Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXII tema

QUOTE(magelena @ 2011 05 03, 12:58)
Sveikos,
mano mergina irgi nuo poros mėnesių turi atopinį dermatitą. Bet kažkaip pastaruoju metu mes jau visai puikiai tvarkėmės, valgė praktiškai viską, bet prieš mėnesį aš grįžau į darbą ir nežinau, ar sutapimas, ar būtent, kad aš išėjau, o vaikas liko su aukle, pradėjo siaubingai berti. Dabar išbertas visas kūnelis, naktim namiega, kasosis, pyksta. Aš į darbą vos gyva einu, bet vaiko iš vis gaila, nes paskutinį mėnesį gal porą naktų padoriai miegojo.
Prie visų drėkinančių kremų pradėjom tepti mėliu, bet man atrodo nuo jo dar blogiau, porą dienų tepu Elidel, bet ir nematau visiškai jokio poveikio.

Tai norėjau paklaust, gal dar kam buvo, kad mamai išėjus į darbą, ar šiaip nuo streso vaikui taip paūmėja liga?
Ir dar šiandien internete užmačiau "stebuklingą" tepalą, gal kas bandėt?
http://psoriasis.uco...-ir-dermatitu;1

aisku, kad AD pablogejimas gali itakoti stresas, nervine itampa ir pan., greiciausiai Jusu atveju taip ir yra,
pabandykite geriau Aveeno kremus, kuriuos galite uzsisakyti is JAV per tarpininkus arba bandyti kas cia Lt is zmoniu parduoda pagal skelbimus, bent jau sie kremai tikrai nemazai kam padeda
http://www.drugstore...s...&Ntt=aveeno
Atsakyti
QUOTE(Issute @ 2011 05 03, 14:41)
aisku, kad AD pablogejimas gali itakoti stresas, nervine itampa ir pan., greiciausiai Jusu atveju taip ir yra,
pabandykite geriau Aveeno kremus, kuriuos galite uzsisakyti is JAV per tarpininkus arba bandyti kas cia Lt is zmoniu parduoda pagal skelbimus, bent jau sie kremai tikrai nemazai kam padeda
http://www.drugstore...s...&Ntt=aveeno

jau užsisakiau, bet užsakinėjau iš angliško ebay be tarpininkių, tai iš to kas buvo išsirinkau AVEENO MOISTURISING CREAM WITH COLLOIDAL OATMEAL ir tik dabar susimasčiau ar jis tinkamas vaikui. Na tikiuos, kad taip ir, kad greit atsiųs ir dar aišku, kad bus naudos.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 05 02, 16:37)
O kažin negalima būtų susiorganzuot tų lašiukų parsiuntimo į Lietuvą pvz. per Vokiečių vaistinę  g.gif Kitokius vaistus, kurie yra Vokietijoje, tai galima ten užsisakyti.
Aš tik iš nuogirdų girdėjus, kad padėjo vienai pažįstamų giminaitės dukrytei ir poveikis yra ilgalaikis. Siuntėsi iš Kaliningrado. Laikau tą dalyką minty kaip vieną iš atsarginių variatų, bet nelabai turėjau kada nagrinėtis užsienio straipsnius ar atsiliepimus (LT informacijos apie jį beveik nėra), tai žinau apie jį mažai.

tai man, kai buvau 2,5 metų liedo kursą, bet tai buvo prieš gerą 30 metų. mama sako, kad man labai padėjo, leido apie pusmetį, nes iki jo buvau baisi, viena žaizda, nu bet aišku tais laikais supratimo daug nei medikai apie tai neturėjo, tai duodavo valgyt viską. Kaliningrade man atrodo yra jo, konkrečiau pasidomėsiu. Lyg ir lenkijoj yra. O šalutinio poveikio tai nežinau ar man koks buvo, nieks neisgilino tada į tai. Aš irgi turiu minty tą dalyką ir Kiefo lašiukus, tik bandau aiškintis kas geriau būtų, nes taip toliau gyvent su mūsų daktarų požiūriais ir laukt išaugimo ne išeitis schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Osport @ 2011 05 02, 21:26)
stai ka radau ru forumuose... dauguma yra tik uzklausu apie jo poveiki, o atsakymu nera  g.gif 
Моей дочке 2,5 года, тоже назначили гистоглобулин, врач говорит что его даже с года назначают.Реакция на препарат индивидуальная, поставите увидите.Нам назначили, т.к.у нас бронхиальная астма и аллергия на домашнюю пыль.Но к сожалению этот препарат сняли с производства 3 месяца назад, и не факт что будут выпускать его в будущем. (is http://www.woman.ru/...hread/4036114/)

