QUOTE(gliuka @ 2011 05 20, 23:08)
Papasakok ar ilga procedura gauti neigalumui ir kokia nauda is to?Kadangi musu gyd vis megsta papukseti, o popieriu nemazai suformint teks, tai galvoju, ar aplamai vargint ja del to
O projekte tikrai dalyvavom, bet gi ir atmintis gera Jau keli m prabego, o ir tu projektu po to ne viena desimtis buvo
mano abu dickiai galiu sakyt, kad isaugo, nes viska valgo be jokiu apribojimu, tik ir liko tokie sausaodziai kaip as, ir rubai kokie jau ziurek neptinka, "kanda" jiems, bet daugiau lyg ir nieko.
Papasakok, kaip atrodo Jusu umi reakcija, nes musu mazius visa laika per paskutinius 0,5m daugiau maziau toks pats, ir, nors ir isemem is raciono viska, kas pagal kraujo tyr jam netinka, bet rezultato, deja, jokio...As jau ko gero nepamenu, kaip mano vaikas isties atrodo, tik foto paziuriu, ir prisimenu, kaip atrode veidelis anksciau Kai pamatau kita tokio amziaus vaikuti, tai man ta svari, aksomine vaiko oda - kaip stebuklas atrodo
O projekte tikrai dalyvavom, bet gi ir atmintis gera Jau keli m prabego, o ir tu projektu po to ne viena desimtis buvo
mano abu dickiai galiu sakyt, kad isaugo, nes viska valgo be jokiu apribojimu, tik ir liko tokie sausaodziai kaip as, ir rubai kokie jau ziurek neptinka, "kanda" jiems, bet daugiau lyg ir nieko.
Papasakok, kaip atrodo Jusu umi reakcija, nes musu mazius visa laika per paskutinius 0,5m daugiau maziau toks pats, ir, nors ir isemem is raciono viska, kas pagal kraujo tyr jam netinka, bet rezultato, deja, jokio...As jau ko gero nepamenu, kaip mano vaikas isties atrodo, tik foto paziuriu, ir prisimenu, kaip atrode veidelis anksciau Kai pamatau kita tokio amziaus vaikuti, tai man ta svari, aksomine vaiko oda - kaip stebuklas atrodo
Taip, seniai žurnale buvot, bet matomai esat įsimintini Patikdavo man apie jūsų nuotykius skaityt
Apie neįgalumo tvarkymąsi kažkiek mamos jau rašė. Su dokumentais iš alergologo (Skorad, kitais tyrimais) einat pas šeimos gydytoją, kuri parašo formą, siunčiančią neįgalumui nustatyti, aprašydama vaiko būklę. Visi dokumentai taip pat pridedami. Tada jau patys nešat į neįgaumo nustatymo tarnybą kartu su vaiko nuotrauka, parašot prašymą ir laukiat svarstymo. Po jo gaunat vaiko neįgalumo pažymėjimą su parašytu laipsniu. Tada važiuojat į socialinį skyrių su sąskaitos numeriu, parašot prašymą pašalpai gauti ir laukiat pinigėlių.
Mano dvimetuko ūmi reakcija šiuo metu yra veido ir daugelio kūno vietų išraudimas ir itin smarkus niežulys. Bet po kelių valandų ta reakcija nuslūgsta. Anksčiau ilgesniam laikui pablogėdavo, bet dabar bendra odos būklė yra labai pagerėjus, tai greitai išsicirkuliuoja. Ačiū ketotifeno ir Aveeno kombinacijai
Nebereikia kartu su nemiegančiu ir besidraskančiu vaiku blūdyt naktį iki paryčių.
QUOTE(gliuka @ 2011 05 21, 14:03)
*To paties noriu paklaust ir apie Skin-cap, ir apie ta lenkiska tepala. Ir dar apie Elideli, ji kiek zinau tik nuo 2m galima naudoti, ir tik trumpai, ar padejo kitiems vaikuciams?
**Dar mamukai, paklaust norejau, kaip vaikuciai jauciasi kai karsciai uzeina, as net biajau pagalvot, nes musu mazius, pakankamai dar mazai draskosi, labiau, kai supyksta, pradeda oziuotis, tada sukaista, suprakaituoja ir pradeda draskytis, tai galvoju, kaip cia per karscius bus
**Dar mamukai, paklaust norejau, kaip vaikuciai jauciasi kai karsciai uzeina, as net biajau pagalvot, nes musu mazius, pakankamai dar mazai draskosi, labiau, kai supyksta, pradeda oziuotis, tada sukaista, suprakaituoja ir pradeda draskytis, tai galvoju, kaip cia per karscius bus
*Skin-cap'ą bandžiau ant mažiausiojo, kai turėjom didžiulį paūmėjimą prieš pora savaičių. Šiek tiek šiek tiek geriau pasidarė ant tų vietų, ant kurių purškiau tiesiogiai, bet tokio grandiozinio efekto, kaip kai kurioms mamoms, kad vos purkšteli ant rankyčių, o nubala ne tik jos, bet ir veidukas, nebuvo.
Elidelį bandžius ant visų vaikų. Nei vienam kažkodėl nebuvo skirtumo, ar juo tept, ar paprastu kremu.
**Kai užeina karščiai, būna blogai. O mes dar 5aukšte iš 5ių gyvenam, prikaitina nuo stogo labai saulėtą dieną. Kondicionierius į butą šiemet jau dėsimės.
QUOTE(klaudi @ 2011 05 21, 16:23)
Mes neigaluma gavome iki 18metu Ir gydytojas pasake: duok dieve, kad vaikas bent iki 18 metu ta liga isaugtu, kadangi mums jau 6 metai. liudna
Linkiu, kad jau už metų kitų nebeprisimintumėt, už ką pinigus gaunat Maniškiams davė 2 metams. Nors mažiuko Skoradas 87, vyresniojo tik 56.
QUOTE(uoga X3 @ 2011 05 22, 23:40)
390? mes lyg tik 360 gaunam.
Mes taip pat 360. Už abu susidaro nemaža suma, bet vistiek neatperka to, kiek išleidžiam AD Kai pagalvoji, kaip paprasta ir emociškai, ir finansiškai tokių problemų neturintį vaiką būtų augint.