Leoneta,
Pas Aisiuka medziokles instinktas nerealus. Jai patiko visi medziokles bandymai - tiek su pauksciais, tiek su zuikiais, tiek su stirnomis. Neila nerealiai gera nosi turi. Ne karta miske buvo uzspietusiu zvereliu, teko vaduoti. Sakyciau, pamegink Muza i medziokles bandymus nuvezti.
O del parodu... As irgi nemegstu parodose pastoviai sedeti. I naujas salis/klubus nuvezti - idomu. I kad i tuos pacius is metu i metus eiti, neverta. Tuo labiau Lietuvoje, kur neretai is viso RR be konkurencijos buna. O kam tada is viso i paroda eiti? Del rozeciu? Del tauriu? Jau geriau agility. Suniui daug smagiau. Dar koki lure coursing'a galetum pameginti - maciau, kad Estijoje organizuoja.
Bet Estija, Interi ir Lenkija galetum ir padaryti. Bus kuo Muzos vaikuciams girtis
Papildyta:
QUOTE(Ledum @ 2012 09 26, 14:05)
Ne nuo kainos ir pradėjau.
Stebiuosi tokio tipo postais SM. Jei jau pasiskaičiau apie veislę, man viskas tiko. Liko klausimas tik kaina, tai to ir paklausiau.
Aišku, dar sulauksiu parodos, kad gyvai pamatyt, bet kolkas daugiau klausimų nekilo.
Atsiprasau, turbut praleidau kitas zinutes ir is inercijos parasiau. Kadangi labai daznai tenka sulaukti suniuku pirkeju, kurie domisi tik apie kaina, o apie veisle nieko nezino, tai turbut savisauga suveike.
Papildyta:
QUOTE(Neisha @ 2012 10 04, 11:10)
O aš su gerom naujienom
) Šių metų gale - ateinančių metų pradžioje planuojam ridžbekiukų vadą
Šiandien buvau nuvykus aplankyti Diksės, likau sužavėta, kokia subrendusi tapo tiek išvaizda, tiek charakteriu
praleidom pusdienį Paežerių dvaro apylinkėse, pridariau nuotraukų, tai vakare turėsiu ką veikti
Sarune, O Dikse parodose buvusi? Kokie ivertinimai?