Если же проблема не в выработке специфических IgE, а в повышенной чувствительности к гистамину, то лечит это (http://immunoterapia.ru/forum/topic.php?forum=3&topic=15)

Tai kaip ir po klaustuku ar is vis ta vaista dar gamina... nes ir kainu nerandu smile.gif
deja nerandu jokiu atsiliepim apie pasalini poveiki... tik radau kad 16 m. vaikinui leido, tai kaip ir padejo nuo sienliges labai sunkios, ir jokio salutinio nepajaute biggrin.gif

o klaudi kaip supratau buvo savo vaikui pirkus... tai ar panaudojai????

Laukiam klaudi atsakymo 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(magelena @ 2011 05 03, 11:58)
Sveikos,
mano mergina irgi nuo poros mėnesių turi atopinį dermatitą. Bet kažkaip pastaruoju metu mes jau visai puikiai tvarkėmės, valgė praktiškai viską, bet prieš mėnesį aš grįžau į darbą ir nežinau, ar sutapimas, ar būtent, kad aš išėjau, o vaikas liko su aukle, pradėjo siaubingai berti. Dabar išbertas visas kūnelis, naktim namiega, kasosis, pyksta. Aš į darbą vos gyva einu, bet vaiko iš vis gaila, nes paskutinį mėnesį gal porą naktų padoriai miegojo.
Prie visų drėkinančių kremų pradėjom tepti mėliu, bet man atrodo nuo jo dar blogiau, porą dienų tepu Elidel, bet ir nematau visiškai jokio poveikio.

Tai norėjau paklaust, gal dar kam buvo, kad mamai išėjus į darbą, ar šiaip nuo streso vaikui taip paūmėja liga?
Ir dar šiandien internete užmačiau "stebuklingą" tepalą, gal kas bandėt?
http://psoriasis.uco...-ir-dermatitu;1

o ką auklė jai duoda valgyt, gal reiktų labiau pakontroliuot?
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2011 05 03, 18:33)
tai man, kai buvau 2,5 metų liedo kursą, bet tai buvo prieš gerą 30 metų. mama sako, kad man labai padėjo, leido apie pusmetį, nes iki jo buvau baisi, viena žaizda, nu bet aišku tais laikais supratimo daug nei medikai apie tai neturėjo, tai duodavo valgyt viską. Kaliningrade man atrodo yra jo, konkrečiau pasidomėsiu. Lyg ir lenkijoj yra. O šalutinio poveikio tai nežinau ar man koks buvo, nieks neisgilino tada į tai. Aš irgi turiu minty tą dalyką ir Kiefo lašiukus, tik bandau aiškintis kas geriau būtų, nes taip toliau gyvent su mūsų daktarų požiūriais ir laukt išaugimo ne išeitis schmoll.gif
Papildyta:

Papildyta:

as galiu Lenkijoje pasidometi - turiu rysiu su keliom vaistinemis ir turiu ten giminiu gyvenanciu. tik idomu kaip tarptautinis pavadinimas situ vaistuku arba kaip lenkiskai arba lotininskai skambe g.gif
Atsakyti
Kaip jums sekas ligoninej g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 03 gegužės 2011 - 18:15
QUOTE(Issute @ 2011 05 01, 15:19)
Mes irgi laukiam nesulaukiam Kiefo lasiuku, siaip mums sake kad juoa sedo i s gamins apie 2 menesius, taigi musu bus mazdaug birzelio pradzioje, planuojame vaziuoti masina parsivezti is Berlyno vaistines.

