QUOTE(Pumpum @ 2012 10 08, 23:03)
Atsiprašau, bet rašydama visus šiuos pasisakymus absoliučiai nieko blogo nenorėjau. Negi reikia kaip mažam vaikui visur dėlioti šypsenėles po pasisakymo, akd žmonės suprastų, jog tai sakau ir šypsausi, nepykstu ant jų?
galiu ir taip
jūs visų pirmą net nežinote, kaip aš bendrauju su pirkėjais.
1. Aš nekalbu apie asmeniškai jus. Matėt, ten citavau ir daugiau
Nors... Aišku, kad nepažįstu, tik matau, kaip žmogus rašo. Iš tikro tai aš netikiu, kad šunis auginantis žmogus gali būti blogas iš esmės, nes blogi iš viso nieko neaugina
Bet vat skaitant jūsų pasisakymus, susidaro vaizdas aukščiau pateiktas. Stipriai pasikėlusio, savo šuniukų norėtojus iš anksto niekinančio žmogaus, kuris gali neparduot todėl, kad ne ta koja išlipo iš lovos. Jau lyginau su "Sarmos" pardavėja. Čia toks įspūdis iš šalies. Gal jis nėra tikslus, gal tikslesnis būtų paskambinus ar gyvai kalbant. Bet pakalbėjai, pasakei viso gero, ir viskas - o tai, kas čia parašyta, tauta net per google randa ir dar ilgai ras
2. Gal koks vienas kitas smailikas būtų gerai. Nes kai pirmą ir antrą kartą girdėjau, kad šunininkai už paprastą klausimą gali išplūst, durnium išvadint ir gerkles perkąst - jei bogu, galvojau, persūdo. Galvojau, gal žmogus pats buvo koks susijautrinęs, ko jau čia šunininkams jį pult, kad net jei ir durnai paklausė? Gi visų veisėjų visi durnai klausinėja, jie pratę!
Bet kai pasakė, kur, atėjau ir paskaičiau - man stalčius atkrito! Tokie nuostabūs šunys! Ir tokie pikti pasikėlę šunininkai
Kodėl?!
Na būtų ten kur nors jorkšyruose, kur nuo seno atmosfera, chi chi, tokia kiau kiau kiau - sakyčiau, kokie šunys, tokie ir šeimininkai.
O pas jus?!
Ne, mergos, gėda jums, ir ne kitaip
Jau net man gėda
Nors nei turiu šuns, nei planuoju - mano koli veislės kalė mirė prieš 17 metų nuo senatvės, bet iki šiol laiko užėmus visą šuneliams skirtą vietą - telpa tik du katinėliai... Bet jei imant katiną su manim būtų kas taip pašnekėjęs - kaip aš būčiau bėgus
Ir nebeturėčiau progos dar kažką mylėti. O jau čia tipo gerai?
Mergos, reprezentuojat gyvus daiktus. Labai meilius gyvus daiktus, ypatingus. Jie be galo gražūs iš išvaizdos, bet net ne išvaizda pas juos svarbiausia, o dūšia. Joks žmogus neturi tokios dūšios. Man regis, žmogus ima šunį iš dalies tam, kad iš jo mokytųsi tokių dalykų, kurie niekur neparašyti, o tik dūšia ir perduodami.
Bet tai
jie nuostabūs! Jūs - žmonės kaip žmonės
Kodėl gi jūs kažkokių reveransų SAU reikalaujat?
Būkit žmonės, pasimokykit iš šunų. Chi chi, gerai skamba, bet man rodos, jei visi žmonės būtų kaip šunys, žmoniškumo būtų daug daugiau
Taigi nepripjaukit iš anksto potencialių savo šunelių "mamų" ir "tėčių"
Jie neįgaus proto, jeigu bus Jūsų (o ne šunelių) apurgzti ir aploti. Urzgimas ir lojimas - nėra jokia pedagogika ir ne mokymas. O jūsų darbas - visus mokyti. Mokyti, o ne gąsdinti!
Taip, kartoju, sutinku, durnių yra masė, neatsakingų, idiotų ir visokių tokių, kuriems ir jūros kiaulę duoti būtų gaila. Bet jei prieš tai paklausė keturi debilai, tai nereiškia automatiškai, kad ir penktas bus toks! Ir nereikia ant jo iš anksto urgzti. Šuneliams gėdą darot
Beje, tiek ir norėjau pasakyt.