Praeitas savaitgalis buvo be proto karstas - jau visa savaite temperatura laikosi apie +30C! Taigi laukuose daug neisbuvome - pradejo ausys svilti. Lekeme i miskus ir prie vandens!
Visgi kaip gera, kai sitaip atsyla ir po tokios lietingos ziemos duoda pasidziaugti saulute!
Hera neiskente ir paseke savo mamos pedomis - isoko o tvenkini ir pradejo plaukioti ratais apie doka. Meda - is paskos. Tik gaila, kad fotoaparatas uzsikosejo ir ta momenta praleidau. Tiek to, kita karta.
Dodo vis prieidavo prie Gabrieles pasiglaustyti - katinas, ne suo :-)
Papildyta:
O cia truputis nuotrauku is musu "smelio kroniku" :-]
Turiu klausima del suns,ar butent sios veisles suo yra tinkamas gyventi bute? Kalbu apie triju kambariu buta ir tris vaikus . MAno vyras tiesiog isimylejes sita suni, galvojam rimtai apie isigyjima. Gal kas apie vadas siuo metu zinote? Mums geguzes menesiui....
QUOTE(Solve @ 2012 03 27, 12:20)
Turiu klausima del suns,ar butent sios veisles suo yra tinkamas gyventi bute? Kalbu apie triju kambariu buta ir tris vaikus . MAno vyras tiesiog isimylejes sita suni, galvojam rimtai apie isigyjima. Gal kas apie vadas siuo metu zinote? Mums geguzes menesiui....
Šią vasarą planuojama Mūzos vada http://muza.ten.lt/
Dėl tinkamumo gyventi bute - kaip ir daugumai trumpaplaukių šunų gyvenimas bute yra normalu, svarbu suteikti reikiamą fizinį ir protinį krūvį.
QUOTE(Solve @ 2012 03 27, 12:20)
Na ir kodėl taip dega ant to gegužės mėnesio? pamenu ir aš norėjau kuo greičiau ir stradalinau visus RR puslapius vartydama Europoj, kad greičiau greičiau man reik, nes nebegaliu kaip noriu bet praėjo ~2 metai kol suradau vadą iš kurios noriu šuns. Užtai turiu dabar, neagresyvų, gražų, sveiką šunį. Šuniukas renkamas ilgam laikui, dabar jau iš patirties galiu pasakyti, kad nėra ko skubėti ir geriau šunį nusipirkti iš patikimų rankų Va mano Mūzos veisėja (la_vista_baby) nuo gimimo iki pat dabar bendrauja su manimi ir padeda visais gyvenimo klausimais vertėjo laukti aišku aš tik pasiūliau pasidomėti ilgesnį laiką, spręsti Jums, aplinkinėse šalyse manau tikrai rasit vadą. Lietuvoje artimiausia vada bus mano Mūzos. Galite apsilankyti puslapyje, kuris nurodytas mano paraše. Ten ne visa informacija dar sudėta, reikia sudėti visus parodų įvertinimus ir paskelbti plačiau apie vadą, kas artimiausiu metu ir bus padaryta tai va jei susidomėsit tai ten rasit kontaktus, drąsiai rašykit
O kas dėl buto, tai kurį laiką gyvenau vieno kambario bute su ja. Nu ir ką, palakstyt gaudavo, tai kiaurą dieną ant sofos knarkdavo, kartais išgirdus keistus garsus laiptinėj taip tingiai sulodavo ir toliau miegodavo ir dabar persikėlus į didelę erdvę situacija nesikeičia. Va guli po kaldra ir neišvarysi jos iš ten. 5 žvaigždučių tinginė aišku tam būtinai reikia duoti krūvio. Kas turiu pastebėti nėra labai lengva. RR žaisliukai, pagaliukai ir t.t. įdomūs tik jaunam amžiuj kiek pastebėjau, dabar smagūs žaidimai tik su kitais šunim bent jau manąjai. Ir nesvarbu didelis tai ar dekoraškė kokia tai kai vieną vedžioju tenka pasiimti dviratį arba prigalvoti žaidimų kur ir patiems palakstyti tenka
