Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXII tema

QUOTE(beatka1983 @ 2011 04 17, 08:58)
[/B]LiloSun[B] - ar galima melynu aveeno tepti tas raudonas demeles - jeigu jos pas mus slapuoja ant zandu ?  g.gif  gydytoja mums israsi eritromicino tepala slapuojancioms - bet kad nieko nepadeda  verysad.gif  na gal per greit as cia noriu efokto - kad dar tepames tik 5 dienas  g.gif

o tos avizos maudynems - jos yra tik vienos rusies ?

Slapiuojancias pradzioje patepkite Metyleno meliu, ir tik tada kremuku. Metileno melis yra gaminamas vaistineje jis dezinfekuoja ir uztraukia slapiavimus. Kai jau juo patepi, tada kremuku ant virsaus kad sudrekintu. Ant slapiuojanciu nelabai galima bet koki kremuka tepti.
Atsakyti
http://www.drugstore...ackets/qxp16475

ar cia yra tos avizos maudymui ? nes su anglu kalba pas mane ne kas blush2.gif bijau kad ko ne to, ko reikia neuzsakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 04 17, 21:04)
http://www.drugstore...ackets/qxp16475

ar cia yra tos avizos maudymui ? nes su anglu kalba pas mane ne kas  blush2.gif  bijau kad ko ne to, ko reikia neuzsakyti  blush2.gif

taip sitos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal patarsite kuo tepti? Mazutei ant riesu ir ant koju,kur butu batuku uzrisimas labai susausejus oda, net spalva pakeitus i tokia tamsiai raudona. Atrodo kaip suragejus net oda. Tepu Bioderma, sviestmedziu, bepantenu, phisiogel... Gal kiek suminksteja, bet odele vis tiek tokia suragejus, paraudus..Ar pas jusu vaikucius taip buna?

Dar buvom pas odos gyd. del galvos tu pleiskaneliu.Sausu, baltu.. Tai sake seborejinis dermatitas. Tepliot su losjonu Zarqa, gal kas naudojot toki? Idomu butu isgirsti atsiliepimus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 balandžio 2011 - 14:13
Sveikos mamytes 4u.gif

Ateinu skaityt jusu patirciu ir patarimu...

Mano dukrytei 5.5 men, visos musu bedeles prasidejo mazdaug nuo 2 men. Atsirado keli sausi paraude odos lopinukai, jie vis pletesi, pradejo niezteti. Pirmasis dalykas, kuri mano mazoji puikiai ismoko, buvo kasytis... doh.gif besikasydama odele nutrindavo iki slapiavimo. Seimos gydytojas diagnozavo egzema, jo manymu to priezastis nera jokia alergija (mes gyvename UK, ir cia gydymas ziauriai skiriasi nuo LT - niekas neduoda jokio siuntimo pas alergologa ar dermatologa...), prirase antibiotiku, hormonu ir drekinanciu tepalu. Hormonai ir antibiotikai dulka spintelej, o nuo drekinanciu tepalu dukrytei pagerejimo buvo 0. As pati pradejau laikytis hipoalergines dietos ir tepliot mazaja naturaliais aliejais. Siek tiek padeda, bet tas pagerejimas toks minimalus ir toks letas...

1. Labiausiai kas mane neramina - tos vietos, kur pries pora men. buvo raudoni berimai ir kurie apgijo, tapo akivaizdziai sviesesnes. Ar jos susilygins su normalia odos spalva??? Nes dabar puse mazosios pilvuko ir krutines yra kaip isbalinta, kita puse normali, o dalis padengta raudonais lopinukais.... doh.gif

2. Kitas klausimelis - gal kas esat susidurusios - ar tokie maziukai vaikai gali kasytis tik iprocio? Nes jau kelis kartus buvau uzgydzius lopinelius ant veido ir uz ausu taip, kad nebebuvo jokio paraudimo ar spuogelio. O ji, ypac kai nori miegelio ar buna pikta, ima draskytis ir trintis butent tas uzgydytas vietas. Ir kakta - ant kurios is vis nera jokio isberimo. Ar tos vietos, kurios buvo isbertos, vis dar niezti net uzgijusios?

3. Ar kam yra buves pablogejimas nuo BioGaya bakteriju? Pabandziau jas duoti dukrytei pora dienu, bet man pasirode, kad ji paberta iskart pasidare...

