Labai labai aciu visoms atsakiusioms mamytems
Tam kartui apsiraminau, ir tai jau sis tas
bet vis tiek ryte atsikelus pirmas dalykas, kuri puolu daryt, yra ziureti, ar kiek nors pagerejo tos isbalusios vieteles ir ar neatsirado nauju berimu...
Bet jau kaip apsisoviau su tom BioGaia bakterijom... Kaina nezmoniska, ir dar netinka. Na, bet niekad negali zinoti. O kazi - jeigu mano mazei jos netinka, ar tai reiskia, kad labai tiketina, jog ja pieno produktai alergizuoja? Nes tos bakterijos yra
Lactobaccilli reuter, tai cia 'pieniskos' kilmes, ar ne?
QUOTE(LiloSun @ 2011 04 19, 04:06)
O mes jau tikrai turim alergine sloga
varva ir varva ta nosis pastoviai, taip man nesinori to zyrteko girdyti, vis laukiu ir tikiuosi kad paeis pati savaime
Gal baigsis pats tas medziu sprogimas ir zydejimas, apmazes ziedadulkiu ir bus geriau?
QUOTE(RutRut @ 2011 04 19, 05:40)
ir dar klausimas MP maitinančioms mamytėms, gal kuriai tenka spręst tokią bėdą - kadangi su dukryte abi sąžiningai dietinamės (ryžiai, miežiai, soros, bulvė, triušis, obuolys, juoda ir žalia arbata), man jau visai rimtas vit.B trūkumas - lūpų kampai suplyšę, akys šviesos bijo ir visa kita, vitamino B komplekso vengiu gert, o gal pabandyt vietoj naujo produkto įvedimo
Kiek zinau, tokiu atveju truksta vitamino B2. Gal vertetu jo po siek tiek pagert - tarkim, po koki ketvirti dozes? Nes geriant visa vit B kompleksa net ir sveikam zmogui gali but alergija
O siaip vit B2 daug yra paukstienoje, zuvyje (jei dukrytes nealergizuoja) ir zalios spalvos darzovese (ypac lapinese) - spinatai, brokoliai, zirneliai, briuselio kopustai
QUOTE(Amelita @ 2011 04 19, 06:55)
As maitinu MP ir taip pat jau taip dietinuos. Jau dar vienas kg nukrito.Liko tik 51 kg.Pries nestumus buvau 56-58 kg. Baisu net lipti ant svarstykliu. Vakar isgeriau kefyro, ziuresiu kaip bus su odele. Ilga laika jau nevartoju pieno produktu, kiausiniu, citrusu, ryziu, grikiu, kvieciu. Bet po truputi bandysiu ivedinet sau produktus ir stebeti.
As irgi sveriu maziau nei pries nestuma. Bet man patinka
Ar nesureagavo mazosios odele i kefyra?