Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXII tema

QUOTE(Amelita @ 2011 05 04, 10:22)
O ka reiskai difuzinis? Kaip odele atrodo tada?

as ir pati nelabai suprantu, cia taip popieriuose parasyta doh.gif gal, kad labiausiai reiskiasi ant veidelio g.gif
Atsakyti
idomu apie alergijas
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 05 03, 19:14)
Kaip jums sekas ligoninej g.gif

sveika, kolkas dar nesiguleme, nes dabar pasiskambinus - paaiskejo kad nera vietu. gulsimes geguzes 16 diena - sake laikys nuo 7 iki 12 dienu.

Mums irgi nustate difuzini g.gif atopini dermatita - bet pas mus ne tik veidelis , bet ir kunelis nubertas.

(:Buziukas:) - o kurioje ligonineje gulejote?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 05 04, 07:17)
Labas, pstebejau, kai daugiau pradedu tepliot visokiais kremukais odele., pvz. kokius 5 kartus per diena, tai ant odeles pasirodo tokiu spuogeliu, pulinuku, tai nutariau tepliot 2 kartus per diena. Manau per daug jau as ja tepliojau, kuri laika. Tai tuos spuogelius padziovinu tuo melynu skysciu arba sudokremu. Ar as teisi?

As tai keiciau kremus, kai pastebejau, kad atsiranda pulinukai. Man atrodo, kad odeles poros uzkemsamos ir ji visai nebekvepuoja, uztai tie pulinukai randasi...
Atsakyti
QUOTE(Ahama @ 2011 05 04, 12:44)
As tai keiciau kremus, kai pastebejau, kad atsiranda pulinukai. Man atrodo, kad odeles poros uzkemsamos ir ji visai nebekvepuoja, uztai tie pulinukai randasi...

Pulinukai gali rodyti infekcija. Dazniausiai i pazeista oda isimeta auksinis stafilakokas. Galima nuvykti i laboratorija ir paimti odos paseli, istirs ir pasakys ar auga tas stafilakokas, tas tyrimas nera brangus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 05 04, 09:13)
sveikos 4u.gif buvau kazkada pas jus del misinelio, deja, bet tenka grizti. Pirmadieni grizom is ligonines, nustatytas difuzinis atopinis dermatitas - sunki eiga, alerginis rinitas ir alergine bronchu astma unsure.gif alergisas mano vyrukas pienui, kvieciams, kiausinio baltymui ir dulkiu erkutems. Bandziau skaityti, kaip kovoti su dulkiu erkutemis, radau, jog garais valantys dulkiu siurbliai zudo jas, taigi norejau paklausti ar jus apie tai ka zinot, gal turit? ar verta pirkti? 4u.gif

kažkada skaitinėjau apie tuos garų siurblius, tai jie gerai čiužiniams valyti. bet brangūs, gal 5000 Lt. tai pagalvojau, kad geriau vasarą, kai karšta į balkoną išnešt visą patalynę ir čiužinį. ir žiema, kai geras minusas. nepamenu, bet lyg kad jos žūtų, tai reikia minus 20 ir gal + 30 temperatūros lauke. o šiaip patalynę skalbti ne mažiau nei 60 laipsnių. lovos uždangalus irgi dažnokai skalbt. nu ir aišku, kokių kilimų, kokių pūkinių patalynių, jokių knygų lentynų atvirų, na ir kuo mažiau daiktų, tai tuo geriau. dažnai grindis valyt šlapiai, o ne siurbliuot paprastu siurbliu, dažnai dulkes valyt. instrukcija ilga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 05 03, 21:00)
Гистаглобулин (Histaglobulinum)

Mamytes, o kuri kiefui i Vokietija siunte per siuntu bendrove sysiuka? per ka siuntete... pasidalinkite... nes zinau kad kazkas domejosi ir organizavosi... ar pavyko???

