Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXII tema

QUOTE(Osport @ 2011 05 07, 20:47)
is savo patirties patarciau su soja labai ziureti ar tinka, nes mums atrodo tiko tiko, bet po poros savaiciu tokie berimai islindo kad siaubelis  blink.gif

Maniškiui su soja buvo tas pats. Pirmąją dieną vaikas pradėjo smarkiai gražėt, o trečią - dar smarkiau raudonuot. O jau buvau pradėjus džiaugtis, kaip sutaupysim, prie sojos mišinio perėję biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 05 07, 20:57)
Maniškiui su soja buvo tas pats. Pirmąją dieną vaikas pradėjo smarkiai gražėt, o trečią - dar smarkiau raudonuot. O jau buvau pradėjus džiaugtis, kaip sutaupysim, prie sojos mišinio perėję  biggrin.gif

Cia matyt del to, kad per tas kelias dienas prisigamina antikuniu ir todel isryskeja po kiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2011 05 07, 16:40)
sveikos mamytes.Na dermatitas nepalieka ir musu sad.gif
Noreciau pasiteiraut gal kuri zinot kur galima nusipirkt misinuku pigiau aptamili alergy care ar neocate misini?

Aptamil alergy care pigiau yra http://www.assorti.lt/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 05 08, 09:35)
Aptamil alergy care pigiau yra http://www.assorti.lt/ 4u.gif

Kad čia tik kokiu litu tepigiau, nei parduotuvėj mastau.gif
Atsakyti
mes kai bandem soju misinuka tai vaikas praveme kone dvi paras.buvo labai baisu nes tebuvo vos 4 menesiai,jei kam neocate kompensuoja priemoka visur apie 37lt.o va teko pirktai priemoka 11lt.o vaistininke sake kad anksciau is vis nei lito nereikejo moket..kur teisybe.....
Atsakyti
Gal zinot mamos, per kiek laiko pasireiskia naujam produktui alergija? Mes pradejome darzovienes ragauti. Nors nesam pilnai isigyde, turim paberimus aplink kakla, pora demeliu ant nugaros ir nelabai grazias rankytes, bet pasidareme 4 menesiu skiepa, kuri del alergijos 2 menesiams buvom praleide ir pradejom ragauti "tikro" maisto. Tris dienas valgem bulve, poto pora savaiciu su moliugu, atrodo nieko. Dabar va bandom bulve su morkyte, jau trecia diena stebiu ar daugiau isberimu neatsirado. Ar pakanka 3 dienu, ar gali alergija islysti tam produktui veliau po savaites ?
Ir dar musu gydytoja liepe jau mazinti vitamino D lasiuku (nes vis vien kazkaip perteklius kaupaisi inkstuose) ir pradeti gerti zuvu tauku po sauksteli. Bet juk zuvis gana didelis alergenas? Buvau davus, atrode, kad zandai raudonuoja, tai dabar neduodu. Kas tinka alergiskiems vaikams rachito profilaktikai?
Atsakyti
Man alergologe sake taip, duodi 2 paras jei neberia, reiskias nealergiskas vaikas tam produktui. Bet as duodu naujo produkto 3 dienas ir stebiu visa ta laika.
Atsakyti
QUOTE(Agė2 @ 2011 05 08, 14:01)
Gal zinot mamos, per kiek laiko pasireiskia naujam produktui alergija? Mes pradejome darzovienes ragauti. Nors nesam pilnai isigyde, turim paberimus aplink kakla, pora demeliu ant nugaros ir nelabai grazias rankytes, bet pasidareme 4 menesiu skiepa, kuri del alergijos 2 menesiams buvom praleide ir pradejom ragauti "tikro" maisto. Tris dienas valgem bulve, poto pora savaiciu su moliugu, atrodo nieko. Dabar va bandom bulve su morkyte, jau trecia diena stebiu ar daugiau isberimu neatsirado. Ar pakanka 3 dienu, ar gali alergija islysti tam produktui veliau po savaites ?
Ir dar musu gydytoja liepe jau mazinti vitamino D lasiuku (nes vis vien kazkaip perteklius kaupaisi inkstuose) ir pradeti gerti zuvu tauku po sauksteli. Bet juk zuvis gana didelis alergenas? Buvau davus, atrode, kad zandai raudonuoja, tai dabar neduodu. Kas tinka alergiskiems vaikams rachito profilaktikai?

Geriau ragauti savaite, pries keiciant ar ivedant produkta, pirmas 2 dienas organizmas tik mokosi atpazinti nauja produkta, 3 diena gali atsirasti reakcijos, nes jau tada prisigamina antikuniu, o gali ir dar po dienos atsirasti, nes buna ir uzdelsto tipo reakcijos. Taigi geriau jau savaitele pratint. Zuvu tauku neduociau, labai jau daznai ir stipriai alergizuoja jie. Mes Nei D nei zuvu negerem, ir nieko, o dabar ir vasara uzteks to vit D manau su kaupu.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 05 08, 20:30)
Geriau ragauti savaite, pries keiciant ar ivedant produkta, pirmas 2 dienas organizmas tik mokosi atpazinti nauja produkta, 3 diena gali atsirasti reakcijos, nes jau tada prisigamina antikuniu, o gali ir dar po dienos atsirasti, nes buna ir uzdelsto tipo reakcijos. Taigi geriau jau savaitele pratint. Zuvu tauku neduociau, labai jau daznai ir stipriai alergizuoja jie. Mes Nei D nei zuvu negerem, ir nieko, o dabar ir vasara uzteks to vit D manau su kaupu.

Idomu kodel alergologai santariskese pataria ziuret reakcija tik 2 paras? g.gif
Nors kaip ir minejau pati stebiu 3 paras.
Atsakyti
O aš dar norėjau pasiklaust kokią antialerginę patalynę naudojate vaikams? Taip pat gal kas turite oro valytuvus namie? Mano merginai tyrimai parodė, kad iš maisto alergiška tik kiaušinio baltymui, o iš išorinius dirgiklius daugiau ar mažiau reaguoja vos ne visus, labiausiai į namų dulkių erkutes.
Atsakyti
QUOTE(magelena @ 2011 05 09, 09:27)
O aš dar norėjau pasiklaust kokią antialerginę patalynę naudojate vaikams? Taip pat gal kas turite oro valytuvus namie? Mano merginai tyrimai parodė, kad iš maisto alergiška tik kiaušinio baltymui, o iš išorinius dirgiklius daugiau ar mažiau reaguoja vos ne visus, labiausiai į namų dulkių erkutes.

Antialergines patalynes neturim,nes vis niekaip neissirenku, o valytuvus turim.Bet valytuvai turi buti kiekvienoje patalpoje (arba nuolat perkeliami is kambario i kambari; mes 3 kamb. bute turim 2vnt . I trecia kambari nunesu keliom valandom per diena.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 09 gegužės 2011 - 08:50
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 05 09, 09:49)
Antialergines patalynes neturim,nes vis niekaip neissirenku, o valytuvus turim.Bet valytuvai turi buti kiekvienoje patalpoje (arba nuolat perkeliami is kambario i kambari; mes 3 kamb. bute turim 2vnt . I trecia kambari nunesu keliom valandom per diena.)

o kokie pas jus tie valytuvai ? kur ju pirkti ir kokia kaina?
Atsakyti