Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXII tema

QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 05 04, 10:13)
sveikos 4u.gif buvau kazkada pas jus del misinelio, deja, bet tenka grizti. Pirmadieni grizom is ligonines, nustatytas difuzinis atopinis dermatitas - sunki eiga, alerginis rinitas ir alergine bronchu astma unsure.gif alergisas mano vyrukas pienui, kvieciams, kiausinio baltymui ir dulkiu erkutems. Bandziau skaityti, kaip kovoti su dulkiu erkutemis, radau, jog garais valantys dulkiu siurbliai zudo jas, taigi norejau paklausti ar jus apie tai ka zinot, gal turit? ar verta pirkti? 4u.gif

o kaip tokiam maziukui nustate bronchine astma? g.gif

Difuzinis kiek zinau yra ale keiciantis vieta.. t.y. viena diena gali buti isbertas veidas, o kita jau koja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 04 gegužės 2011 - 20:16
QUOTE(jumbonis @ 2011 05 04, 17:42)
mano kaimynas dirba kurjeriu TNT tai kaip mes domejomes kad sysiu siusti per juos tai gavosi kazkokia nesamone tipo jie siuncia visas siuntas i belgija(lygtais)po to is ten viska i kitur isvezineja.tai kaip klausiau ar per 24 val imanoma pristatyt tai sake nelabai.del to mes ir skridom patys.gal DHL patikimesnis.na aisku cia tik mano nuomone ax.gif  sekmes  4u.gif

DHL atsisake, irgi su jais ilga istorija buvo biggrin.gif Bet a tikrai isitikinusi,kad mes nugabensim sysiu pastu ir jis bus puikiai tinkamas vaistu gamybai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 05 04, 17:27)
As manau padariau viena klaida,kad uzsiminiau TNT (nes butent su jais ir tariausi, nors apskambinau daugeli siunteju), kad siusiu butent slapima. doh.gif  prasidejo bereikalingi debatai ir tiesos ieskojimai. bet tikiuosi pavyks galu gale issiusti, nes jau pavedima uz vaistus padareme ir pirmadieniui sutareme del siuntimo su tais TNT  doh.gif jau tokia saraskinu kontora. o gal mums tiesiog su vadybininku nepasiseke 9nors su dviem bendravom) nezinau g.gif

nu mes kiek domejomes tai tnt sh male... niekaip nesusikalbejom,... tik reikia butinai zemes transportu, nes jei jie skraidina, tai prasviecia spinduliais ir tada jis netinkamas bus...va dhl man rodos gali zemes transportu, ir per 24 val, bet jie tu saltkrepsiu neturi... reik vel dometis... va jau galvojau kas nors kelia praskyne, nes as uzmeciau sita reikala del maziuko nesibaigianciu ligu.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 05 04, 21:18)
DHL atsisake, irgi su jais ilga istorija buvo biggrin.gif Bet a tikrai isitikinusi,kad mes nugabensim sysiu pastu ir jis bus puikiai tinkamas vaistu gamybai  biggrin.gif

paprastu pastu? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Issute @ 2011 05 04, 21:11)
manau kad nesiuncia nes neturi kur, kadangi turi kaip vaistus o ne siaip koki papilda pristatyti i vaistine, o nei su viena is Lt jokio kontakto nera, nera bendradarbiavimo sutarciu, kai kalbejau su Kiefu, pazadejau paderinti su Vokieciu vaistine, bet nezinau ar pavyks, o del paciu vaistuku soiuntrimo tai kaip Kiefas sake didelio skirtumo nera kokioj temperaturoj, plius minus, mes aiskinom kad matyt gabenti tektu birzeli ir gali buti karsta, tai jis paaiskino kad nieko baisaus nenutikis net ir vezant be nieko, bet taip ir nesuprantu, kaip cia su tais vaistais

Sysiu kaip vaista?Cia gi biologinis skystis, o ne vaistas.

QUOTE(Osport @ 2011 05 04, 21:20)
nu mes kiek domejomes tai tnt sh male... niekaip nesusikalbejom,... tik reikia butinai zemes transportu, nes jei jie skraidina, tai prasviecia spinduliais ir tada jis netinkamas bus...va dhl man rodos gali zemes transportu, ir per 24 val, bet jie tu saltkrepsiu neturi... reik vel dometis... va jau galvojau kas nors kelia praskyne, nes as uzmeciau sita reikala del maziuko nesibaigianciu ligu.... doh.gif
Papildyta:

paprastu pastu? ar kaip?

