Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXII tema

Sveiki,
mus paleido is Santariskiu nakvot namuose, nes ligoninej man kasmaras nakvojimas doh.gif
bendras Ieg 249 , kraujas rodo kvieciams , kiausinio baltymui, kukuruzui , sojai pakitimus, ryziams, grikiams avizai, rugiams, miieziams, pienui nieko - 0. meginiai irgi viksas sutampa isskyrus kukuruzus meginio metu jokiu pakitimu nerode. o mes valgem kukuruzus, ryziu ir grikiu nevalgem.
lopus des pirmadieni, nes dabar nugaryte isberta tai negali deti. tepliojo Fucidin H tepaliuku, tai odele pagrazejo, bet kiek supratau jis hormoninis verysad.gif
taip pat meginys ant rankos rode ir katineliui siek tiek alergija, dar bandys daryti is kraujo. Ikvepiamiems kraujo atsakymas taip pat teigiamas, tik jis yra bendras ir kaip paaiskino, kad ziedadulkem kaip ir anksti, tai greiciausiai rodo alergija namu aplinkai.
bandem duodi misinuka Aptamil Alergi, jo beveik negere, spjauna, nakti irgi ji spjove, tai vel daviau Nan, o paryciais gan daug atpyle- kone isveme ta misinuka. tai siandien nuo ryto dar nieko nevalge, pamato kose rekia, buteliuka rekia, nz kas cia nutiko, gal jam stemple skuada jei taip atpyle nemazai doh.gif
pirmadieni bus atsakymas ir odos meginio del infekcijos.
tokios vat musu naujienos.
kadangi nerode jokios alergijos pienui, gal bandysim daryti megini su ozkos pienu, tada misinuka pakeistumem i ozkos piena jei tiktu, viena mama sake, kad jiems labai pagerejo kai nueme misinuka ir pradejo gert ozkos piena.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 05 05, 13:25)
Kvailute, vaikai nesikaso is iprocio, tiesiog pavargus ar susinervinus paumeja tas niezulys. Patikekik jei neniezetu tikrai nesikasytu

O man kartais atrodo, kad maniske kasosi is iprocio... Gal as ir klystu. Nes yra vietu, kur odele visiskai be jokio berimo, lygut lygutele, o kai supyksta ar nori miegelio ima draskytis viska is eiles, kas papuola... Ir tai sveikai odelei nemazai kliuna.
Atsakyti
QUOTE(Ahama @ 2011 05 05, 17:10)
O man kartais atrodo, kad maniske kasosi is iprocio... Gal as ir klystu. Nes yra vietu, kur odele visiskai be jokio berimo, lygut lygutele, o kai supyksta ar nori miegelio ima draskytis viska is eiles, kas papuola... Ir tai sveikai odelei nemazai kliuna.

Nepamirskit kad niezulys eina is vidaus, jis buna skirtingas, buna kad niezti tik berimus, o buna generalizuotas, kai niezti visa kuneli. Be to jis dingsta dar praejus nemazai laiko nuo to kai pasitaiso pati odele. Kai dings niezulys ir diskomfortas, dings ir kasymasis, patikekit.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 05 05, 16:08)
na man atrodo geriau nei hormonai, hormonus is vis niekam nerekomenduojama tepti o juk tepa.
Sausai tai va sitas geras http://international...mp;trxp2=193288

ziuejau ir sita 4u.gif

QUOTE(beatka1983 @ 2011 05 05, 16:12)
mes irgi gulames pas astrauskaite smile.gif
as nusipirkau melyna ta avenno kremuka - nors mums tik 3 men, bet paskaiciau mamyciu postus , kad ir tokiems maziams naudoja - tipo jis labai geras. Siandien tik pirma karta patepiau - tai kolkas negaliu nieko papasakot ar jis mums ka padeda. Bet ispudi padare tai - kad tu kremu tikrai daug - nors kainuoja brangiai - bet kiekio tai tikrai daug ten - manau ilgam uzteks.  jeigu jus is Vilniaus - galiu duoti pameginti to melino ir to rudo smile.gif jeigu patiks - uzsakysite smile.gif

is Vilniaus mes, bet manau, kad gal verta man ji uzsisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 05 05, 18:08)
ziuejau ir sita 4u.gif

ten dideli kiekiai, tai jei norit pabandymui mazesnio ir greiciau gauti verta sita uzsisakyti http://cgi.ebay.co.u...=item335a5caab4
jis panasios sudeties kaip melyna bonka, tik be mentolio, mum labai patinka ir sitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 05 05, 19:08)
ziuejau ir sita 4u.gif
is Vilniaus mes, bet manau, kad gal verta man ji uzsisakyti 4u.gif

mes gyvename netoli mindaugo maximos, kasdien i senamiesti einame pasivaiksciot, jeigu bunate kur netoli- galeciau ideti i maziukui indelius abeju kremuku pabandymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 05 05, 20:08)
mes gyvename netoli mindaugo maximos, kasdien i senamiesti einame pasivaiksciot, jeigu bunate kur netoli- galeciau ideti i maziukui indelius abeju kremuku pabandymui smile.gif

butu neblogai,bet toj puseje nebunu,siaip mes miesto pakrastyje,uz antakalnio gyvenam 4u.gif nebent kai ligonineje busim galeciau atvaziuot,vistiek i antakalni dukryte i darzeli vezu ir is jo
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 05 05, 16:25)
Kvailute, vaikai nesikaso is iprocio, tiesiog pavargus ar susinervinus paumeja tas niezulys. Patikekik jei neniezetu tikrai nesikasytu

