QUOTE(Otra @ 2011 05 09, 12:12)
Merginos, o kaip jus tepat vyresniems vaikams galvyte? Maniskiui (5 m.) atsinaujino alergija. Paskutini syki pabertas buvo pries kokius 3 m. Jau dziaugiausi, kad isaugo ir va vel...Pabertas kakliukas, akiu vokai nuserpertoja ir galvytes oda labai sausa. Pastoviai galvyte kasosi. Bet jeigu tepciau galva kremu, tai kasdien plaut reiktu. O plovimas velgi sausina oda. Plauname galva su spec. gydomuoju smapunu, bet nepadeda...
Vyresniajai tą vakarą, kurį ruošdavaus plauti galvą, ištepdavau losjonu su šlapalu ir pora-kelias val. palaikydavau. Po to išplaudavau su šampūnu. Jei niežulys užeidavo, šiek tiek padėdavo purškiamas Uriage terminis vanduo. Gal būt ir su negyvosios ar juodosios jūros druska padarytas ir užpurkštas tirpalas duotų panašų efektą. O dabar tai apleidus tas vyresniųjų galvas. Vos su mažiaus oda spėju dirbtis.
Ai, vakar pabandžiau jiems ant galvų Skin Cap purškalą, bet nepastebėjau poveikio.
QUOTE(LiloSun @ 2011 05 09, 15:14)
Mum va zyrtekas netinka, kai tik duodu kakai zali, kazkokie gleiveti, kvapas toks specifinis O kad palengvitu alergine sloga tai nepasakyciau. Ka galima vietoj jo gert? Mum daug kaz atkrenta nes sudeti yra arba E, arba dazikliai, arba laktoze, bulviu krakmolas
Savo leliui aš jau nustojau antihistamininius bandyt. Alergizuoja jį ir zyrtekas, ir klaritinas, ir ketotifenas, ir net tavegilis
Peržiūrėjau savo kažkada susidarytą sąrašėlį su antihistamininių sudėtim, tai kaip ir nėra tokių tablečių, kad nebūtų bent kurios nors tavo išvardintos dalies. Bet gal jums bulvių krakmolas nėr labai didelis priešas? Fenkarolį lyg gerdavot kažkada anksčiau, o jo sudėtyje šito krakmolo yra.
O aš žiedadulkių tema norėčiau paklaust. Savo lelių, visiems sirgimams pasibaigus, vakar pagaliau išvežiau į lauką. Tai vakare ir naktį tiek kamavosi vargšiukas su veido niežėjimu, kad abudu beveik nemiegojom Tik tik odą, baisiai subjurusią po ligos, buvau atstačius, o vėl užsisuko ratas iš naujo. Ką čia daryt su tuo Gal kitą kart padėtų, jei prieš einant į orą, riebiai tepalu ištepčiau, iškart grįžusiam nuplaučiau veidą? Gal dar kokių minčių ar patirties tuo klausimu kas turite?