Mes organizuojames, jau uzknyso mane negyvai tos skubiu siuntu tarnybos Lietuvoje. Pirmadieni viska parasysiu tiksliai. Kas,kaip, kiek ir t.t. Jei pamirsiu parasyt,priminkit man i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 05 04, 15:17)
Mes organizuojames, jau uzknyso mane negyvai tos skubiu siuntu tarnybos Lietuvoje. Pirmadieni viska parasysiu tiksliai. Kas,kaip, kiek ir t.t. Jei pamirsiu parasyt,priminkit man i az. 4u.gif

man tai keista pats Kiefas siuncia per TNT i berlyno vaistine tai kodel idomu negali siust i lietuva per TNT nes lietuvoje ji taip pat yra.tuo labiau kad vaistukus taip saugiai sudeda i toki ale saldkrepsi is penoplasto ar kaip ta balta puta vadinas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 05 04, 12:19)
sveika, kolkas dar nesiguleme, nes dabar pasiskambinus - paaiskejo kad nera vietu. gulsimes geguzes 16 diena - sake laikys nuo 7 iki 12 dienu.

Mums irgi nustate difuzini  g.gif  atopini dermatita - bet pas mus ne tik veidelis , bet ir kunelis nubertas.

(:Buziukas:) - o kurioje ligonineje gulejote?

Antalnio universitetineje ligonineje(Antakalnio g. 124), net nustebau kaip vaiku alergologinis skyrius suremontuotas kapitaliai thumbup.gif
na nusipirkau as toki maza garais valanti aparata, bandysiu su juo vis dezimfekuot viska g.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 05 04, 16:23)
man tai keista pats Kiefas siuncia per TNT i berlyno vaistine tai kodel idomu negali siust i lietuva per TNT nes lietuvoje ji taip pat yra.tuo labiau kad vaistukus taip saugiai sudeda i toki ale saldkrepsi is penoplasto ar kaip ta balta puta vadinas  blush2.gif

As manau padariau viena klaida,kad uzsiminiau TNT (nes butent su jais ir tariausi, nors apskambinau daugeli siunteju), kad siusiu butent slapima. doh.gif prasidejo bereikalingi debatai ir tiesos ieskojimai. bet tikiuosi pavyks galu gale issiusti, nes jau pavedima uz vaistus padareme ir pirmadieniui sutareme del siuntimo su tais TNT doh.gif jau tokia saraskinu kontora. o gal mums tiesiog su vadybininku nepasiseke 9nors su dviem bendravom) nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 05 04, 17:27)
As manau padariau viena klaida,kad uzsiminiau TNT (nes butent su jais ir tariausi, nors apskambinau daugeli siunteju), kad siusiu butent slapima. doh.gif  prasidejo bereikalingi debatai ir tiesos ieskojimai. bet tikiuosi pavyks galu gale issiusti, nes jau pavedima uz vaistus padareme ir pirmadieniui sutareme del siuntimo su tais TNT  doh.gif jau tokia saraskinu kontora. o gal mums tiesiog su vadybininku nepasiseke 9nors su dviem bendravom) nezinau g.gif

mano kaimynas dirba kurjeriu TNT tai kaip mes domejomes kad sysiu siusti per juos tai gavosi kazkokia nesamone tipo jie siuncia visas siuntas i belgija(lygtais)po to is ten viska i kitur isvezineja.tai kaip klausiau ar per 24 val imanoma pristatyt tai sake nelabai.del to mes ir skridom patys.gal DHL patikimesnis.na aisku cia tik mano nuomone ax.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 05 04, 16:23)
man tai keista pats Kiefas siuncia per TNT i berlyno vaistine tai kodel idomu negali siust i lietuva per TNT nes lietuvoje ji taip pat yra.tuo labiau kad vaistukus taip saugiai sudeda i toki ale saldkrepsi is penoplasto ar kaip ta balta puta vadinas  blush2.gif

manau kad nesiuncia nes neturi kur, kadangi turi kaip vaistus o ne siaip koki papilda pristatyti i vaistine, o nei su viena is Lt jokio kontakto nera, nera bendradarbiavimo sutarciu, kai kalbejau su Kiefu, pazadejau paderinti su Vokieciu vaistine, bet nezinau ar pavyks, o del paciu vaistuku soiuntrimo tai kaip Kiefas sake didelio skirtumo nera kokioj temperaturoj, plius minus, mes aiskinom kad matyt gabenti tektu birzeli ir gali buti karsta, tai jis paaiskino kad nieko baisaus nenutikis net ir vezant be nieko, bet taip ir nesuprantu, kaip cia su tais vaistais
Atsakyti