Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXII tema

QUOTE(linulka @ 2011 05 06, 16:45)
na si men dar bandysiu teplioti kremais, dar plius dieta mano, veidukas jau grazutis, galvytes odele irgi i graziaja puse, lieka rankytes, nugaryte ir krutine. dar ti 3 sav tepames, gal reikia laiko daugiau. gal reik isbandyti ta aveeno ar kaip jis ten kremuka.reik aiskintis kokio mum reik ir bandyti siustis.

kokios dietos laikaisi? mes kaip ir neturime diagnozes, gyd itaria egzema, laukiame dermatologo konsultacijos.
Atsakyti
http://forum.nanya.r...pic=26607&st=75
http://nazdorovie.co...2cc7c37abb75405
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2011 05 06, 06:13)

OTAIP o tai kaip be doku pavyko parsiusti vaistus? juk sako saiuncia tik i vaistines g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 05 06, 14:20)
labu visoms,gavome kremukus aveeno.....na tikras issigelbejimas negaliu patiket kad po 3savaiciu naudojimo mano vaikas atrodys taip graziai mum tinka jie net labai...nuima niezejima puikiai drekina,na veidukas visvien nepasiduoda gyjimuj bet dabar atrodom graziai palyginus kaip buvom,rankytes ir kojytes per savaite pagerejo nuo aveeno dermexa kremo,o tas su mentoliu irgo tinka ir rudas super....bet dar kazko noretusi pabandyti butent veidukuj...gal galite pasiulyti kas?

sakykit, o jus pasidare tyrimus kam alergiski,ar ne? prisiskaiciau,kad padeda,tai ir as uzsinorejau labai, is kur siustis,kad greiciau ateitu, bo jau baisios mintys lenda i galva, kad gal reik gultis i ligonine tyrimams, o mes dartokie mazuciai, uz savaiteles tik 4 men., be to dar 8 men . gime, tai dabar sveria tik 5 kg.
Papildyta:
verysad.gif verysad.gif
QUOTE(Ribbena @ 2011 05 06, 18:47)
kokios dietos laikaisi?  mes kaip ir neturime diagnozes, gyd itaria egzema, laukiame dermatologo konsultacijos.

sustate alergologe man dieta, pagal tradicini ju produktu lapa, kol kas tik kiauliena, kalakutiena, ryziai,arbata juoda arba zalia, vietoj cukraus fruktoze. nieko rukyto, konservuoto. tai dar valgau ryziu paplotelius, ir duoniukus. is darzoviu tai bulves kol kas, net morkos negalima, kopustas,zalias agurkas,bet vengiu, nes is parduotuves juk ten viena chemija. is vaisiu obuolys tik ir bananas.
va taip dabar ir maitinuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 05 06, 21:42)
OTAIP o tai kaip be doku pavyko parsiusti vaistus? juk sako saiuncia tik i vaistines  g.gif

TNT paėmė iš vaistinės Berlyne. Jokių dokų jiems ten nereikėjo. Viską gavom dėžėje su šaldymo kapsulėm. Jei kyla daug klausimų - siųskite ir atsiimkite per tą patį vadybininką, kuris mum pagelbėjo, jis jau turi patirtį su tokiu kroviniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 07 gegužės 2011 - 05:43
QUOTE(Otaip @ 2011 05 07, 06:39)
TNT paėmė iš vaistinės Berlyne. Jokių dokų jiems ten nereikėjo. Viską gavom dėžėje su šaldymo kapsulėm. Jei kyla daug klausimų - siųskite ir atsiimkite per tą patį vadybininką, kuris mum pagelbėjo, jis jau turi patirtį su tokiu kroviniu.

kiek kainavo jei ne paslaptis? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2011 05 07, 05:39)

Otaip, o kaip jums sekasi lasiukus gerti?
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2011 05 07, 09:13)
kiek kainavo jei ne paslaptis?  blush2.gif  ax.gif

Už pirmyn ir atgal vežimus bendrai gavos +/- 20Lt(nepamenu tiksliai) - 1100 Lt. Tikrai nežinau ar kainos pasikeitę, mes žiemą siuntėm.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 05 06, 23:38)
sustate alergologe man dieta, pagal tradicini ju produktu lapa, kol kas tik kiauliena, kalakutiena, ryziai,arbata juoda arba zalia, vietoj cukraus fruktoze. nieko rukyto, konservuoto. tai dar valgau ryziu paplotelius, ir duoniukus. is darzoviu tai bulves kol kas, net morkos negalima, kopustas,zalias agurkas,bet vengiu, nes is parduotuves juk ten viena chemija. is vaisiu obuolys tik ir bananas.
va taip dabar ir maitinuosi unsure.gif

Na valgiaraštis skurdus. Mano panašus, tik aš daržovių daugiau - burokėliai ir kalafiorai (perku šaldytus), kopūstai ir bulvės, dar salotos, ridikėliai, svogūnų laiškai (šie dabar mano kasdieninis maistas). Šiaip duoniukus ir ryžius išmesčiau, nes kiek suprantu jūsiškiui negerėja? Duoniukus tai būtinai, nes ten su kviečiais (bent jau aš be kviečių neradau). O ryžiai šiaip laikomi nealergiški, bet pvz. maniškiui netinka. Iš grūdų aš ir vaikas valgom speltą ir kartais kukurūzus ( bet manau, kad truputį alergizuoja, neberia bet trečią dieną lyg veidas truputį parausta, bet taip neaiškiai, tai nžn).
Dar pabandykit, gal kefyras/ natūralus jogurtas tinka?
Atsakyti
[quote=linulka,2011 05 06, 22:38]
sakykit, o jus pasidare tyrimus kam alergiski,ar ne? prisiskaiciau,kad padeda,tai ir as uzsinorejau labai, is kur siustis,kad greiciau ateitu, bo jau baisios mintys lenda i galva, kad gal reik gultis i ligonine tyrimams, o mes dartokie mazuciai, uz savaiteles tik 4 men., be to dar 8 men . gime, tai dabar sveria tik 5 kg.

mes tyrimus daremes gruodzio menesi kai gulejome alergologiniam skyriuje,,,as kremus siunciausi is taures na kiek girdejau kad is taures greiciausiai ateina.na patarciau gultis i ligonine bent tyrimus padarys matysit bent uz ko kabintis,

Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2011 05 07, 09:31)
Už pirmyn ir atgal vežimus bendrai gavos +/- 20Lt(nepamenu tiksliai) - 1100 Lt. Tikrai nežinau ar kainos pasikeitę, mes žiemą siuntėm.

ačiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, kokia mesyte patartumet duot pirma karta g.gif
Atsakyti