Ne nu ne pastu, tom greitom siuntom biggrin.gif PAstu tai ir po dvieju savaiciu gali nenukeliaut biggrin.gif O turim tik praktiskai 2 savaites dienas,kuriomis galime siusti pirmadienis ir antradienis (jei pazada pristatyti kita darbo diena), nes sysius turi nukeliauti ne veliau kaip ketvirtadienio popiete, klinikos penktadieni nedirba.
O kad atkeliaus iki ketv. popietes issiuntus treciadieni,niekas nepazada. taip kad lieka tik pirm,antr.
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 05 04, 21:15)
o kaip tokiam maziukui nustate bronchine astma? g.gif

Difuzinis kiek zinau yra ale keiciantis vieta.. t.y. viena diena gali buti isbertas veidas, o kita jau koja  doh.gif

na mum jau du kartus buvo bronchitas,tada buna toks svilpimas kvepuojant, kai patekom i ligonine vel kosulys buvo prasidejes,svokstimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 05 04, 21:29)
Sysiu kaip vaista?Cia gi biologinis skystis, o ne vaistas.
Ne nu ne pastu, tom greitom siuntom biggrin.gif PAstu tai ir po dvieju savaiciu gali nenukeliaut biggrin.gif O turim tik praktiskai 2 savaites dienas,kuriomis galime siusti pirmadienis ir antradienis (jei pazada pristatyti kita darbo diena), nes sysius turi nukeliauti ne veliau kaip ketvirtadienio popiete, klinikos penktadieni nedirba.
O kad atkeliaus iki ketv. popietes issiuntus treciadieni,niekas nepazada. taip kad lieka tik pirm,antr.

Issute man rodos turejo galvoje, kad jau pagamintu vaistu atgabenimas i lietuva...

su paprastu pastu tai ir prarugs kol nugabens lotuliukas.gif tai parasykit kaip ir su kuo pasiseks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 04 gegužės 2011 - 21:08
Merginos, reikia skubios pagalbos - kas veiksmingiausiai gali padeti kraujuojancioms ir slapuojancioms dermatito zaizdoms ant kudykio veiduko? Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2011 05 04, 22:17)
Merginos, reikia skubios pagalbos - kas veiksmingiausiai gali padeti kraujuojancioms ir slapuojancioms dermatito zaizdoms ant kudykio veiduko? Aciu labai

melis, parduodamas vaistinese kur gaminami vaistai. uztepus juo palaukti kol isdziusta, tada tepti vitella ictamo. mums tai padejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 04 gegužės 2011 - 21:27
QUOTE(Osport @ 2011 05 04, 22:26)
melis, parduodamas vaistinese kur gaminami vaistai. uztepus juo palaukti kol isdziusta, tada tepti vitella ictamo. mums tai padejo

Aciu, ryt ryte begsiu ieskot, nes nebegaliu ziureti i vaika blink.gif
Dar norejau pasitikslinti - vadinasi melis ar molis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2011 05 04, 22:34)
Aciu, ryt ryte begsiu ieskot, nes nebegaliu ziureti i vaika  blink.gif
Dar norejau pasitikslinti - vadinasi melis ar molis  g.gif

metileno melis... tiksliai nezinau kaip rasosi... 1 proc atrodo (as pirkau antakalnio alergologinio vaistinej, tai ten pasakiau melis ir dave lotuliukas.gif ) bet nuo jo vaikiukas bus kur tepsit melinas smile.gif jis dezinfekuoja, ir juo tepa antak alergologinej ligoninej
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 05 04, 22:42)
metileno melis... tiksliai nezinau kaip rasosi...  1 proc atrodo (as pirkau antakalnio alergologinio vaistinej, tai ten pasakiau melis ir dave  lotuliukas.gif  ) bet nuo jo vaikiukas bus kur tepsit melinas  smile.gif  jis dezinfekuoja, ir juo tepa antak alergologinej ligoninej

Man atrodo mėlį gausite tik vaistinėse, kuriose vaistus gamina arba Vilniuje antrakalnio alergologinėj ligoninėj ir Odos ir veneros ligų poliklinikos vaistinėje.
Mes ten dar pirkom ir gaminamą cinko tepaliuką, bet kadangi mano merginos žaizdos nešlapiuoja, tai jai per daug net sakyčiau išdžiovino.
Atsakyti
QUOTE(magelena @ 2011 05 05, 08:12)
Man atrodo mėlį gausite tik vaistinėse, kuriose vaistus gamina arba Vilniuje antrakalnio alergologinėj ligoninėj ir Odos ir veneros ligų poliklinikos vaistinėje.
Mes ten dar pirkom ir gaminamą cinko tepaliuką, bet kadangi mano merginos žaizdos nešlapiuoja, tai jai per daug net sakyčiau išdžiovino.

o o galima isigyti be recepto? g.gif mums ji irgi tepe ligonineje
Atsakyti