Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXII tema

QUOTE(Amelita @ 2011 04 22, 16:12)
O nakti?

Galvoju issikept duonos. Idomu ar galima valgyti man linu semenis? Ar cia baltymai ar ne? Alergija vaiko yra kiausinio baltymui..

as tik savo kepta duona valgau, dedu linu semenu , saulegrazu ir aviziniu dribsniu - tai nepastebejau kad vaika bertu g.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 04 22, 16:36)
as tik savo kepta duona valgau, dedu linu semenu , saulegrazu ir aviziniu dribsniu - tai nepastebejau kad vaika bertu  g.gif

jei yra itarimas,kad graizaziedziams alergiskas,tai saulegrazos netinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 04 22, 14:12)
O nakti?

Galvoju issikept duonos. Idomu ar galima valgyti man linu semenis? Ar cia baltymai ar ne? Alergija vaiko yra kiausinio baltymui..

Mano merginos miegelis man yra sventas dalykas smile.gif Diena miega kaip zuikis ir prabunda nuo maziausio garselio, o nakti irgi su didziausiu vargu kol uzmigdau, ir dar suvystyta, tai be sansu nukarpyt. Bandau kirpt grodama visokias daineles, nukreipt zaisliukais demesi, net TV ijungiu, bet vis tiek man tai sunkumu sunkumas.

O is ko duonele kepsi? Kiek zinau, linu semenyse baltymo yra. Bet jis juk augalines kilmes.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 04 22, 11:35)
Sveikos 4u.gif
Vakar vel buvom pas  alergologe, isklausinejau, kur galima pasitikrinti del stafilokoko. Kiekybini ismatu paseli( butent is jo nustatomas stafilokokas zarnyne) galima issitirti Kaune Higienos centre, K. Petrausko gatveje. O tepineli nuo odos del stafilokoko Kaune niekur neima, Gydytoja sake, kad ta tyrima daro Vilniuje Antakalnio ligonines alergologijos skyriuje. Ruosiames neuzilgo vaziuoti su siuntimu ten, tai ir issitirsim . Kazkaip jokie priesalerginiai vaistai mums nepadeda, berimai ne mazeja, o plinta verysad.gif Vakar vel kitus vaistus israse: Fenkarol. Gal kas gerete?

mes geriam extra atvejais, mum nuema is karto paskui jo poveikis vis mazeja mazeja, tai mes ji laikem visada kazkokiem ypatingai sunkiems atvejams, nes jis vienintelis mum biski padeda. Tik kad ji tik 2 sav galima gerti.
Gal jum zydejimams yra padidejes jautrumas?
Musu tai nosis varva nensustodama, jauciu reiks koki pagerti, bet koki cia atrast kad pagal sudeti mum tiktu nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Osport @ 2011 04 22, 14:55)
gal kuri darot kazka ypatinga su neocatu? kaip man suduot vaikui? g.gif
beje, maximoje atsirado mieziniai miltai Fasma. siandien isbandziau... thumbup.gif

http://www.neocate.c...GuideJuly09.pdf

yra daug receptu su neocate, galit kokteli sumaisyti su uogom ar vaisiais jei tinka, net ledus galima gamiti smile.gif mes paprastai geriam, tai nieko ir nebandzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 04 22, 19:14)
mes geriam extra atvejais, mum nuema is karto paskui jo poveikis vis mazeja mazeja, tai mes ji laikem visada kazkokiem ypatingai sunkiems atvejams, nes jis vienintelis mum biski padeda. Tik kad ji tik 2 sav galima gerti.
Gal jum zydejimams yra padidejes jautrumas?
Musu tai nosis varva nensustodama, jauciu reiks koki pagerti, bet koki cia atrast kad pagal sudeti mum tiktu nezinau  g.gif

