Įkraunama...
Įkraunama...

Rodezijos ridžbekai

Aha, labai grazi spalva ir grazus ridzai smile.gif O edrunai kokie! Net nereikia ranginti, kad gertu pienuka. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ech tie ridžbekai.. Maniškė tai per sugalvotą eksperimentą iškeitė mane į maistą.. lotuliukas.gif ir juokinga ir graudu lotuliukas.gif jei grįžtu su mėsos maišeliu tai ji juo labiau džiaugsis nei manim blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasielge kaip tikras ridzbekas biggrin.gif Is mano gaujos turbut tik Aisis suabejotu, ar iskeisti mane i maista, bet ir tai viskas priklausytu nuo maisto skanumo doh.gif
Atsakyti
Šiandien Vilniaus CACIBuose gavom CAC ir užsidarėm LT CH ir LV CH smile.gif ateičiai reik pasilikt paimt Estiją, dabar dar viena paroda priešaky ir ilsėsimės nuo jų kurį laiką planuodami vadą biggrin.gif tokį kuklų apdovanojimų kiekį spėjom surinkt per tą laiką biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 03 11, 20:27)
user posted image

Tai va, kas ta mūsų nauja neatplėšiama nuo Saulytės draugė biggrin.gif Iš antkaklio pažinau biggrin.gif Sveikinam su laimėjimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2012 03 11, 19:41)
Tai va, kas ta mūsų nauja neatplėšiama nuo Saulytės draugė biggrin.gif Iš antkaklio pažinau biggrin.gif Sveikinam su laimėjimais smile.gif

Haha faina jūsų Saulytė lotuliukas.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pas jas man rods tarpusavio susibendravimas ir abipusė simpatija gimė iš pirmo žvilgsnio smile.gif Kai Saulė pasidalino džiovintu kakliuku vištos, tai jau užtvirtinimas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Kada ji juo spėjo pasidalint? blink.gif kažką praleidau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai pirmą sykį Jūs ėjot pro šalį, o mes stovejom, tai tada Saulė krimto kakliuką džiovintą. Bet tai fyfiškai kramtė, kad jai nukrito nemažas šmotas. Jūsiškė tada nosį subinėn sukišus buvo smile.gif O paskui Saulė uostė, o jūsiškė valgė kakliuką tyliai biggrin.gif
Jie viską spėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2012 03 13, 12:23)
Kai pirmą sykį Jūs ėjot pro šalį, o mes stovejom, tai tada Saulė krimto kakliuką džiovintą. Bet tai fyfiškai kramtė, kad jai nukrito nemažas šmotas. Jūsiškė tada nosį subinėn sukišus buvo smile.gif  O paskui Saulė uostė, o jūsiškė valgė kakliuką tyliai biggrin.gif
Jie viską spėja biggrin.gif

Ne nu ta Mūza tai tikras bomžas, viską nuo žemės surinks doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu Leoneta ir Muza!!!! Saunuoles!!!! drinks_cheers.gif

Na, o mes paskutiniu metu i parodas nesusiruosiam, bet uztat pagaliau atejo pavasaris, taigi islekem issidukti i laukus:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image