Labai aciu, jei atsakysite 4u.gif Zinau, kad klausimai turbut kartojasi, nes cia jau 32 temele, bet perskaityt taip visas is karto ner jokiu sansu smile.gif Tuo labiau, kad ant ranku mazas besikasantis pipiriukas smile.gif

Sveikateles jusu mazyliams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahama @ 2011 04 18, 14:22)
Sveikos mamytes  4u.gif

Ateinu skaityt jusu patirciu ir patarimu...

Mano dukrytei 5.5 men, visos musu bedeles prasidejo mazdaug nuo 2 men. Atsirado keli sausi paraude odos lopinukai, jie vis pletesi, pradejo niezteti. Pirmasis dalykas, kuri mano mazoji puikiai ismoko, buvo kasytis...  doh.gif besikasydama odele nutrindavo iki slapiavimo. Seimos gydytojas diagnozavo egzema, jo manymu to priezastis nera jokia alergija (mes gyvename UK, ir cia gydymas ziauriai skiriasi nuo LT - niekas neduoda jokio siuntimo pas alergologa ar dermatologa...), prirase antibiotiku, hormonu ir drekinanciu tepalu. Hormonai ir antibiotikai dulka spintelej, o nuo drekinanciu tepalu dukrytei pagerejimo buvo 0. As pati pradejau laikytis hipoalergines dietos ir tepliot mazaja naturaliais aliejais. Siek tiek padeda, bet tas pagerejimas toks minimalus ir toks letas...

1. Labiausiai kas mane neramina - tos vietos, kur pries pora men. buvo raudoni berimai ir kurie apgijo, tapo akivaizdziai sviesesnes. Ar jos susilygins su normalia odos spalva??? Nes dabar puse mazosios pilvuko ir krutines yra kaip isbalinta, kita puse normali, o dalis padengta raudonais lopinukais....  doh.gif

2. Kitas klausimelis - gal kas esat susidurusios - ar tokie maziukai vaikai gali kasytis tik iprocio? Nes jau kelis kartus buvau uzgydzius lopinelius ant veido ir uz ausu taip, kad nebebuvo jokio paraudimo ar spuogelio. O ji, ypac kai nori miegelio ar buna pikta, ima draskytis ir trintis butent tas uzgydytas vietas. Ir kakta - ant kurios is vis nera jokio isberimo. Ar tos vietos, kurios buvo isbertos, vis dar niezti net uzgijusios?

3. Ar kam yra buves pablogejimas nuo BioGaya bakteriju? Pabandziau jas duoti dukrytei pora dienu, bet man pasirode, kad ji paberta iskart pasidare...

Labai aciu, jei atsakysite  4u.gif Zinau, kad klausimai turbut kartojasi, nes cia jau 32 temele, bet perskaityt taip visas is karto ner jokiu sansu  smile.gif Tuo labiau, kad ant ranku mazas besikasantis pipiriukas  smile.gif

Sveikateles jusu mazyliams  4u.gif

atsakau tik ką galiu iš patirties pasakyt TAIP kasymasis iš įpročio gali būt ypač kai ateina nuovargis ir organizmas pajautrėja visa nervinė sistem įsijautrina, tada ir kasosi, nors gali būt ir toks variantas kad ir sveiką odą niežti, nes niežulys pasitraukia lėčiausiai
Atsakyti
jungiamės ir mes į būrį su savo alergiuke 4u.gif
beje, konsultavomės pas Kudzytę prieš mėnesį - liepė maudytis kasdien, o va forume radau pritarimą, ką ir pati buvau pastebėjusi - kuo rečiau maudomės, tuo odelė gražesnė g.gif naktį po maudynių oje kaip dukrytė kasosi..
beje, prieš kelias dienas nupirkau gerokai per didelę maikutę, specialiai miegojimui - rankoves nutraukiu kai užmiega, tai nors nebegirdžiu to nagučiais gremžiamos odos garso
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 04 18, 17:25)
beje, konsultavomės pas Kudzytę prieš mėnesį - liepė maudytis kasdien, o va forume radau pritarimą, ką ir pati buvau pastebėjusi - kuo rečiau maudomės, tuo odelė gražesnė g.gif  naktį po maudynių oje kaip dukrytė kasosi..
beje, prieš kelias dienas nupirkau gerokai per didelę maikutę, specialiai miegojimui - rankoves nutraukiu kai užmiega, tai nors nebegirdžiu to nagučiais gremžiamos odos garso

Čia jau kai kam, mums tai kai dažniau madom, būna geriau.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 04 18, 13:47)
Dar buvom pas odos gyd. del galvos tu pleiskaneliu.Sausu, baltu.. Tai sake seborejinis dermatitas. Tepliot su losjonu Zarqa, gal kas naudojot toki? Idomu butu isgirsti atsiliepimus...