Sveiki,
Matau, kad jūs iš Kauno deja, šis miestas negali pasidžiaugti gausiu ridžbekų skaičiumi. Aš jums patarčiau palaukti bent iki Tarptautinių parodų Molėtuose 05 26-27. Ten turėtų dalytauti tikrai ne vienas ridžbekas ir ne vien iš Lietuvos, galėsite gyvai pabendrauti su šeimininkais ir realiai įvertinti veislę
Matau, kad jūs iš Kauno deja, šis miestas negali pasidžiaugti gausiu ridžbekų skaičiumi. Aš jums patarčiau palaukti bent iki Tarptautinių parodų Molėtuose 05 26-27. Ten turėtų dalytauti tikrai ne vienas ridžbekas ir ne vien iš Lietuvos, galėsite gyvai pabendrauti su šeimininkais ir realiai įvertinti veislę
Tai puiku, galit tartis dėl susitikimo
Aciu labai,o susitikti butu isties labai idomu . Kazkaip nepagalvojau, kad taip reikia ilgai rinktis. O geguzi todel, kad vyro gimtadienis ir todel , kad kraustomes i naujus namus . Bet be abejo galim ir palaukti , ilgai lauktas draugas bus dar labiau mylimesnis
Dar pagalvojau, kad mums labiau ne parodines klases reiketu.
QUOTE(Solve @ 2012 03 28, 07:24)
Aciu labai,o susitikti butu isties labai idomu . Kazkaip nepagalvojau, kad taip reikia ilgai rinktis. O geguzi todel, kad vyro gimtadienis ir todel , kad kraustomes i naujus namus . Bet be abejo galim ir palaukti , ilgai lauktas draugas bus dar labiau mylimesnis
Reikia reikia ilgai rinktis aišku kartais pasiseka, nieko nesakau nors iš kurios pusės pažiūrėsi pasiseka. Kartais geriau ilgiau pasidomėti veisle kad nebūtų siurprizų, o tai nepasakyčiau kad RR labai jau lengvo charakterio būtų mano draugas juokiasi, sako naminis gyvūnėlis neturėtų turėti nuomonės, kodėl šita turi jei įdomu, galim susirašyti dėl susitikimo Kaune balandžio 9-10 dienomis, parodysiu savo monstriuką
Aš irgi svajojau ant gimtadienio dovanos ridžbekiuko, bet va gavau geram pusmečiui praėjus nuo gimtadienio, nu ir ką, mylimas šunelis labai, ypač kai tiek išlauktas o neparodinės klasės šuniukų pasitaiko labai dažnose vadose
Kaip supratau neparodines klasės, tai nėra kazkoks prastesnis, ar ne? Tik kazkoks menkutis nuokrypis nuo standarto spalvoje ar demese? Nes tikrai nedalyvausim ir nevazinesim po parodas. Tiesiog norim draugo namie.
Beje , kaip jie sutaria su katem? nes vienu metu noretumem ir kaciuko, nuo mazens abu gal susidraugautu? kaip jus sakot? Vis butu linksmiau dviems jiems, kai nieko nera namie
Beje , kaip jie sutaria su katem? nes vienu metu noretumem ir kaciuko, nuo mazens abu gal susidraugautu? kaip jus sakot? Vis butu linksmiau dviems jiems, kai nieko nera namie
Taip, neparodinės klasės ridžbekiukai yra tokie patys geri, kaip ir parodiniai tiesiog dažniausiai turi netaisyklingą ridžą.
RR paprastai gerai sutaria su namuose auginamais įvairiais gyvūnais
RR paprastai gerai sutaria su namuose auginamais įvairiais gyvūnais