Alergologe irgi sake, kad tas taskinis musu berimas greiciausiai nuo aplinkos, mes alergiski berzams 4 klase. Nezinau, gal, kazkaip nosis lyg ir nieko, tik tas berimas labai jau kankina vaika verysad.gif Klausiau, ar gali isberti oda nuo ikvepiamu alergenu, sake, kad gali. Siandien 2 diena Fenkaroli sugerem, kol kas pagerejimo nematau. Mums Tavegilis tik padedavo, bet kad ji tik 2 savaites gerti galima, po to reikia bent jau menesi negerti. O mes pastoviai isberti, zodziu, pavasaris- ypac sunkus metas alergiukams verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 22 balandžio 2011 - 19:30
QUOTE(Glimer @ 2011 04 22, 07:47)

man iskilo klausimas-gydytoja man pasake, kad vaikui iki metu nedaro tyrimu del alergiju, nes tipo tokie mazi  g.gif  ir iki metu galimas tik Cutivate kremas na ir dar sitas, kuri israse-bet man iskilo klausimas ar tikrai?

Vakar baigiau tepti Imacort-pagerejimas yra, bet visiskai nepranyko, taciau daugiau naudoti negaliu to kremo....zodziu labai liudna...

nepykit kad tiek prirasiau, bet trimis sakiniais papasakoti neimanoma  4u.gif

DAro tyrimus iki metu, del tikslumo tai man atrodo jie vienodai tikslus ir maziuku ir didesniu. Is kraujo palete nurodys jum gaires, zinosite i ka labaiu kreipti demesi.
Cutivate negalima ilgai tepti ci ahormoninis vaistas, jis plonina oda, patenkai kraujotaka isbalansuoja visa hormonine vaiko sistema. Imacort - cia antibiotiko ir hormono misinys, jo irgi nepadauginkit, jo sudetyje - Klotrimazolas, Heksamidino diizetionatas, Prednizolono acetatas
Papildyta:
QUOTE(klaudi @ 2011 04 22, 19:28)
Alergologe irgi sake, kad tas taskinis musu berimas greiciausiai nuo aplinkos, mes alergiski berzams 4 klase. Nezinau, gal, kazkaip nosis lyg ir nieko, tik tas berimas labai jau kankina vaika verysad.gif Klausiau, ar gali isberti oda nuo ikvepiamu alergenu, sake, kad gali.  Siandien 2 diena Fenkaroli sugerem, kol kas pagerejimo nematau. Mums Tavegilis tik padedavo, bet kad ji tik 2 savaites gerti galima, po to reikia bent jau menesi negerti. O mes pastoviai isberti, zodziu, pavasaris- ypac sunkus metas alergiukams verysad.gif

O kaip jusu homeopatiniai? Sunkiai jum labai pasireiskia, ir jau toks didelis berniukas unsure.gif
Po kiek geriat Fenkaroli? Na mum pirma diena nuema raudoni , pasidaro lengviau bent jau trumpai. O kokio Claritino, larideno nebandet?
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 04 22, 06:47)
Labas rytas  4u.gif

is tikro visai nesidziaugiu skaitinedama Jusu tema ir pati cia rasydama  verysad.gif  nes ne papalepeti noriu ir ne draugu cia ieskau  verysad.gif

Mano mergytei devyni su puse menesiuki, gimem neisnesioti-tai esam kaip sesiu puse menesio. Viskas buvo gerai, kol nepradejau primaitinti-mazdaug buvom astuoniu menesiuku, pradejau kaip ir visos-nuo bulves, paskui idejau morkytes, cukinijos ir brokoliu, taciau mazdaug praejus porai savaiciu atsirado berimas, pirmiausia ant veidelio-apie burnyte-pradzioj maniau nuo seiliu  g.gif  nes labai pamego jas purksti...veliau supratau, kad ne tas cia, nes ant kunelio atsirado berimai plemais ir jie eme pleiskanoti... ju radosi vis daugiau...

