Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

QUOTE(rrine @ 2011 10 02, 19:50)

Vauuu, kokia spalva wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kokių grožių prikėlėt wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O jau kiek gražių žiedų parodėt wub.gif Vat tau ir rudenėlis thumbup.gif
Atsakyti
spalio žiedai

jurginas dar žydi visu gražumu

user posted image

aukštaūgis rudeninis astras

user posted image

jo vėlyvesnis pusbrolis

user posted image

ir vėlyviausiasis raudoniukas

user posted image

Immortality vis dar žydi thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
mumrikas wub.gif visa spalvų gama thumbup.gif
man raudoni jurginai patys pačiausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 10 04, 07:47)
mumrikas wub.gif visa spalvų gama thumbup.gif
man raudoni jurginai patys pačiausi wub.gif

ačiukas wub.gif dar ir iš vis žemučių rudeninių astrų turiu, tik jie kūdikiukai, tai šiais metais kol kas vaizdo nėr - vienas kitas žiedeliukas ax.gif

O raudoni jurginai ir man gražūs - šviečia iš toli kaip šviesoforas biggrin.gif Ir žiedai kaip vadinu lėkštės dydžio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 10 04, 09:59)
ačiukas wub.gif  dar ir iš vis žemučių rudeninių astrų turiu, tik jie kūdikiukai, tai šiais metais kol kas vaizdo nėr - vienas kitas žiedeliukas ax.gif

O raudoni jurginai ir man gražūs - šviečia iš toli kaip šviesoforas biggrin.gif Ir žiedai kaip vadinu lėkštės dydžio  thumbup.gif

O tie astrai žemieji senoviniai ar yra ir naujoviškesniu? Vis šypsausi žiuredama i aukštuju nuotrauka,kaip graziai paslepei problemiška apatine krumo dali už akmens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 10 04, 10:49)
O tie astrai žemieji senoviniai ar yra ir naujoviškesniu? Vis šypsausi žiuredama i aukštuju nuotrauka,kaip graziai paslepei problemiška apatine krumo dali už akmens biggrin.gif

tai taip, specialiai taip ir sodinau mirksiukas.gif Ir gražiausiai atrodo violetinis - jis beveik iki žemės gražus, o balto apatinė pusė iš vieno akmens šono matosi iki pat apačios, tai sodinsiu prieš jį vidutinio ūgio violetinį - jis būna dekoratyvus iki pat apačios thumbup.gif

nežinau ar senoviniai, nes iki tol senose sodybose yra tekę matyt tik aukštaūgius ir vidutinio ūgio, o aš per išpardavimą augalų centre nusipirkau mėlyną ir violetinį maždaug sprindžio aukščio mirksiukas.gif
Atsakyti
Klivija ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 10 06, 14:59)

Kooooks grožis thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti