Įkraunama...
Įkraunama...

Rodezijos ridžbekai

QUOTE(Agnnyte @ 2012 10 08, 22:55)
Va, tai tau. Ir čia priėjo Kinziulis... g.gif  bigsmile.gif

Iš tikro tai taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet rašydama visus šiuos pasisakymus absoliučiai nieko blogo nenorėjau. Negi reikia kaip mažam vaikui visur dėlioti šypsenėles po pasisakymo, akd žmonės suprastų, jog tai sakau ir šypsausi, nepykstu ant jų? mirksiukas.gif galiu ir taip mirksiukas.gif jūs visų pirmą net nežinote, kaip aš bendrauju su pirkėjais. Visi man lieka dėkingi už suteiktą informaciją, už pasiūlymus susitikti, už atvažiavimą iki jiems patogios vietos, kad pasimatytų su Mūza, už vizitus į namus pas mane apžiūrint Mūzą ir patino nuotraukas prie arbatos, už kvietimus pasitaikius proga gyvai apžiūrėti patiną, už ilgiausius laiškus su atsakymais į jiems rūpimus klausimus. 4u.gif aš apskritai gyvenime su niekuo nelinkusi konfliktuoti ir pyktis. Aš visiems esu maloni, nemandagu iš Jūsų pusės taip kalbėti nieko nežinant mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir iš kur ištraukėt, kad šuneliui neieškom gerų "mamų" ir "tėčių"? Kaip minėjau, daug bendrauju, siunčiu anketas, susipažįstu gyvai jei tik yra galimybė. Ieškau pačių geriausių. Ir čia jokios didybės nėra.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 08, 23:03)
Atsiprašau, bet rašydama visus šiuos pasisakymus absoliučiai nieko blogo nenorėjau. Negi reikia kaip mažam vaikui visur dėlioti šypsenėles po pasisakymo, akd žmonės suprastų, jog tai sakau ir šypsausi, nepykstu ant jų?  mirksiukas.gif  galiu ir taip  mirksiukas.gif  jūs visų pirmą net nežinote, kaip aš bendrauju su pirkėjais.

1. Aš nekalbu apie asmeniškai jus. Matėt, ten citavau ir daugiau biggrin.gif Nors... Aišku, kad nepažįstu, tik matau, kaip žmogus rašo. Iš tikro tai aš netikiu, kad šunis auginantis žmogus gali būti blogas iš esmės, nes blogi iš viso nieko neaugina smile.gif

Bet vat skaitant jūsų pasisakymus, susidaro vaizdas aukščiau pateiktas. Stipriai pasikėlusio, savo šuniukų norėtojus iš anksto niekinančio žmogaus, kuris gali neparduot todėl, kad ne ta koja išlipo iš lovos. Jau lyginau su "Sarmos" pardavėja. Čia toks įspūdis iš šalies. Gal jis nėra tikslus, gal tikslesnis būtų paskambinus ar gyvai kalbant. Bet pakalbėjai, pasakei viso gero, ir viskas - o tai, kas čia parašyta, tauta net per google randa ir dar ilgai ras wink.gif

2. Gal koks vienas kitas smailikas būtų gerai. Nes kai pirmą ir antrą kartą girdėjau, kad šunininkai už paprastą klausimą gali išplūst, durnium išvadint ir gerkles perkąst - jei bogu, galvojau, persūdo. Galvojau, gal žmogus pats buvo koks susijautrinęs, ko jau čia šunininkams jį pult, kad net jei ir durnai paklausė? Gi visų veisėjų visi durnai klausinėja, jie pratę!
Bet kai pasakė, kur, atėjau ir paskaičiau - man stalčius atkrito! Tokie nuostabūs šunys! Ir tokie pikti pasikėlę šunininkai blink.gif
Kodėl?! blink.gif
Na būtų ten kur nors jorkšyruose, kur nuo seno atmosfera, chi chi, tokia kiau kiau kiau - sakyčiau, kokie šunys, tokie ir šeimininkai.
O pas jus?! blink.gif

