Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

QUOTE(raganele @ 2011 09 22, 21:30)
Kaip gražiai Mumriko šilokai įkomponuoti wub.gif ir visų rudeniniai žiedai puikūs,kad tik dar šalnų nebūtų ir galėtumėm džiaugtis,bent iki lapkričio biggrin.gif
user posted image

O čia - NUOSTABIAUSIOS PASAULYJE GĖLĖS ŽIEDAS 4u.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 09 22, 21:37)
O čia - NUOSTABIAUSIOS PASAULYJE GĖLĖS ŽIEDAS 4u.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

ačiū biggrin.gif
Atsakyti
ežiuolės grožis mmm... šilokas nuostabus smile.gif ar kvepia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 09 22, 22:37)
O čia - NUOSTABIAUSIOS PASAULYJE GĖLĖS ŽIEDAS 4u.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

ir dar tie abu žiedeliai taip spalviškai susiderinę wub.gif

QUOTE(mazojira @ 2011 09 22, 23:11)
ežiuolės grožis mmm... šilokas nuostabus smile.gif ar kvepia? g.gif

ačiukas wub.gif hmmmmm, niekad nešovė galvon pauostyt - reiks nubėgt rytoj ir pauostyt biggrin.gif

Dar nusipirkau dvi aukštaūges ežiuoles, šviesiai rožinę ir tamsiai tamsiai purpurinę, tokios man iki smakro (ne tos tradicinės vyšniniai rožinės), tik kad vat tos, kurias išsirinkau dar nespėjusios išsiskleist ir abejoju ar bespės šiemet doh.gif O renkuosi ne kurios žiedas tą akimirką gražesnis, o kad kuo daugiau "vaikiukų" turėtų ir būtų įmanoma į kuo daugiau dalių išskirstyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 22, 23:17)

Dar nusipirkau dvi aukštaūges ežiuoles, šviesiai rožinę ir tamsiai tamsiai purpurinę, tokios man iki smakro (ne tos tradicinės vyšniniai rožinės), tik kad vat tos, kurias išsirinkau dar nespėjusios išsiskleist ir abejoju ar bespės šiemet doh.gif O renkuosi ne kurios žiedas tą akimirką gražesnis, o kad kuo daugiau "vaikiukų" turėtų ir būtų įmanoma į kuo daugiau dalių išskirstyt blush2.gif

kur radote ežiuolių?( kiek viena kainavo )aš ieškau tokios,nerandu
http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1
Atsakyti
Pradėjus skleistis pirmiesiems žiedams suskaičiavau sukrautų - 82
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 22, 23:36)

pagaliau galiu pasigirti šiandien nusipirkusi išsvajotą geltoną ežiuolę blush2.gif  Laaaaabai jos norėjau ir pagaliau puikuojasi gražuolė mano gėlyne thumbup.gif Ir dar margalapis flioksas jai į kompaniją.

Labai gražūs augaliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2011 09 24, 12:16)
kur radote  ežiuolių?( kiek viena kainavo )aš ieškau tokios,nerandu

visas tris ežiuoles pirkau Vilniaus Žalumoj po 15 Lt (truputuką nusiderėjau, nes buvo oficialiai po 18 lt blush2.gif ). bet vazonėly po du-tris augalėlius, kuriuos sodindama sėkmingai atskyriau thumbup.gif

O pilnavidurių Vilniuje šiuo metu pirkt neradau, nors per parodą daug kas pardavinėjo (visokių spalvų). Bet vienut vienutėlio augaliuko kaina buvo minimum 20Lt, o dažniausiai ir daugiau, tai šią parodą susilaikiau ax.gif Bet pavasarį aišku nesusilaikysiu ir tikrai nusipirksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 24, 23:22)
visas tris ežiuoles pirkau Vilniaus Žalumoj

blink.gif kokie nemaži kelmeliai,reikės Vilniuje apsilankyti biggrin.gif Panevėžyje mačiau geltoną ir baltą pilnavidūrę-labai mažos( kotelis su žiedu ir du lapeliai) 30lt. turgaus kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 22, 22:36)

... ir baltas

pridėjai grožių thumbup.gif o akmenys kokie drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o baltasis astras turi pavadinimą? ir kokio skersmens žiedukai ? g.gif
Atsakyti
Per parodą kur šiemet pardavinėjo, tai buvo labai gražūs kereliai, su didžiuliais žiedais, bet vis tiek po vieną augalą, o pvz. mano nusipirkta geltona prie pagrindinio kero turi nemažus penkis "vaikus". Tris iš kart atskyriau, o kitus palikau pavasariui ax.gif

O kad būčiau į temą dar keli dabar žydintys augalėliai. Per parodą nusipirkau šį pilnavidurį baltą pentinį (ir jiems jaučiu silpnybę)

user posted image

Rudbekija ir ramunėlė

user posted image

Šilokai

user posted image

šilokai su jau nužydėjusiais , bet vis tiek dekoratyviais pustatauriais ir du "draugeliai" vėlyviai

user posted image

Vis dar gan gausiai žydinti raganė ir astrancija

user posted image
Atsakyti
na ne visai ziedas, bet panasu ir negaliu nepasirodyt... biggrin.gif ax.gif

medvilne
user posted image
Atsakyti