QUOTE(carramele @ 2011 05 20, 11:34)
Sveika. Mano jauniausias taip pat turi smarkiausią AD, lyginant su kitais vaikais. Irgi neįgalumą turim.
Gliuka, labai ne į temą šis mano klausimas bus
, bet ar kartais nesi dalyvavus nėštukių projekte viename iš mamoms skirtų žurnalų? Nuotrauka profilyje taaaaaip kažką primena
Papasakok ar ilga procedura gauti neigalumui ir kokia nauda is to?Kadangi musu gyd vis megsta papukseti, o popieriu nemazai suformint teks, tai galvoju, ar aplamai vargint ja del to
O projekte tikrai dalyvavom, bet gi ir atmintis gera
Jau keli m prabego, o ir tu projektu po to ne viena desimtis buvo
QUOTE(Auruma @ 2011 05 20, 14:14)
Taip pat mane domina mamų patirtis, kurių vaikučiams virš 2m. Ar išaugo bei kada jūsų vaikai kurią nors alergiją natūraliai? Ari liko tie patys alergizuojantys produktai, kurie buvo nuo pat pradžių (kūdikystės)? Man gydytoja sakė, kad lėto tipo alergijos išaugamos, o pas maniškį pagrinde tik lėto tipo, iš greito tipo alergijų, tai tik kiaušinis ir pienas. Bet alergija pienui kaip suprantu yra laikoma greitai išaugama.
mano abu dickiai galiu sakyt, kad isaugo, nes viska valgo be jokiu apribojimu, tik ir liko tokie sausaodziai kaip as, ir rubai kokie jau ziurek neptinka, "kanda" jiems, bet daugiau lyg ir nieko.
QUOTE(carramele @ 2011 05 20, 19:45)
O pvz. natūralaus jogurto šaukšteliui ūmi reakcija kildavo prieš metus, tokia pat ūmi kyla ir dabar.
Papasakok, kaip atrodo Jusu umi reakcija, nes musu mazius visa laika per paskutinius 0,5m daugiau maziau toks pats, ir, nors ir isemem is raciono viska, kas pagal kraujo tyr jam netinka, bet rezultato, deja, jokio...As jau ko gero nepamenu, kaip mano vaikas isties atrodo, tik foto paziuriu, ir prisimenu, kaip atrode veidelis anksciau
Kai pamatau kita tokio amziaus vaikuti, tai man ta svari, aksomine vaiko oda - kaip stebuklas atrodo