Aš manau, kad gali kasytis ne tik niežtint. Maniškis pvz kasosi prieš miegą uždėjus pirštines, vos vieną uždedu iškart puola kasytis, turiu greitai uždėti antrą pirštinę ir migdyti. Kol nėra pirštinių, nesikaso.
Piktas, negaunantis dėmesio irgi pradeda kasytis. Bet čia galbūt ir niežti g.gif . Kažkur nuo 8-9 mėn vaikai atranda būdų kaip atkreipti mamos dėmesį. Tad manau, kad vaikai gali suprasti, kad kasydamasi gali gauti mamos dėmesio.
Aš pastebėjus, kad kai tikrai niežti, tai kasosi ir esant geros nuotaikos.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 05 05, 19:49)
Aš manau, kad gali kasytis ne tik niežtint. Maniškis pvz kasosi prieš miegą uždėjus pirštines, vos vieną uždedu iškart puola kasytis, turiu greitai uždėti antrą pirštinę ir migdyti. Kol nėra pirštinių, nesikaso.
Piktas, negaunantis dėmesio irgi pradeda kasytis. Bet čia galbūt ir niežti  g.gif . Kažkur nuo 8-9 mėn vaikai atranda būdų kaip atkreipti mamos dėmesį. Tad manau, kad vaikai gali suprasti, kad kasydamasi gali gauti mamos dėmesio.
Aš pastebėjus, kad kai tikrai niežti, tai kasosi ir esant geros nuotaikos.

Kai praeis niezulys "iprocio" nebeliks, ir atras kitu budu atkreipti demesi.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2011 05 05, 08:28)
4u.gif  visom  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kartas nuo karto vis įkišu nosį temon, o kadangi matau, kad prasidėjo daug "o" "jeigu" ir pan. "lygioj vietoj", kaip sakant, dėl vaistukų iš DE, tai nusprendžiau ne per AZ, kaip kad kai kuriom rašiau, o temoj parašyt. Nors, jau rudenį ausru aiškiai parašius buvo, kad TIKRAI ĮMANOMA siųstis.
Mes pabandėm ir pačiu"piko" metu per pūgas ir kamščius LT, Lenkijoj ir DE - ir viskas gavosi puikiausiai wink.gif. be abejo, teko nemažai skambintis, aiškintis - perskambinom bene visą LT, visokius privačius vežėjus, fūrų vairuotojus ir apsistojom ties TNT. Apie siuntimą lėktuvu nė kalbos nebuvo, nes kaip tik teroro aktas prieš savaitę buvo buvęs ir patikrinimas griežščiausias. Turi ši firma ir dėžes su kapsulėm, gali jie ir per 24-34 val. pristatyti (kas tikrai tinka mums). Mes ir nusiuntėm sisių per juos ir atsisiuntėm vaistukus jų pagalba. Neklausinėkit jūs vairuotojų ar kokių kaimynų - skambinkit tiesiai atsakingam žmogui ir kalbėkitės, žinau, kad nėr lengva, kol viską išaiškini (mes irgi ir pykomės ir prašėm, kol supratom ką ir kaip sakyt reik smile.gif ). Nereikėjo nei kokių popierių nei pan. - nors net pora žmonių iš šios firmos mum irgi įrodinėjo, kad be popierių "nė pro kur"  biggrin.gif , http://www.tnt.com/e...l_services.html mes tarėmės su Eimantu.
Sėkmės visoms!

Otaip o vaistuku jau vaziavot pasiimti ar irgi pavyko parsisiut i LT?
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 05 05, 21:21)
Otaip o vaistuku jau vaziavot pasiimti ar irgi pavyko parsisiut i LT?

QUOTE(Otaip @ 2011 05 05, 08:28)
< Mes ir nusiuntėm sisių per juos ir atsisiuntėm vaistukus jų pagalba. >

Atsakyti
sveikos mamytes,
mano maziukui tuoj bus keturi men., atopinis dermatitas kamuoja, rankytes, visa nugaryte, ir krutine. kaklas visas raudonas siurkstus. pas gyd. lankemes, kad niekaip pepraejo galvytes plieskanojimas, dabar jau tvarkosi, visa grazesne darosi. israse gaminamo tepaliuko, aisku su hormonu. netepu, bet jau pradedu prarasti vilti, negi nuolat tepant (dabar tepu a derma exomegus kremuku, va galvytes odelei tai tinka tikrai) jokio pagerejimo negali buti?
pati laikausi labai grieztos dietos, nes maitinu SAVO PIENUKU. sakykit, ar daro kazkokius tyr. tokiems maziukams? ar cia visai ne mano mityba gali itakoti jo odeles bukle? kokiu atveju vaiuciai guldomi i ligonine, jau kai visas kunelis buna isbertas? gal kas galetu parekomenduoti gera dermatologa vilniuje? nes kur buvom santeriskese ir centro poliklinikoje, tai 2 sek. paziuri i vaika ir diagnoze nustato. blink.gif
Atsakyti