Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

QUOTE(<>I love......<> @ 2011 09 25, 21:30)
na ne visai ziedas, bet panasu ir negaliu nepasirodyt...  biggrin.gif  ax.gif

medvilne

geras biggrin.gif gal kokį siūlą bandysit suverpt? smile.gif
Atsakyti
Raganė kokia wub.gif ir sanpaulija wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sanpaulijos žiedų gausumas ir gražumas thumbup.gif

QUOTE(<>I love......<> @ 2011 09 25, 21:30)
na ne visai ziedas, bet panasu ir negaliu nepasirodyt...  biggrin.gif  ax.gif

thumbup.gif o čia kambary auginama? visai nieko nenusimanau būtent apie šį augalą, tai man tai egzotikų egzotika blush2.gif

raganele, gražuoliukė rožytė ir taip šelmiškai pasislėpusi thumbup.gif o kokia čia rožė?
Atsakyti
Čia mano čempionė šiemetinė - Graham Thomas angliškoji smile.gif nors gal tik pink fairy neatsilieka žydėjimo nepertraukiamumu,bet toji geltonoji vistiek man labiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2011 09 25, 22:02)
geras biggrin.gif gal kokį siūlą bandysit suverpt? smile.gif

gal ir butu imanoma, bet kiekio reiktu jau ne tokio biggrin.gif

QUOTE(mumrikas @ 2011 09 25, 22:47)
thumbup.gif  o čia kambary auginama? visai nieko nenusimanau būtent apie šį augalą, tai man tai egzotikų egzotika blush2.gif

kambarinis, bet visa vasara buvo lauke... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <>I love......<>: 26 rugsėjo 2011 - 07:31
QUOTE(raganele @ 2011 09 26, 00:10)
Čia mano čempionė šiemetinė - Graham Thomas angliškoji smile.gif nors gal tik pink fairy neatsilieka žydėjimo nepertraukiamumu,bet toji geltonoji vistiek man labiausia wub.gif

Labai smagu girdėt, nes šiemet tokią nusipirkau thumbup.gif Tik maniškė mažuliukė, trys stiebeliai su keliais lapukais, tai tikiuosi, kad kitais metais jau ji mane džiugins žiedais ax.gif

QUOTE(<>I love......<> @ 2011 09 26, 08:30)
kambarinis, bet visa vasara buvo lauke...  smile.gif

o gal galima pamatyt kaip visas augalas atrodo - neteko niekad matyt tokio dalyko tai labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 26, 08:39)

o gal galima pamatyt kaip visas augalas atrodo - neteko niekad matyt tokio dalyko tai labai smalsu blush2.gif

galima, bet jis buvo patyres sioke tokia trauma, tai labai neisvaizdus likes.. lapai labai panasus i agurku biggrin.gif
Atsakyti
Žydi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
ax.gif
user posted image
Atsakyti
jediara o kas ten žydi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojira @ 2011 09 26, 22:11)
jediara o kas ten žydi? ax.gif

Tai soruolė "Hameln" ax.gif
Atsakyti
jediara, laaaabai graži pūkuotukė wub.gif tokią nusipirkau parodoj ir tik po to pasiskaitinėjau, kad ji jautroka šalčiui ir ją reikia žiemą dengt. O kaip taviškė, žiemoja dengiama ar ne?
Atsakyti