kaip viena mamyte rase-ant galvytes atsirado (o tiksliau jos atsirado daug anksciau, tik vis galvojau, kad tai del luobelio) baltos pleiskanytes, o krastai tos demes buvo paraude...paskut g.gif niu metu eme kasytis galvyte, nudrasko  verysad.gif

zinoma, ta galvyte mate tiek KMUK gydytojai, tiek mano miesto, kodel i tai nesureagvao KMUK-nezinau, o apie savo miesto pediatre as manau nepasakosiu nieko, nes niekas nepasikeis. Mant ik keista, kad ji karta paziurejusi pasake, kad tai seborejinis (?) dermatitas ir viskas-ji daugiau man nieko nepasake...kai eme berti-skubiai nunesiau vaika pas ja-paziurejo ir pasake-AD, paskyre Cutivate. As jau buvau skaiciusi kas tai per vaistas jusu temoje  g.gif  neturejau kur dingti-pora dienu
patepiau ir praejo tie berimai. tiesa, paemiau siuntima pas odos gydytoja-na zinot cia musu kaime ne viskas taip greitai-kol ji atvaziavo is kito miesto mus isbere dar karta  unsure.gif  bet to cutivate nebetepiau. Atvykusi dar viena baisi gydytoja israse Imacort krema, cia kazkaip neradau, kad toki naudotumet  g.gif
na sakysit kuo skalbiat, maudot  ir pan. (tiesa maitinu MP, primaitinu karta dienoj darzoviene (isemiau tik morkas, bet pridejau vistiena), kruopu kosiu nevalgo nei vienos  g.gif  vienu metu buvau pradejusi duoti pirktines-bet pradejus berti nutraukiau), taciau man iskilo klausimas-gydytoja man pasake, kad vaikui iki metu nedaro tyrimu del alergiju, nes tipo tokie mazi  g.gif  ir iki metu galimas tik Cutivate kremas na ir dar sitas, kuri israse-bet man iskilo klausimas ar tikrai?

Vakar baigiau tepti Imacort-pagerejimas yra, bet visiskai nepranyko, taciau daugiau naudoti negaliu to kremo....zodziu labai liudna...

Labas vakareliks smile.gif))
mano maziukui jau metai ir trys men. Vilniaus alergologijos skyriuje gulejome jau kelinta karta ir db vaziavo spec pakartoti tyrimu.zdziu, daktare klysta jei sako, kad tyrimu iki 1 m nearo.Juos tikrai daro, tik jie ne visiems rodo alergija arba produktu kam alergsikas.Mums ppirma karta dare kai buvom 4 -5 men.ir parode smile.gif))zinoma tas labai pagelbejo, tik nuliudino, kad nemazai alergenu turim...o po metu ju tik dar padaugejo..zdziu, pasiimk siuntima ir i vilniaus ligonine iskart patariu vaziuotis ir gultis..kaune mums cia irgi visko siule, bet mums buvo labai stiprus ir umus berimai, tiesiog per nakti isberdavo po trecdalio kuno, tai kaunas iskart po savaites issiunte ten :)ir mums ten labai padeda...pamoko ir siaip daug suzinai ten..
Atsakyti
aciu merginoms uz atsakymus 4u.gif

ieskosim iseities, nes kitaip ir buti negali ax.gif kovosim ir nepasiduosim... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 04 22, 20:28)

Papildyta:

http://www.neocate.c...GuideJuly09.pdf

yra daug receptu su neocate, galit kokteli sumaisyti su uogom ar vaisiais jei tinka, net ledus galima gamiti smile.gif mes paprastai geriam, tai nieko ir nebandzius  ax.gif

aciu labai Lilosun. ziuresiu, gal kaip nors pavyks mums susidraugauti vel su neocatu 4u.gif nors gal jei nevalgo tai ir nereikia biggrin.gif
bandziau su melynem ale kokteiliuka... schmoll.gif o jei pamato kad puoduke kazkas balto tai bega sleptis i kita kambari lotuliukas.gif reiks gal tu ale ledu pabandyt... bet tai bananu negalim unsure.gif galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 04 22, 20:09)
aciu labai Lilosun. ziuresiu, gal kaip nors pavyks mums susidraugauti vel su neocatu  4u.gif nors gal jei nevalgo tai ir nereikia  biggrin.gif
bandziau su melynem ale kokteiliuka...  schmoll.gif  o jei pamato kad puoduke kazkas balto tai bega sleptis i kita kambari lotuliukas.gif reiks gal tu ale ledu pabandyt... bet tai bananu negalim  unsure.gif  galvos skausmas doh.gif

