O, kaip nerealiai Kiek kartų esu mačius šias rungtis, visad žiūrėdavau išsižiojus Čia Vilniuje? Kurioj vietoj? Mokama?
Mūzai patinka, noriai viską daro?
QUOTE(JolitaSimana @ 2011 04 27, 12:37)
O, kaip nerealiai Kiek kartų esu mačius šias rungtis, visad žiūrėdavau išsižiojus Čia Vilniuje? Kurioj vietoj? Mokama?
Čia už Vilniaus truputį po dvidešimt litų už treniruotę mokam. Mūzai tai labai patinka, ypač per tą trikampį kalną bėgiot ir per barjerus šokinėt per tunelį kol kas lenda lėtai, nepasitikėdama, bet pripras po truputį, labai ilgai kol priverčiau iš vis pralįst, o dabar jau pati po truputį landžioja, pažanga šiaip labai superinis sportas, tik ridžbekistai truputį pasyvūs šiuo klausimu
Paveluotai sveikinu Neilos pirma vada su 4 metuku gimtadieniu.
Na, o stai keletas nauju Bolo nuotrauku - vienos kojos is suns siuo metu.
Parodu liutas
Aima, kur dingai? Kaip Makiui besiseka augti?
Na, o stai keletas nauju Bolo nuotrauku - vienos kojos is suns siuo metu.
Parodu liutas
Aima, kur dingai? Kaip Makiui besiseka augti?
As cia. Tik labai uzsiknisusi su visokiais popieriais. Bolo ir Siaubas prades savo show karjeras UKC ir IABCA, na ir aisku AKC ringe, tai popierizmo iki kaklo. Be to nusprendem, kad Siaubas atskris su mumis vasaroti i Lietuva - mazas juk, galima i kabina pasiimti. Tai dabar ji ir i LT parodas registruojame.
Uz savaites pas mane i svecius atvaziuos Bolo ir Lulah. Atrodo, kad ir Kimbo pas mane lankysis kuri laika. Sakes, koks bus zoosodas :D Labai ju laukiu - pasiilgau maziu, o dar kai taip norisi namuose suniuko...
Uz savaites pas mane i svecius atvaziuos Bolo ir Lulah. Atrodo, kad ir Kimbo pas mane lankysis kuri laika. Sakes, koks bus zoosodas :D Labai ju laukiu - pasiilgau maziu, o dar kai taip norisi namuose suniuko...
Bolo ir Lulah - du jureiviai
Kokios fantastiskos nuotraukos visos! Apie Bolo isvis patyliu
As tai nedingus, visos tyli tai ir as tyliu Laukiu atostogu o paskui seimos papilnejimo!
O Makis tai gavo daug komplimentu praeita savaitgali kai lure coursing'e buvom, daug kas sake "a very good looking dog"
As tai nedingus, visos tyli tai ir as tyliu Laukiu atostogu o paskui seimos papilnejimo!
O Makis tai gavo daug komplimentu praeita savaitgali kai lure coursing'e buvom, daug kas sake "a very good looking dog"
QUOTE(VRed @ 2011 05 11, 18:54)
Kokios fantastiskos nuotraukos visos! Apie Bolo isvis patyliu
Kokio kokio šeimos pagausėjimo?
QUOTE(Pumpum @ 2011 05 11, 20:56)
Kokio kokio šeimos pagausėjimo?
Birzelio gale pas mus atkeliaus Kamiko