Tai jau tikrai kad dingo visos musu ridzbekininkes... Turbut tyliai ruosiasi trenksmingam pavasariui
Na, paivairinsiu truputi tema naujomis nuotraukomis Per sventes pas mus sveciavosi burys musu suniuku - kieno savininkai iskeliavo atostogu, o kas su vaisemis igriuvo i musu kiema... Zodziu, buvo labai smagu. Stai musu gauja:
Rudnosiukas Bolo - labai panasus i savo mama Meile, o jau koks juokdarys! Kadangi megsta laipioti ant baldu (ypac stalu), visi ji pravardziuoja kalnu oziu.
Papildyta:
Na, o cia Aisiuko dukryte Hera - uz keliu dienu sves puses metuku jubilieju
O cia Horus - jos broliukas:
Na, o cia busima mamyte (tikesimes) Anora:
Tai stai kaip daugmaz atrodo tas musu ridzbeku burys.
Beje, noreciau pasveikinti Leoneta ir Muza su BOB ir BIG 5 Kauno parodoje! Saunuoles jus!!!
Rudnosiukas Bolo - labai panasus i savo mama Meile, o jau koks juokdarys! Kadangi megsta laipioti ant baldu (ypac stalu), visi ji pravardziuoja kalnu oziu.
Papildyta:
Na, o cia Aisiuko dukryte Hera - uz keliu dienu sves puses metuku jubilieju
O cia Horus - jos broliukas:
Na, o cia busima mamyte (tikesimes) Anora:
Tai stai kaip daugmaz atrodo tas musu ridzbeku burys.
Beje, noreciau pasveikinti Leoneta ir Muza su BOB ir BIG 5 Kauno parodoje! Saunuoles jus!!!
Melagėle tu, Asta Kauno parodoje gavom BIG-4 o Šiauliuose BIG-5 na bet ačiū už sveikinimus tai va, beliko vos kelios parodos. Kovo mėnesį Vilniaus CACIB ir Šiauliuose vėlgi tikiuos užsidarysim LT CH, LV CH ir kuriam laikui uždarysim parodų karjerą. Ruošimės Mūziuko pirmai vadai, kuri bus vasaros gale/rudens pradžioje Mūzos puslapy po truputį talpinsim informaciją, o kai suderinsim galutinai su patinuku, tai ir jį paskelbsiu
Oi, kiek naujienų kaip fainai. Susimatysim CACIBuose, reiškia. Bandysiu statyt Hagą
Ooooo, super, Leoneta! Ziauriai lauksim Aisiuko anukeliu Lietuvoje!!!
Atsiprasau del parodu rezultatu klaidu. Man iki pat siol keista, kad LKD neturi parodu rezultatu archyvo
Atsiprasau del parodu rezultatu klaidu. Man iki pat siol keista, kad LKD neturi parodu rezultatu archyvo
QUOTE(la_vista_baby @ 2012 02 06, 23:10)
Ooooo, super, Leoneta! Ziauriai lauksim Aisiuko anukeliu Lietuvoje!!!
O man iki šiol keista kaip tu sugebi neteisingai perskaityt ką parašau ok atsiprašau draugiškai čia
Turbut sergu disleksija...
O siaip, jei padarytum nuotrauku su rozetemis, gal taip nesipainiociau
QUOTE(la_vista_baby @ 2012 02 07, 00:07)
O siaip, jei padarytum nuotrauku su rozetemis, gal taip nesipainiociau
Tai niekur neskubu dabar su tom nuotraukom, padarysiu kai čempą užsidarysim
Nu ot kokia. Erzinasi ir liepia laukti
O aš vat tokį šokoladuką dabar turiu
Jau koks aktyvus mažius, siaubas. Ir labai verkia, kai išeinu, o kai grįžtu, dar labiau cypia, bet jau iš laimės Be to, jis ieško namų, nes kažkokie negeri žmonės, jį su dar 5 broliukais ir sesutėm, paliko dėžėj ant sniego
Jau koks aktyvus mažius, siaubas. Ir labai verkia, kai išeinu, o kai grįžtu, dar labiau cypia, bet jau iš laimės Be to, jis ieško namų, nes kažkokie negeri žmonės, jį su dar 5 broliukais ir sesutėm, paliko dėžėj ant sniego