Gal jum is valgomu produktu uztenka medziagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 04 22, 21:12)
Gal jum is valgomu produktu uztenka medziagu smile.gif

tai kad valgom tikrai nedaug ka palyginus is kruopu mieziai, kukuruzai, mesa-stirna, triusis, darzoves-cukinija, kopustas, moliugas kartais.aliejus-alyvuogiu, kanapiu. uogos-melynes. ruginiai duoniukai, kartais duona. mylimas sinlacas lotuliukas.gif neocate, kurio suvalgo pora sauksteliu schmoll.gif ... dar tik bandau ivedineti po truputi vis kazko... racionas tikrai mazas, kad pakaktu medziagu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 22 balandžio 2011 - 20:30
QUOTE(Glimer @ 2011 04 22, 08:47)
Labas rytas  4u.gif

is tikro visai nesidziaugiu skaitinedama Jusu tema ir pati cia rasydama  verysad.gif  nes ne papalepeti noriu ir ne draugu cia ieskau  verysad.gif

Mano mergytei devyni su puse menesiuki, gimem neisnesioti-tai esam kaip sesiu puse menesio. Viskas buvo gerai, kol nepradejau primaitinti-mazdaug buvom astuoniu menesiuku, pradejau kaip ir visos-nuo bulves, paskui idejau morkytes, cukinijos ir brokoliu, taciau mazdaug praejus porai savaiciu atsirado berimas, pirmiausia ant veidelio-apie burnyte-pradzioj maniau nuo seiliu  g.gif  nes labai pamego jas purksti...veliau supratau, kad ne tas cia, nes ant kunelio atsirado berimai plemais ir jie eme pleiskanoti... ju radosi vis daugiau...

kaip viena mamyte rase-ant galvytes atsirado (o tiksliau jos atsirado daug anksciau, tik vis galvojau, kad tai del luobelio) baltos pleiskanytes, o krastai tos demes buvo paraude...paskut g.gif niu metu eme kasytis galvyte, nudrasko  verysad.gif

zinoma, ta galvyte mate tiek KMUK gydytojai, tiek mano miesto, kodel i tai nesureagvao KMUK-nezinau, o apie savo miesto pediatre as manau nepasakosiu nieko, nes niekas nepasikeis. Mant ik keista, kad ji karta paziurejusi pasake, kad tai seborejinis (?) dermatitas ir viskas-ji daugiau man nieko nepasake...kai eme berti-skubiai nunesiau vaika pas ja-paziurejo ir pasake-AD, paskyre Cutivate. As jau buvau skaiciusi kas tai per vaistas jusu temoje  g.gif  neturejau kur dingti-pora dienu
patepiau ir praejo tie berimai. tiesa, paemiau siuntima pas odos gydytoja-na zinot cia musu kaime ne viskas taip greitai-kol ji atvaziavo is kito miesto mus isbere dar karta  unsure.gif  bet to cutivate nebetepiau. Atvykusi dar viena baisi gydytoja israse Imacort krema, cia kazkaip neradau, kad toki naudotumet  g.gif
na sakysit kuo skalbiat, maudot  ir pan. (tiesa maitinu MP, primaitinu karta dienoj darzoviene (isemiau tik morkas, bet pridejau vistiena), kruopu kosiu nevalgo nei vienos  g.gif  vienu metu buvau pradejusi duoti pirktines-bet pradejus berti nutraukiau), taciau man iskilo klausimas-gydytoja man pasake, kad vaikui iki metu nedaro tyrimu del alergiju, nes tipo tokie mazi  g.gif  ir iki metu galimas tik Cutivate kremas na ir dar sitas, kuri israse-bet man iskilo klausimas ar tikrai?

Man uzkliuvo kad pridejot vistiena primaitinant, geriau pakeiskit ja i triusi, nes vistiena gali alergizuoti.
Atsakyti