Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

Dar pora žiedeliukų "blūdenų" - žydėt turėjo gerokai ankščiau, bet arba nežydėjo, arba žydi antrą kartą. Susivėlinęs žydėt bestiebis genzijonas ir antrą kartą žydintis ylalapis flioksas

user posted image

Rudeninius žiedus sukrovė vilkdalgis Immortality

user posted image

Mano begonijukė džiugina akį, bet rudeniniai vėjai deja tuoj padarys savo verysad.gif Šauniausia kad pirktas gumbelis pigutėlis gal liepos mėnesį kai visi jau seniai žiedais džiaugės (tsakant aš greenpeacas išgelbėjau užsimetusį ir niekieno nenupirktą), bet atsidėkot spėjo žiedais su kaupu wub.gif

user posted image

Labai labai ilgai žydintis miniatiūrinis katilėlis ir melsvė, kurios šemet su žydėjimu nublūdo - leidžia žiedus gal jau trečią kartą g.gif

user posted image

Šalavijas Adore blue (labai dėkui jį dovanojusiai leliumai - superinė gėlytė wub.gif ) ir dantytoji gaurė

user posted image

Didžiuuulis jurginas - žiedas vos į dvi saujas telpa ir šluotelinė hortenzija nežiniukė, kuri pagal žiedus sprendžiant ypač panaši į Kyushu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 16 rugsėjo 2011 - 22:24
jau begonijos grožis... pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojira @ 2011 09 17, 10:29)
jau begonijos grožis... pasaka smile.gif

Dėkui wub.gif

Dar keli žiedeliukai ax.gif Mano didžioji meilė - šilokai wub.gif

user posted image

Sidabražolės žiedeliukai ir vėl šilokas

user posted image

Gencijonas pamažu skleidžiasi ir ežiuolė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 20 rugsėjo 2011 - 22:09
Labai graži ežiuolė bigsmile.gif .O vietoj mano pirktų baltų,pražydo paprastos rožinės mad.gif
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2011 09 20, 23:25)
Labai graži ežiuolė bigsmile.gif .O vietoj mano pirktų baltų,pražydo paprastos rožinės mad.gif

Kairėnų mugėje už ežiuoles prašė pagerintų sumų, ir po 25Lt už nediduką augalėlį, bet buvo tokių gražių ir nematytų, kad net seilė tįso blush2.gif Aš turiu tik tradicinę rausvą ir baltą, o dabar dar mirk gyvenk užsikepiau nusipirkt geltoną - ji mane labai sužavėjo wub.gif

ir vat tokios norėčiau

http://www.vysniausk...av/100_8552.jpg

http://www.vysniausk...av/100_0226.jpg

http://www.google.lt...p78H8GW8QOPs_Uu
Atsakyti
Aha,aš ir tokių norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Na ne mano auginta,bet man grazu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2011 09 21, 23:53)
Na ne mano auginta,bet man grazu  smile.gif

bigsmile.gif Nuostabi "karūna" thumbup.gif
Atsakyti
Dar viena rožiažiedė pelargonija ax.gif

user posted image
Atsakyti
O spalvyte kaip graziai atsispindi tarp zaliu lapu wub.gif
Atsakyti
Kaip gražiai Mumriko šilokai įkomponuoti wub.gif ir visų rudeniniai žiedai puikūs,kad tik dar šalnų nebūtų ir galėtumėm džiaugtis,bent iki lapkričio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 22, 21:30)
Kaip gražiai Mumriko šilokai įkomponuoti wub.gif ir visų rudeniniai žiedai puikūs,kad tik dar šalnų nebūtų ir galėtumėm džiaugtis,bent iki lapkričio biggrin.gif

dėkui blush2.gif Vat kalbant apie šalčius, tai mano myliniausios gėlės tokiu metu yra rudeniniai astrai ir šilokai - žiedai džiugina dar ilgai ilgai wub.gif

jediara, graži "rožytė" wub.gif

pagaliau galiu pasigirti šiandien nusipirkusi išsvajotą geltoną ežiuolę blush2.gif Laaaaabai jos norėjau ir pagaliau puikuojasi gražuolė mano gėlyne thumbup.gif Ir dar margalapis flioksas jai į kompaniją.

user posted image

Pradeda "ristis" rudeniniai aukštaūgiai astrai - violetinis (kažkai fotoaparatas sugebėjo spalvą pradangint doh.gif )...

user posted image

... raudonas...

user posted image

... ir baltas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 22 rugsėjo 2011 - 21:38