Labas rytas
is tikro visai nesidziaugiu skaitinedama Jusu tema ir pati cia rasydama
nes ne papalepeti noriu ir ne draugu cia ieskau
Mano mergytei devyni su puse menesiuki, gimem neisnesioti-tai esam kaip sesiu puse menesio. Viskas buvo gerai, kol nepradejau primaitinti-mazdaug buvom astuoniu menesiuku, pradejau kaip ir visos-nuo bulves, paskui idejau morkytes, cukinijos ir brokoliu, taciau mazdaug praejus porai savaiciu atsirado berimas, pirmiausia ant veidelio-apie burnyte-pradzioj maniau nuo seiliu
nes labai pamego jas purksti...veliau supratau, kad ne tas cia, nes ant kunelio atsirado berimai plemais ir jie eme pleiskanoti... ju radosi vis daugiau...
kaip viena mamyte rase-ant galvytes atsirado (o tiksliau jos atsirado daug anksciau, tik vis galvojau, kad tai del luobelio) baltos pleiskanytes, o krastai tos demes buvo paraude...paskut
niu metu eme kasytis galvyte, nudrasko
zinoma, ta galvyte mate tiek KMUK gydytojai, tiek mano miesto, kodel i tai nesureagvao KMUK-nezinau, o apie savo miesto pediatre as manau nepasakosiu nieko, nes niekas nepasikeis. Mant ik keista, kad ji karta paziurejusi pasake, kad tai seborejinis (?) dermatitas ir viskas-ji daugiau man nieko nepasake...kai eme berti-skubiai nunesiau vaika pas ja-paziurejo ir pasake-AD, paskyre Cutivate. As jau buvau skaiciusi kas tai per vaistas jusu temoje
neturejau kur dingti-pora dienu
patepiau ir praejo tie berimai. tiesa, paemiau siuntima pas odos gydytoja-na zinot cia musu kaime ne viskas taip greitai-kol ji atvaziavo is kito miesto mus isbere dar karta
bet to cutivate nebetepiau. Atvykusi dar viena baisi gydytoja israse Imacort krema, cia kazkaip neradau, kad toki naudotumet
na sakysit kuo skalbiat, maudot ir pan. (tiesa maitinu MP, primaitinu karta dienoj darzoviene (isemiau tik morkas, bet pridejau vistiena), kruopu kosiu nevalgo nei vienos
vienu metu buvau pradejusi duoti pirktines-bet pradejus berti nutraukiau), taciau man iskilo klausimas-gydytoja man pasake, kad
vaikui iki metu nedaro tyrimu del alergiju, nes tipo tokie mazi ir iki metu galimas tik Cutivate kremas na ir dar sitas, kuri israse-bet man iskilo klausimas ar tikrai?
Vakar baigiau tepti Imacort-pagerejimas yra, bet visiskai nepranyko, taciau daugiau naudoti negaliu to kremo....zodziu labai liudna...
nepykit kad tiek prirasiau, bet trimis sakiniais papasakoti neimanoma
mano maziukui jau metai ir trys men. Vilniaus alergologijos skyriuje gulejome jau kelinta karta ir db vaziavo spec pakartoti tyrimu.zdziu, daktare klysta jei sako, kad tyrimu iki 1 m nearo.Juos tikrai daro, tik jie ne visiems rodo alergija arba produktu kam alergsikas.Mums ppirma karta dare kai buvom 4 -5 men.ir parode
))zinoma tas labai pagelbejo, tik nuliudino, kad nemazai alergenu turim...o po metu ju tik dar padaugejo..zdziu, pasiimk siuntima ir i vilniaus ligonine iskart patariu vaziuotis ir gultis..kaune mums cia irgi visko siule, bet mums buvo labai stiprus ir umus berimai, tiesiog per nakti isberdavo po trecdalio kuno, tai kaunas iskart po savaites issiunte ten :)ir mums ten labai padeda...pamoko ir siaip daug suzinai ten..