Labai graziai atrodo alyvų foto
QUOTE(jediara @ 2011 05 07, 21:47)
Pavasaris
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2011 05 10, 15:02)
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2011 05 10, 21:06)
kokie visų žiedai
ir pas jus ateinu su savaisiais
ir pas jus ateinu su savaisiais
Papildyta:
QUOTE(Ynka @ 2011 05 11, 21:55)
Keletas ziedeliu
Papildyta:
QUOTE(shidochika @ 2011 05 12, 00:39)
Ir grazi,ir kvapni
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2011 05 12, 15:44)
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2011 05 15, 16:50)
Tiesiog... žydi...
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2011 05 20, 09:32)
Parodysiu dar žiedų
KOKIE GROŽIAI KOKIE GROŽIAI
Negaliu atsistebėti Jūsų visų išaugintų gėlių įvairove, spalvomis...o JAU KOKIOS VISŲ NUOTRAUKOS MENIŠKOS Nila_ks užnešė "virusą" iš Meninės fotografijos temos... Tai ir plinta... nesulaikomai... Jau kaip dvi tokios meniškos temos pasidarė... O aš ir neturiu kur dėtis dar gėlytės užauga gražios sveikos...bet su muilinyte... Turbūt reikia "griežtai pareikalauti", kad visos kur čia paminėjau fantastinių gėlyčių fantastinės nuotraukytės ir į jas panašios toliau tęstų savo IŠLIEKAMĄJĮ GYVENIMĄ anoje meninėje temoje...čia gi TO nelieka...
Taigi..."prasilaisvinau" tokiu drastišku būdu ir sau vietos...po Saule Tema tokia: Ryto rasa pasipuošusios... (niekas nešopinta, nekeista...)Priedas: sodo ir gėlyno prižiūrėtojas...egzotas Dark Dandy...
QUOTE(Fonda @ 2011 05 20, 12:26)
Nuostabūs žiedai su rasos lašeliais ir "prižiūrėtojas"
Juoda "gelyte"pati graziausia
Grazu Pries kelias dienas pasiziurejus groziu begau susipazint su foto aparato programomis ir isbandyti jas Mano veidelis istyses
Dėkoju visoms už komplimentus
Fonda kaip gražu pas jus Tas baseiniukas su gėlynu - pavydo sceną v per pietus iškėliau - ir aš tokio noriu. Žinoma, bent jau mažesnio... bet man laaabai gražu - sena svajonė
O jau prižiūrėtojas koks juodas... ech tikras
Tikrai viskas
Fonda kaip gražu pas jus Tas baseiniukas su gėlynu - pavydo sceną v per pietus iškėliau - ir aš tokio noriu. Žinoma, bent jau mažesnio... bet man laaabai gražu - sena svajonė
O jau prižiūrėtojas koks juodas... ech tikras
Tikrai viskas
giriuosi ir as, labai graziai zydi mano mini orchideja
QUOTE(Margareta @ 2011 05 20, 14:58)
giriuosi ir as, labai graziai zydi mano mini orchideja
Kokia graži miniukė kaip netikra - per daug graži
Be žodžiu
Kaip grazu , akys net raibsta ... Gaila tik, kad musu vasaros labai trumpos
Koks žiedų grožis!!! Atrodo nerealiai. Dovanoju