Ne, mergos, gėda jums, ir ne kitaip schmoll.gif

Jau net man gėda doh.gif Nors nei turiu šuns, nei planuoju - mano koli veislės kalė mirė prieš 17 metų nuo senatvės, bet iki šiol laiko užėmus visą šuneliams skirtą vietą - telpa tik du katinėliai... Bet jei imant katiną su manim būtų kas taip pašnekėjęs - kaip aš būčiau bėgus biggrin.gif Ir nebeturėčiau progos dar kažką mylėti. O jau čia tipo gerai? unsure.gif

Mergos, reprezentuojat gyvus daiktus. Labai meilius gyvus daiktus, ypatingus. Jie be galo gražūs iš išvaizdos, bet net ne išvaizda pas juos svarbiausia, o dūšia. Joks žmogus neturi tokios dūšios. Man regis, žmogus ima šunį iš dalies tam, kad iš jo mokytųsi tokių dalykų, kurie niekur neparašyti, o tik dūšia ir perduodami.

Bet tai jie nuostabūs! Jūs - žmonės kaip žmonės biggrin.gif Kodėl gi jūs kažkokių reveransų SAU reikalaujat? doh.gif

Būkit žmonės, pasimokykit iš šunų. Chi chi, gerai skamba, bet man rodos, jei visi žmonės būtų kaip šunys, žmoniškumo būtų daug daugiau biggrin.gif
Taigi nepripjaukit iš anksto potencialių savo šunelių "mamų" ir "tėčių" unsure.gif Jie neįgaus proto, jeigu bus Jūsų (o ne šunelių) apurgzti ir aploti. Urzgimas ir lojimas - nėra jokia pedagogika ir ne mokymas. O jūsų darbas - visus mokyti. Mokyti, o ne gąsdinti!

Taip, kartoju, sutinku, durnių yra masė, neatsakingų, idiotų ir visokių tokių, kuriems ir jūros kiaulę duoti būtų gaila. Bet jei prieš tai paklausė keturi debilai, tai nereiškia automatiškai, kad ir penktas bus toks! Ir nereikia ant jo iš anksto urgzti. Šuneliams gėdą darot dry.gif

Beje, tiek ir norėjau pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 spalio 2012 - 22:44
Dieve mano, nieks ant nieko nerėkė. Paskaitykit ankstesnes diskusijas, mes visad gražiai bendraujam, tarpusavy sutariam ir atsakinėjam maloniai visiems į klausimus smile.gif ir į kainą buvo atsakytą. Mes tiesiog, pasidalinom patirtim. Kartojuosi n-tąjį kartą. mirksiukas.gif aš tik žmogui padėt norėjau prieš tai. Pasakyti kažką ateičiai. Nematau nieko blogo ir dėl ko turėtų būti gėda mirksiukas.gif peace. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 08, 23:58)
Dieve mano, nieks ant nieko nerėkė. Paskaitykit ankstesnes diskusijas, mes visad gražiai bendraujam, tarpusavy sutariam ir atsakinėjam maloniai visiems į klausimus  smile.gif  ir į kainą buvo atsakytą. Mes tiesiog, pasidalinom patirtim. Kartojuosi n-tąjį kartą.  mirksiukas.gif aš tik žmogui padėt norėjau prieš tai. Pasakyti kažką ateičiai. Nematau nieko blogo ir dėl ko turėtų būti gėda  mirksiukas.gif  peace. mirksiukas.gif

Taigi aš jums ką ir sakau. Jums atrodo - nerėkėt. Iš šalies atrodo - rėkėt! Ne jūs rėkėt, ta kita rėkė, jūs niurnėjot biggrin.gif

Tai aš ir sakau - dėkit daugiau smailikų ir nebegąsdinkit žmonių! biggrin.gif Nes ką jūs turit omeny, taigi tik jūs ir žinot. O kiti tai mato tik, kas parašyta! Ir, regis, tame yra kokių tai neatitikimų. Pranešu! biggrin.gif

