Aha, labai grazi spalva ir grazus ridzai O edrunai kokie! Net nereikia ranginti, kad gertu pienuka.
Pasielge kaip tikras ridzbekas Is mano gaujos turbut tik Aisis suabejotu, ar iskeisti mane i maista, bet ir tai viskas priklausytu nuo maisto skanumo
QUOTE(Pumpum @ 2012 03 11, 20:27)
Tai va, kas ta mūsų nauja neatplėšiama nuo Saulytės draugė Iš antkaklio pažinau Sveikinam su laimėjimais
QUOTE(canine @ 2012 03 11, 19:41)
Tai va, kas ta mūsų nauja neatplėšiama nuo Saulytės draugė Iš antkaklio pažinau Sveikinam su laimėjimais
Haha faina jūsų Saulytė ačiū
Pas jas man rods tarpusavio susibendravimas ir abipusė simpatija gimė iš pirmo žvilgsnio Kai Saulė pasidalino džiovintu kakliuku vištos, tai jau užtvirtinimas gavosi
Kai pirmą sykį Jūs ėjot pro šalį, o mes stovejom, tai tada Saulė krimto kakliuką džiovintą. Bet tai fyfiškai kramtė, kad jai nukrito nemažas šmotas. Jūsiškė tada nosį subinėn sukišus buvo O paskui Saulė uostė, o jūsiškė valgė kakliuką tyliai
Jie viską spėja
Jie viską spėja
QUOTE(canine @ 2012 03 13, 12:23)
Kai pirmą sykį Jūs ėjot pro šalį, o mes stovejom, tai tada Saulė krimto kakliuką džiovintą. Bet tai fyfiškai kramtė, kad jai nukrito nemažas šmotas. Jūsiškė tada nosį subinėn sukišus buvo O paskui Saulė uostė, o jūsiškė valgė kakliuką tyliai
Jie viską spėja
Jie viską spėja
Ne nu ta Mūza tai tikras bomžas, viską nuo žemės surinks
Sveikinu Leoneta ir Muza!!!! Saunuoles!!!!
Na, o mes paskutiniu metu i parodas nesusiruosiam, bet uztat pagaliau atejo pavasaris, taigi islekem issidukti i laukus:
Papildyta:
Na, o mes paskutiniu metu i parodas nesusiruosiam, bet uztat pagaliau atejo pavasaris, taigi islekem issidukti i laukus:
Papildyta:
O pas mus vasara šunų liežuviai iki žemės