Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXII tema

QUOTE(Osport @ 2011 04 21, 13:18)
siulyciau jokiu tavegyliu negerti ir hormonais netepti. yra daug naturaliu priemoniu. jei mazylis nesikaso, gal tiktu aliejai pvz avokado, kokosu, taukmedzio.
dietos reik laikytis ilgai, taip greit mazylio organizmas neisivalys... jei rezultatai matosi jau dabar vadinasi judate tinkama linkme. tepti reikia p[astoviai, nelaukti ko issauseja odele... as budovo ir nakti atsikeldavau ir tepdavau smile.gif paskiau tu tepimu mazes, kai geres odeles bukle. mums nuo galvos pleiskanu labai padejo ricinos aliejus. su maudymu belmandol aliejuje atsargiai, nes jis gali sualgizuoti. permangenatas dziovina odele... jei nera zaizdu, tai nezinau ar reikia jo deti g.gif
mamytes, o kas nors buvote druskininku gydyklu tam mineraliniam baseine su savo maziuku? kaip reagavo odele? gal zinote ar ten deda chlorke?

tai va ir negeriu tavegylio ir hormono netepiau. man ir keistai pasirode,kad sake del permanganato, juk dar labiau dziovina, kazkaip neisdrisau maudyti. aciu uz patarimus, reiks pabandyti ricinos alieju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulka: 21 balandžio 2011 - 13:13
QUOTE(bitute2006 @ 2011 04 19, 23:29)
Turiu atliekama naujas AVEENO MOISTURISING CREAM 200ml-35
ir siek tiek naudota AVEENO BATH&SHOWER OIL is 250ml like apie 200ml-20

Mums labai padejo, jau nebereikia tiek tepti tai atliko, gal kam reikia.. ax.gif

Kremo nebeturiu. Liko prausiklis. Dar turiu EMU OIL is 60ml like kazkur trecdalis, sunku pasakyt kiek nes nesimato, sprendziu pagal svori - 10
Atsakyti
Mano maziukei koju linkiuoje( kitoje keliuku puseje) slapiuoja ir slapiuoja. Kas diena tepu maziausiai tris kartus sudokremu, jis tipo sausina. Jei tik nepatepu, ziurek ir vel parausta. Vaikas putlus. Man tokia mintis kilo, o gal ten slapiuoja nuo grybelio to candida(pienliges)? Zaizdu nera. Ir man pasakykit, kodel aplamai slapiuoja ta oda sergant AD? Nesuprantu.. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 04 21, 14:12)
tai va ir negeriu tavegylio ir hormono netepiau. man ir keistai pasirode,kad sake del permanganato, juk dar labiau dziovina, kazkaip neisdrisau maudyti. aciu uz patarimus, reiks pabandyti ricinos alieju.

mums irgi liepe karta savaiteje maudyti ''margancovkeje'', bet pas mus slapuoja berimai ant zandu - todel sake kad truputi padziovins ir dezinfekos.
Is drekinanciu kremu - isbandziau jau kelis- Emolium special cream, Bioderma atoderm, Vitella, ir dabar apsistojome ties Oilatum cream ir taukmedzio (sviestmedzio) sviestu. Laukiu is USA uszakiau Aveeno kremuku ir i vonia avizu milteliu maudyti - cia merginos labai gyria Aveeno produkcija - tai susigundziau - uzsisakiau - gal ir mums pades g.gif
As irgi cia naujokie, mano maziukui dar tik 2,5 menesio - o jau zandai, krutine, kojos labai paberti ir labai issauseje verysad.gif Kai buvau pas alergologe santariskese - tai pasake kad bandysim kovot be hormoniniu tepalu ir vaistuku - jau jeigu labai bus pablogejimas - tada tik israsys. Pirmiausiai liepe sureguliuoti savo maisto raciona - nes maitinu MP. ir del maudymu Balmandol aliejuke - tai sake jis alergizuoja ir nalabai pataria - geriau jau isvis gryname vandenuke, be nieko ir iskart tik istraukus is voneles - 3 minuciu begyje kol dar kunelis driegnas visa istepti kremu.

Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2011 04 21, 15:29)
Mano maziukei koju linkiuoje( kitoje keliuku puseje) slapiuoja ir slapiuoja. Kas diena tepu maziausiai tris kartus sudokremu, jis tipo sausina. Jei tik nepatepu, ziurek ir vel parausta. Vaikas putlus. Man tokia mintis kilo, o gal ten slapiuoja nuo grybelio to candida(pienliges)? Zaizdu nera. Ir man pasakykit, kodel aplamai slapiuoja ta oda sergant AD? Nesuprantu..  blush2.gif

vat man irgi idomu - kodel ? nes mums zandai irgi nenustoje slapiave doh.gif
Atsakyti

Man gyd sake, kad tipo putlus vaikas ir del to slapiuoja. O kaip paaiskinti skruostu slapiavima?? Juk jie nuogi, neprirengti, nera rinkiu ant ju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 balandžio 2011 - 15:20
QUOTE(Amelita @ 2011 04 21, 15:19)
Man gyd sake, kad tipo putlus vaikas ir del to slapiuoja. O kaip paaiskinti skruostu slapiavima?? Juk jie nuogi, neprirengti, nera rinkiu ant ju...

mano vaikas visai nebuvo putlus o žandai šlapiuodavo dažnai, bet tepdavau fuxinu 1% bandeniniu ir tuom kart praeidavo po kiek laiko vėl išlysdavo, kol suėjo ~1,5 metukus nuo to laiko nebešlapiuoja paprasčiausiai pasikeitė forma... sausos šiurkščios dėmės ir šašai kur nusidrasko.. 4u.gif
Atsakyti
beatka1983,
as dabar tepu emolium special kremuku, turiu nerafinuoto taukmedziu sviesto, tepiau pries tai, bet neilgai, gal sakau vel reikia grizti prie jo. o del aliejuko balmandol,tai jau pastebejau,kad mum netinka, vos pora kartu ismaudem:( dabar maudysiu tik grynam vandenuke. man reik visa galvytes virsugalvi tepti ir soniukus, tik pakausiukas grazus, reik kazko kas lengvai teptusi ir gerai drekintu.
tu kremu tokia gausybe, net nezinau ka cia dabar isisgyti ir isbandyti...
Atsakyti
Praitose temelese buvo apratinejami emolimui kremukai, tai jie nelabai tinkami maziem vaikuciams, nes turi labai daug parabenu konservantu. Jau tada geriau rinktis A-Derma kremuka is esanciu musu LT vaistinese.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 04 21, 18:10)
beatka1983,
as dabar tepu emolium special kremuku, turiu nerafinuoto taukmedziu sviesto, tepiau pries tai, bet neilgai, gal sakau vel reikia grizti prie jo. o del aliejuko balmandol,tai jau pastebejau,kad mum netinka, vos pora kartu ismaudem:( dabar maudysiu tik grynam vandenuke. man reik visa galvytes virsugalvi tepti ir soniukus, tik pakausiukas grazus, reik kazko kas lengvai teptusi ir gerai drekintu.
tu kremu tokia gausybe, net nezinau ka cia dabar isisgyti ir isbandyti...

pritariu LiloSun, kad geriau jau Aderma pvz Exomega... mums panasiai kaip aveeno suveike (bet ji vilniuje radau tik antakalnio litfarmos vaistinej).
Pabandykit maudyti negyvosios juros druskoj, nepakenks, o bakterijas nukenksmins mirksiukas.gif
o kurios cia mamytes skundesi del slapiavimu... man tai sudocreme schmoll.gif geriau pabandykit vitella ictamo, jis dezinfekuoja ir sausina http://www.vaistai.l...-cream-30g.html mums jis padedavo. aisku jei slapiuoja butina tepti meliu, kad neisimestu infekcija doh.gif
Atsakyti
ka manot apie siuos vitaminus? galvoju pabandyti vaikui, bet abejoju del tu B grupes vitaminu...
http://www.drugstore...tamins children
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 21 balandžio 2011 - 21:13
QUOTE(Osport @ 2011 04 21, 21:08)
ka manot apie siuos vitaminus? galvoju pabandyti vaikui, bet abejoju del tu B grupes vitaminu...
http://www.drugstore...tamins children

Na raso kad be visokiu priedu, laktozes ir pan.,o sudetyje yra Natural & Artificial Flavors, Caramel Color g.gif
as tai kazkaip pries vitaminus g.gif Galvoju jei jau kazko truksta tai ta viena kursu ir sugerti, pvz., vit c.
O jum kazko truksta ar norit profilaktiskai?
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 04 21, 21:07)
pritariu LiloSun, kad geriau jau Aderma pvz Exomega... mums panasiai kaip aveeno suveike (bet ji vilniuje radau tik antakalnio litfarmos vaistinej).
Pabandykit maudyti negyvosios juros druskoj, nepakenks, o bakterijas nukenksmins  mirksiukas.gif
o kurios cia mamytes skundesi del slapiavimu... man tai sudocreme schmoll.gif  geriau pabandykit vitella ictamo, jis dezinfekuoja ir sausina http://www.vaistai.l...-cream-30g.html mums jis padedavo. aisku jei slapiuoja butina tepti meliu, kad neisimestu infekcija doh.gif

istepiau vaikui veideli meliu - visas dabar melinas - idomu tas melis lengvai nusiplauna ? ir ant virsaus galiu tepti krema? iskart ar duot kazkiek laiko pabuti ?
Atsakyti