Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

[quote=jediara,2011 08 28, 14:41]
Augalai ax.gif

o kaip vadinasi tas margalapis grazuolis,o jis daugiametis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 08 28, 16:29)
Kardelis koks gražus  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(miskinuke16 @ 2011 08 28, 20:01)

o kaip vadinasi tas margalapis grazuolis,o jis daugiametis g.gif

Tai daugiametė houtunia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 08 28, 15:29)
Kardelis koks gražus  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

O man labai jurginas patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 08 29, 09:39)
O man labai jurginas patiko smile.gif

Abu naujokai pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 28, 15:41)
Augalai  ax.gif

user posted image

Noriu paklausti, gal žinot to augalo pavadinimą? Pas mane pridygo po vynuoge patys, pradžioj galvojau, kad žolės, bet dėl įdomumo palikau. Neseniai pražydo baltai, tada visai įdomu pasidarė biggrin.gif Vakar kaimynė sakė, kad pas ją yra visas keras, tai nuspendžiau, kad paukščiukai prilesė pas ją, o pas mane prisėjo lesdami vynuoges smile.gif Gal žinot pavadinimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 29 rugpjūčio 2011 - 08:52
be rėmų, tai fitolaka:

http://lt.wikipedia....ikinė_fitolaka

auginau didžiulį krūmą žalioj zonoj, bet kai vaikai vis taikydavos gražių bet nuodingų uogų paragaut (vyresnėliai tai supranta, o mažiuko galiu gi kurią dieną ir nenusaugot, o dar kaimynų vaikai aplink bėgioja), tai ir išnaikinau ax.gif

.................

Kana lauko pavėsinėj pražydo

user posted image

Mno mylimiausios rožytės White the Fairy senesni paraudę žiedukai ir naujų žiedelių kekė

user posted image

Kita mažuliukė

user posted image

labiausiai patinka, kad abiejų lapeliai visą vasarą žvilgėte žvilga - nei vabaliukų, nei ligų (tfu, tfu, tfu) - absoliučiai nieko nedarant thumbup.gif

Aukštaūgiai serenčiai

user posted image

Puošnusis šilokas

user posted image
Atsakyti
Dėkui, mumrikai 4u.gif
Pas mane irgi žydi šilokai, pasigirsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 08 29, 12:30)
Dėkui, mumrikai 4u.gif
Pas mane irgi žydi šilokai, pasigirsiu blush2.gif

thumbup.gif šilokai yra viena mano mėgstamiausių gėlių, nes būna dekoratyvūs visą laiką išskyrus mažiuką laiko tarpą pavasarį (aš žiemą jų žiedų nenukerpu ir jie nuostabiai atrodo apšerkšniję wub.gif )

mano šilokas "žydi" žiemą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 28, 13:41)
Augalai  ax.gif

Tik nepriek kelias dienas prie PC tai ilindus gali ir nugriuti, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jediara tavo geles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 29, 13:36)
thumbup.gif  šilokai yra viena mano mėgstamiausių gėlių, nes būna dekoratyvūs visą laiką išskyrus mažiuką laiko tarpą pavasarį (aš žiemą jų žiedų nenukerpu ir jie nuostabiai atrodo apšerkšniję wub.gif )

mano šilokas "žydi" žiemą  biggrin.gif

puiki nuotrauka, nes ir šeimininkė su fantazija thumbup.gif
Man šilokai patinka dėl to, kad visai nereiklūs, pasodinau prieš kažkiek metų ir užmiršau, nei laistyti, nei tręšti nereikia, nei kenkėjai puola, tik nulaužyti žiedynus pavasarį ir kartais draugėms kerą padalinti prireikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 08 24, 06:54)
Sveikutės,
paskaitinėju ir akis paganau kokie jūsų darželiai, šiemet aš šioje srityje naujokė, viskas su anytos pagalba,bet pasirodysiu biggrin.gif Po lietaus, jau grožis ne tas,bet akį traukiantis:)

Nuostabios begonijos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o man tokiu graziu neiseina islaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 29, 12:50)

Gražūs žiedai wub.gif

Žiedai kambaryje ax.gif

user posted image
Atsakyti