Su masina tai brangu ir isvargsit vairuodami. Mes vaziavom Ecolines autobusu, tiksliai nepamenu, bet gal 350Lt bilietas i abu galus tekainavo g.gif. Penktadieni po pietu isvaziavo vyras, sestadieni ryte jau buvo Berlyne (vaistine dirba iki 13.00 sestadieniais), paeme vaistukus, ta pati vakara sedo i ta pati autobusa ir sekmadieni per pietus jau buvo namie. Nereikejo sukti galvos nei del nakvynes, nei del nesiojamo saldytuvo - paciam autobuse yra saldytuvas, tik reikia labai ziureti temperatura, nes gali buti per zema. Vyras vezesi termometra, tai pirma issimatavo temperatura saldytuve, tada nustate, kad butu biskuti silciau ir tik po kokios valandos ten idejo vaistus.
P.S. O jeigu kelios mamos kooperuojasi vaistu parvezimui tokiu budu, tai isvis pigiai gaunasi.

Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2011 05 02, 16:37)
O kažin negalima būtų susiorganzuot tų lašiukų parsiuntimo į Lietuvą pvz. per Vokiečių vaistinę  g.gif Kitokius vaistus, kurie yra Vokietijoje, tai galima ten užsisakyti.

Pries kelis menesius toks variantas nebuvo imanomas. o dabar nzn - bandykit skambint, gal kas pasikeite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Fler*: 03 gegužės 2011 - 18:45
QUOTE(beatka1983 @ 2011 05 03, 18:37)
as galiu Lenkijoje pasidometi - turiu rysiu su keliom vaistinemis ir turiu ten giminiu gyvenanciu. tik idomu kaip tarptautinis pavadinimas situ vaistuku arba kaip lenkiskai arba lotininskai skambe g.gif

Гистаглобулин (Histaglobulinum)

Mamytes, o kuri kiefui i Vokietija siunte per siuntu bendrove sysiuka? per ka siuntete... pasidalinkite... nes zinau kad kazkas domejosi ir organizavosi... ar pavyko???

Lilosun sakete kad dukrai buvo prasidejusi astma... kaip ji pasireiske??? Nes musu kosuliai jau buvo aprime po ligos... dabar vel... bet dusimo nera... tai net neazinau ka galvot... pulmonologe nieko plauciuose ar bronchuose negirdi... bet israse del visa pikta Ventolina... tai nesuprantu kam... net nezinau ka daryt... as linkusi susieti tai su dantu dygimu, nes buvo uzkilusi tempa virs 39, paracetamolis numuse ir nebekilo, seiliu upes...prasidejo baisinga sloga (mums kaip visada kai dygsta dantys) ir koksulys toks sausas (slapia pries tai isgydem su brontexu)... nebeishmanau ka daryt... ir nenoriu as to ventolino blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 03 gegužės 2011 - 20:06
QUOTE(beatka1983 @ 2011 05 03, 17:37)

jei nesunku, pasidomėkite, mažu, kaip sakant, prireiks 4u.gif dėkui
Atsakyti

Papildyta:
[/quote]

Na valgo tik tai ką aš palieku, nemanau, kad slapta ko nors duotų ir po to pati visą dieną vargtų. Aš manau, kad jei čia ne nuo streso, tai nuo aplinkos veiksnių kažkokių išlindo. Norim kraują padaryt, bet dabar gerėm Aerius kurį laiką, tai dabar reikėtų kaip ir palaukt, bet kaip laukt, kai naktį vaikas iš proto eina sad.gif
Atsakyti
Labas, pstebejau, kai daugiau pradedu tepliot visokiais kremukais odele., pvz. kokius 5 kartus per diena, tai ant odeles pasirodo tokiu spuogeliu, pulinuku, tai nutariau tepliot 2 kartus per diena. Manau per daug jau as ja tepliojau, kuri laika. Tai tuos spuogelius padziovinu tuo melynu skysciu arba sudokremu. Ar as teisi?
Atsakyti
sveikos 4u.gif buvau kazkada pas jus del misinelio, deja, bet tenka grizti. Pirmadieni grizom is ligonines, nustatytas difuzinis atopinis dermatitas - sunki eiga, alerginis rinitas ir alergine bronchu astma unsure.gif alergisas mano vyrukas pienui, kvieciams, kiausinio baltymui ir dulkiu erkutems. Bandziau skaityti, kaip kovoti su dulkiu erkutemis, radau, jog garais valantys dulkiu siurbliai zudo jas, taigi norejau paklausti ar jus apie tai ka zinot, gal turit? ar verta pirkti? 4u.gif
Atsakyti
O ka reiskai difuzinis? Kaip odele atrodo tada?
Atsakyti