Atsimenu, kad buvo apie tą produkciją gerų atsiliepimų šitoj temoj. Aš pati planavau tos firmos šampūną ir losjoną užsisakyt, bet vis neprisiruošiau.

1. Labiausiai kas mane neramina - tos vietos, kur pries pora men. buvo raudoni berimai ir kurie apgijo, tapo akivaizdziai sviesesnes. Ar jos susilygins su normalia odos spalva??? Nes dabar puse mazosios pilvuko ir krutines yra kaip isbalinta, kita puse normali, o dalis padengta raudonais lopinukais....  doh.gif

1. Dukrai likdavo tokių šviesių vietų. Susilygindavo paskui.
2. Iš savo patirties esu padarius išvadą, kad iš įpročio nesikaso. Emocijos, nuovargis pačios savaime gali sukelt niežulio padidėjimą.
3. Mano mažiausiajam tą pačią davimo dieną pasireiškė sodrus išbėrimas.
Atsakyti
1. Labiausiai kas mane neramina - tos vietos, kur pries pora men. buvo raudoni berimai ir kurie apgijo, tapo akivaizdziai sviesesnes.
2. ar tokie maziukai vaikai gali kasytis tik iprocio?

Sveika.
1. odyte tikrai islygins spalva, reikia tik laiko, o tokiu maziuku labai gerai atsistato.
2. Pritarsiu Caramelei, gali tik atrodyti kad is iprocio, tas niezulys pasitraukia labai letai ir nenoriai, is tiesu gali kasytis sveika oda, pas mus taip budavo daznai. O psichologine bukle aisku paastrina ta niezuli, kaip ir daugelis kitu faktoriu.
3. i Biogaia mum nebuvo jokios reakcijos.
Papildyta:
QUOTE(RutRut @ 2011 04 18, 16:25)
beje, konsultavomės pas Kudzytę prieš mėnesį - liepė maudytis kasdien, o va forume radau pritarimą, ką ir pati buvau pastebėjusi - kuo rečiau maudomės, tuo odelė gražesnė g.gif  naktį po maudynių oje kaip dukrytė kasosi..

Prisiukit silko uzsiutas rankovytes thumbup.gif mes pasisiuvom pizama tu tokiom, tai issigelbejimas.
Del maudyniu tai cia individualiai, matyt jum labai dziovina vanduo odyte, tepkite iskarto po maudyniu 3 min. begyje drekikliu kokiu, kad islaikytu oda kuo daugiau dregmes.
Atsakyti
aha, mūsų vanduo siaubingai sausina, ne tik dukrytei, bet ir pačiai odą tempia po maudynių. o tept tai tepamės - geriausia lyg ir essex'as žalias iš išbandytų, na ir zuikio taukai, bet jie man smirda bigsmile.gif
norėjau pasidomėti dėl tų rankovyčių - čia kaip jas prisiūti - šilkinius uždarus galiukus/pirštiniukus? g.gif ar bandyt rimčiau sumeistrauti, atlenkiamus, kaip naujagimiukų? kaip jūs siuvot?

QUOTE(LiloSun @ 2011 04 18, 18:52)
Prisiukit silko uzsiutas rankovytes  thumbup.gif mes pasisiuvom pizama tu tokiom, tai issigelbejimas.
Del maudyniu tai cia individualiai, matyt jum labai dziovina vanduo odyte, tepkite iskarto po maudyniu 3 min. begyje drekikliu kokiu, kad islaikytu oda kuo daugiau dregmes.

Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 04 18, 18:28)
aha, mūsų vanduo siaubingai sausina, ne tik dukrytei, bet ir pačiai odą tempia po maudynių. o tept tai tepamės - geriausia lyg ir essex'as žalias iš išbandytų, na ir zuikio taukai, bet jie man smirda bigsmile.gif
norėjau pasidomėti dėl tų rankovyčių - čia kaip jas prisiūti - šilkinius uždarus galiukus/pirštiniukus? g.gif  ar bandyt rimčiau sumeistrauti, atlenkiamus, kaip naujagimiukų? kaip jūs siuvot?

Mes siuvom pyzamyte is svelnios plonos medvilnes, su uzsegimu per viduri ir pilnai uzsiutom rankovytem, nes kitaip tai atlenktu pati. Silkas eina nuo peciuku, tada patvaresne pizamyte nei pilnai is silko. Silka rinkausi balta plonesni.
O del drekinimo tai essexas plevele padengia geriau po juo kokiu aliejumi uztepti, ar drekinamuoju kremuku.
Atsakyti