Sveikos mamytes
Ateinu skaityt jusu patirciu ir patarimu...
Mano dukrytei 5.5 men, visos musu bedeles prasidejo mazdaug nuo 2 men. Atsirado keli sausi paraude odos lopinukai, jie vis pletesi, pradejo niezteti. Pirmasis dalykas, kuri mano mazoji puikiai ismoko, buvo kasytis...
besikasydama odele nutrindavo iki slapiavimo. Seimos gydytojas diagnozavo egzema, jo manymu to priezastis nera jokia alergija (mes gyvename UK, ir cia gydymas ziauriai skiriasi nuo LT - niekas neduoda jokio siuntimo pas alergologa ar dermatologa...), prirase antibiotiku, hormonu ir drekinanciu tepalu. Hormonai ir antibiotikai dulka spintelej, o nuo drekinanciu tepalu dukrytei pagerejimo buvo 0. As pati pradejau laikytis hipoalergines dietos ir tepliot mazaja naturaliais aliejais. Siek tiek padeda, bet tas pagerejimas toks minimalus ir toks letas...
1. Labiausiai kas mane neramina - tos vietos, kur pries pora men. buvo raudoni berimai ir kurie apgijo, tapo
akivaizdziai sviesesnes. Ar jos susilygins su normalia odos spalva??? Nes dabar puse mazosios pilvuko ir krutines yra kaip isbalinta, kita puse normali, o dalis padengta raudonais lopinukais....
2. Kitas klausimelis - gal kas esat susidurusios - ar tokie maziukai vaikai
gali kasytis tik iprocio? Nes jau kelis kartus buvau uzgydzius lopinelius ant veido ir uz ausu taip, kad nebebuvo jokio paraudimo ar spuogelio. O ji, ypac kai nori miegelio ar buna pikta, ima draskytis ir trintis butent tas uzgydytas vietas. Ir kakta - ant kurios is vis nera jokio isberimo. Ar tos vietos, kurios buvo isbertos, vis dar niezti net uzgijusios?
3. Ar kam yra buves pablogejimas nuo
BioGaya bakteriju? Pabandziau jas duoti dukrytei pora dienu, bet man pasirode, kad ji paberta iskart pasidare...
Labai aciu, jei atsakysite
Zinau, kad klausimai turbut kartojasi, nes cia jau 32 temele, bet perskaityt taip visas is karto ner jokiu sansu
Tuo labiau, kad ant ranku mazas besikasantis pipiriukas
Sveikateles jusu mazyliams