o mums vel tempa 38... seiles bega... nosis istisai traukt reik... tikiuosi kad cia del dantuku... zandukai jau vel ryskeja berimai (cia pas mus visada kai dantys tai berimai ojoj, nors nieko nevalgem naujo....)... tikiuosi kad greit tie paskutiniai kruminiai islys, nes jau man ne pavasaris, o kazkokia katastrofa... jau nuo nuovargio net asaros nebebega...
Dabar jau yra ir virdulys,tai arbatos/kavos visada pati galesit uzsikaisti. Kai gulat su vaiku iki metu - mamai priklauso maitinimas. maitina tai tikrai skaniai (palyginti su kitom ligoninem), del viso kito jau parase.
QUOTE(Dinne @ 2011 04 28, 07:23)
Sveikos mamytes, priimkite ir mane i savo buri, deja.. Mano mazylei 4 men., seimos daktare diagnozavo AD, zinoma-keliausim dar pas alergologa, dermatologa patikslinimui
Kazkaip liudna, kai tiek nauju mamyciu jungiasi, ir visos su keliu men. amziaus kudikeliais...
QUOTE(nurija @ 2011 04 28, 09:03)
Ne jokie kraujo tyrimai nebuvo daryti, o vargstam jau 6 men, Vaiciulioniene iskart mane "uztilde" kai tik paklausiau apie kraujo emima , mazdaug cia ji gydo, o ne as tai daugiau ir nenoriu pas ja eit ir maldaut
Neteko man paciai asmeniskai su Vaiciulioniene susidurti ir nenoriu kritikuot, bet mano mama su broliu pas ja lankydavosi, kai sis buvo maziukas. O dabar jis jau suauges vyras, o ji vis dar dirba alergologe... Ar tik ne tuos pacius gydymo metodus taiko, kaip ir pries n metu?...
QUOTE(beatka1983 @ 2011 04 28, 15:59)
berimas pas mus baisiausias ant veidelio - raudonos demes tiesiog tokios su berimais - nematomais spuogeliais, ant koju nera raudonio - tik labai siurksti oda - tiesiog pleiskanuoja - jeigu netepu elis kart dienoje. kunelis pagrinde pabertas pilvas, kojos, ir rankos. bert pradejo kazkur nuo 1 menesio - nors tada maitinau tik MP, dabar primaitinu truputuka.
http://public.fotki....e/img-3318.html
http://public.fotki....e/img-3318.html
Fainuolis berniukas Maniskes zandukai irgi panasiai buna uzraude. Bet ir spuogeliai paskiri pas ja tuose raudonumuose matosi...
Labas vakaras
O gal galite pasakyti ar i santariskes skubia tvarka jai tokia yra galima patekti? Negaliu laukti savaite - dvi, vaikas nusidraskys, jau kremais nebegaliu tepti, isvis jokiu, skauda jai, persti, o dar AD plinta... Tarkim ryt paskambinciau ir ryt vakare galetu priimti, kad ir sumokejus?
O gal galite pasakyti ar i santariskes skubia tvarka jai tokia yra galima patekti? Negaliu laukti savaite - dvi, vaikas nusidraskys, jau kremais nebegaliu tepti, isvis jokiu, skauda jai, persti, o dar AD plinta... Tarkim ryt paskambinciau ir ryt vakare galetu priimti, kad ir sumokejus?
QUOTE(mamamia* @ 2011 04 28, 23:27)
Labas vakaras
Pas dermatologą priima be siuntimo ir bent mes patekom sekančią dieną. Tik pasakiau, kad noriu skubiai. Tiesa, dermatologas į vaiką žvilgtelėjo pora sek, patvirtino, kad AD ( aš dėl to ir ėjau), ir išrašė tepalų bei liepė mažiau skaityt visko ir daugiau tept . Aš netepiau. Tiesa, kadangi be siuntimo buvau, tai vaistai nekompensuojami kiek supratau .
O pas alergologą apie 2 sav su siuntimu. Kaip mokamos konsultacijos atveju būtų, tai nžn.
QUOTE(mamamia* @ 2011 04 28, 21:27)
Labas vakaras
Prasykites i alergoloogini pirmadieniui, savaitgali vistiek tu gyd nera, kad paskirtu gydyma ir dieta.
QUOTE(mamamia* @ 2011 04 28, 22:27)
Labas vakaras
mus kaip tik guldo pirmadieni - bet pasake gydytoja jeigu bus labai blogas odos vaizdas - atvaziuoti ir savaitgali paguldys. Jeigu konsultacijai - tai galima ir mokamai , nepamenu dabatr kainos - skaiciau skelbimo lentoje kol laukiau prie registraturos- tai berods 90 litu. Mes vakar pasirodem gydytojau -ir ji iskart mums pasake kad guldys i ligonine pirmadieni, siandien dar turiu paskambint del vietos pirmadieni , nes sake labai perpildyta ligonine serganciu - nes kazkokie zidejimai prasidejo ir del to serganciu padaugejo.
as turiu tokius telefonus i ligonine, kur turiu skambint del vietos pirmadieniui - pabandyk pasukt , gal tau ka patars - 2743869,2743840. skambink - sakyk situacija labai bloga pas jus - manau priims.
Papildyta:
Visoms mamytems didelis ACIU uz atsiliepimus apie Antakalnio ligonine...
dar atsirado klausimas - kiek laiko laiko ligonineje alergologiniame ? jeigu paguldys pirmadieni - tai kada tiketis kad paleis? ir kaip su kudikiu maudymu - juk kazkaip vaika eikia ismaudyti, gal namo isleidzia?
QUOTE(Osport @ 2011 04 28, 21:24)
o mums vel tempa 38... seiles bega... nosis istisai traukt reik... tikiuosi kad cia del dantuku... zandukai jau vel ryskeja berimai (cia pas mus visada kai dantys tai berimai ojoj, nors nieko nevalgem naujo....)... tikiuosi kad greit tie paskutiniai kruminiai islys, nes jau man ne pavasaris, o kazkokia katastrofa... jau nuo nuovargio net asaros nebebega...
Laikykis.
QUOTE(Osport @ 2011 04 28, 21:24)
laikykys mamyte... as irgi vakar puse vakaro prazliumbiau, dar prie visko su vyru susipykau del vaiko berimu...
nakti vaikas taip blogai miega - vis trina zandus kumstukais, jeigu pirstiniu neuzdedu iki krauju nusidrasko laukiu nesulaukiu Aveno kremuku - gal jie mums kazkiek pades, nes jau nebezinau kuom ir tepti
Laikykites mamytes visoms po
mes siandien buvom kraujo priduot hitachi misriai paletei tai dukryte net apsisysino is baimes kaip vaiko gaila o ka daryt jau po tu visu ligu tai net baime daktaram atsirado nors seip ji pas mane rami ir draugiska ir nuo rekimo net uzkimo.seip musu berimai kaip ir traukiasi visa svari tik kirksnis paraudusios,ir ta sloga nesustojanti tas zydejimas ir dulkes isvarys is proto
mes siandien buvom kraujo priduot hitachi misriai paletei tai dukryte net apsisysino is baimes kaip vaiko gaila o ka daryt jau po tu visu ligu tai net baime daktaram atsirado nors seip ji pas mane rami ir draugiska ir nuo rekimo net uzkimo.seip musu berimai kaip ir traukiasi visa svari tik kirksnis paraudusios,ir ta sloga nesustojanti tas zydejimas ir dulkes isvarys is proto
dar norejau paklausti Jusu mamytes, jei vaikas alergiskai aplinkai ar ziedadulkems jam nebutinai turi buti sloga , ar as neteisi?