apsilankyti parodose, nes buvo gaila, kad turiu "veislinę" katę be dokumentų, kurios negalėjau vesti į parodas. Kai užaugau ir supratau kad visad to būčiau norėjus, tai šunį pasirinkau atitinkamą. Rinkausi iš labai daug vadų. Turbūt iš tiek daug, kaip niekas kitas. Jau atrodo rezervavau šuniuką, kai tuo metu sužinojau iš kitų šaltinių, kad patinas perkando parodoje teisėjai veidą iš kart atsisakiau. Na ir daug panašių situacijų, bet viešai to neaptarinėsiu. Kol galų gale, pasitaikė galimybė pasiimti nerealų šuniuką. Aš gyvenau tuo šuniu, dar negimus jiems, spėliojau kiek gims, žiūrėjau kaip atrodo kalytė, domėjausi kiekvieną dieną. Labai laukiau. Jiems gimus sėdėjau kaip mažas vaikas, žiūrėjau į nuotrauką ir blioviau. Negalėjau sulaukt kol atsiras pas mane. Štai kam aš laukiau šunio. Visų pirmą man jis turėjo būti sveikas ir gero temperamento. Juk man vaikus kažkada reiks auginti su tuo šuniu. O parodos ir veisimas - antraeilis dalykas man buvo, juk šuniukai keičiasi, galbūt mano šunytė net nebūtų tikusi veisimui laikui bėgant, tačiau turiu tam tinkamą šunį ir manau nemažai apie tai suprantu ir savo žiniomis galiu dalintis su žmonėmis.
Papildyta:
Astuk, yra Lietuvoj rudnosiukas, bet neparodinis
Jeigu viskas bus pagal planą, tai ateinančią vasarą turėtų atsirasti daugiau liveriukų )
QUOTE(Neisha @ 2012 10 09, 13:47)
Jeigu viskas bus pagal planą, tai ateinančią vasarą turėtų atsirasti daugiau liveriukų )
Taip negalima. Uzsiminti puse zodzio ir viskas. Vada planuojate su liveriu? Labai idomu.
Xixi jei ir planuočiau vadą su liveriu, pagal genetiką rudanosių vistiek nebūtų Nors labai norėčiau. Bet va, po kokių pusės metų žmonės patys pasiskelbs, laikau kumštukus, kad tik viskas pasisektų
QUOTE(Neisha @ 2012 10 09, 20:06)
Xixi jei ir planuočiau vadą su liveriu, pagal genetiką rudanosių vistiek nebūtų Nors labai norėčiau. Bet va, po kokių pusės metų žmonės patys pasiskelbs, laikau kumštukus, kad tik viskas pasisektų
Labai jau daug vadų lipa ant nosies dabar... Diksė greit, Mūza po to iš kart, dar jei čia vasarą kažkas.. +Rossa kažkada kitąmet irgi bus kergiama..
O, tokia karsta diena dar karstu naujienu.
Aisiuko sunus (Leonetos Muzos brolis) ka tik tapo tevu. Siandien Austrijoje nuo jo gime 6 suniukai - 4 mergytes ir 2 berniukai. Visi su ridzais, keletas su baltomis letenelemis. Suniukai ir mamyte jauciasi gerai. Lauksim nuotrauku (Visi suniukai jau seniai rezervuoti)
Keletas Cairo nuotrauku - 2.5 metu:
O cia - 1.5 metu:
Aisiuko sunus (Leonetos Muzos brolis) ka tik tapo tevu. Siandien Austrijoje nuo jo gime 6 suniukai - 4 mergytes ir 2 berniukai. Visi su ridzais, keletas su baltomis letenelemis. Suniukai ir mamyte jauciasi gerai. Lauksim nuotrauku (Visi suniukai jau seniai rezervuoti)
Keletas Cairo nuotrauku - 2.5 metu:
O cia - 1.5 metu:
Jo... Kad tik gerų šeimininkų užtektų visiems šuniukams
Papildyta:
Nu galva Cairo tai super graži
Papildyta:
QUOTE(Neisha @ 2012 10 09, 14:12)
Temperamentas ir noras dirbti - taip pat nerealus
3 mėnesių šuniukui (labai panašus į ridžbekiuką) skubiai reikalingi globėjai!!!
861349664 Kaunas
861349664 Kaunas
QUOTE(Neisha @ 2012 10 09, 14:18)
861349664 Kaunas
861349664 Kaunas
Ir FB pasidalinkite sia info - as ka tik ikeliau ta zinute i savo psl.
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 08, 17:49)
RUONIS
QUOTE(Neisha @ 2012 10 09, 14:18)
861349664 Kaunas
861349664 Kaunas
Na va, laikini namuciai siam suniukui jau rasti