O jei koks durnius netyčia per anksti padės ragelį ir liks neaprūgotas, taigi nieko. Nereikia jo rūgoti, nieko nereikia rūgoti! Kai nusipirks "veislinį be dokumentų", o paskui sumokės veterinoriui kaip už tris dokumentinius, ir visi paskui 10 metų iš jo tyčiosis, tai ir bus jam bausmė už durną galvą... ax.gif
Atsakyti
Nu tai man apmaudu, kad iš šalies pasirodė, kad rėkiu biggrin.gif nei viena mes čia nerėkėm ir viskas yra gerai drinks_cheers.gif

Va prašau nuotraukytę, kad visiems smagiau būtų biggrin.gif maudosi vaikas mano, plaukioja paskui džiovintus plaučius ir juos ėda... ridžbekas doh.gif biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Čia šiom dienom maudosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2012 10 09, 00:07)
Čia šiom dienom maudosi? biggrin.gif

Ne, čia foto iš pavasario. Bet maudosi ir tokiu oru kartais biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau, užsigrūdinus kokia biggrin.gif biggrin.gif

Noriu paklaust, o tu šuniukus būtum irgi maitinusi pagal RAW? Seniau ieškojau info apie mažių šerimą, bet nelabai ką radau. Sakau, gal tu labiau domėjaisi?
Atsakyti
Tai kad ji beprotė, dėl maisto nežinau kur įliptų biggrin.gif o kartais ir šiaip įlipa atsivėsint, ar su mumis pasimaudyt. Tik tada ji mėgsta mumis pasivyt beplaukiant ir ant galvos lipt, skandint pradeda doh.gif paskutiniu metu jau buvau išmokius taip nebedaryt biggrin.gif

Kas dėl mitybos, galvojau šerti pagal RAW, nes dauguma būsimų šeimininų norėjo taip pat pagal RAW maitinti. Žiūriu populiaru darosi biggrin.gif bet kažkaip Asta pagąsdino, kad kokiom salmoneliozėm nesusirgtų tokie maži šuniukai. Net nežinau. Turbūt maitinsiu varškytėm, kefyru ir spec maisteliu, kad tik ko nepridirbt iš neišmanymo biggrin.gif Jei reikia info, turiu zay žinutę išsisaugojus dėl nėščios kalės maitinimo pagal RAW ir kaip ji maitina mažus šuniukus pagal tai.
Papildyta:
+kai pagalvoju, jei didelė vada bus, tai tos mėsos nespėsiu nešt. Vis tiek damaitinti reiks dažnai, tai šaldyti irgi kėblu ten viską būtų, porcijų dydžiai sparčiai keičiasi. Gal kada ateity kai daugiau patirties bus ir pabandysiu vadą ant RAW užauginti, bet kol kas apsiribosiu tuo, kad Mūza mėsėdė biggrin.gif kapoja ir dar biškį apledyjusį maistą, bile tik duok doh.gif
Atsakyti
Na jei vilkiukai taip maitinasi, tai nematau priežasties kodėl ir šuniukai negalėtų ėsti pagal RAW. Tiesiog labai įdomu ką tokiem mažiam daryt su kaulais - ar vištų nugarėles smulkint, ar vietoj kaulų kremzles duoti... Na čia tik bendram išprusimui. Atsiųsk man į pm tą žinutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 08, 14:04)

Šiaip - jums turėtų būti gėda.
Ėjau pro šalį blush2.gif

Siaip cia niekas nesiputojo ir nerekavo. Tiesiog buvo pasakyta, kad reikia apie veisle pasidometi, o ne tik apie kaina.

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2012 10 08, 15:55)
Va, tai tau. Ir čia priėjo Kinziulis... g.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

Eina sau prisikikenau beskaitinedama thumbup.gif Daugiau analizes, daugiauuuu! Greitai ir knygu nebereikes - SM forumo pakaks lotuliukas.gif
Atsakyti