[quote=jediara,2011 08 28, 14:41]
Augalai
o kaip vadinasi tas margalapis grazuolis,o jis daugiametis
QUOTE(Dajulita @ 2011 08 28, 16:29)
Kardelis koks gražus
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(miskinuke16 @ 2011 08 28, 20:01)
Tai daugiametė houtunia
QUOTE(Dajulita @ 2011 08 28, 15:29)
Kardelis koks gražus
O man labai jurginas patiko
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 08 29, 09:39)
O man labai jurginas patiko
Abu naujokai pas mane
QUOTE(jediara @ 2011 08 28, 15:41)
Noriu paklausti, gal žinot to augalo pavadinimą? Pas mane pridygo po vynuoge patys, pradžioj galvojau, kad žolės, bet dėl įdomumo palikau. Neseniai pražydo baltai, tada visai įdomu pasidarė Vakar kaimynė sakė, kad pas ją yra visas keras, tai nuspendžiau, kad paukščiukai prilesė pas ją, o pas mane prisėjo lesdami vynuoges Gal žinot pavadinimą?
be rėmų, tai fitolaka:
http://lt.wikipedia....ikinÄ_fitolaka
auginau didžiulį krūmą žalioj zonoj, bet kai vaikai vis taikydavos gražių bet nuodingų uogų paragaut (vyresnėliai tai supranta, o mažiuko galiu gi kurią dieną ir nenusaugot, o dar kaimynų vaikai aplink bėgioja), tai ir išnaikinau
.................
Kana lauko pavėsinėj pražydo
Mno mylimiausios rožytės White the Fairy senesni paraudę žiedukai ir naujų žiedelių kekė
Kita mažuliukė
labiausiai patinka, kad abiejų lapeliai visą vasarą žvilgėte žvilga - nei vabaliukų, nei ligų (tfu, tfu, tfu) - absoliučiai nieko nedarant
Aukštaūgiai serenčiai
Puošnusis šilokas
http://lt.wikipedia....ikinÄ_fitolaka
auginau didžiulį krūmą žalioj zonoj, bet kai vaikai vis taikydavos gražių bet nuodingų uogų paragaut (vyresnėliai tai supranta, o mažiuko galiu gi kurią dieną ir nenusaugot, o dar kaimynų vaikai aplink bėgioja), tai ir išnaikinau
.................
Kana lauko pavėsinėj pražydo
Mno mylimiausios rožytės White the Fairy senesni paraudę žiedukai ir naujų žiedelių kekė
Kita mažuliukė
labiausiai patinka, kad abiejų lapeliai visą vasarą žvilgėte žvilga - nei vabaliukų, nei ligų (tfu, tfu, tfu) - absoliučiai nieko nedarant
Aukštaūgiai serenčiai
Puošnusis šilokas
QUOTE(be rėmų @ 2011 08 29, 12:30)
šilokai yra viena mano mėgstamiausių gėlių, nes būna dekoratyvūs visą laiką išskyrus mažiuką laiko tarpą pavasarį (aš žiemą jų žiedų nenukerpu ir jie nuostabiai atrodo apšerkšniję )
mano šilokas "žydi" žiemą
QUOTE(jediara @ 2011 08 28, 13:41)
Augalai
Tik nepriek kelias dienas prie PC tai ilindus gali ir nugriuti, Jediara tavo geles
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 29, 13:36)
šilokai yra viena mano mėgstamiausių gėlių, nes būna dekoratyvūs visą laiką išskyrus mažiuką laiko tarpą pavasarį (aš žiemą jų žiedų nenukerpu ir jie nuostabiai atrodo apšerkšniję )
puiki nuotrauka, nes ir šeimininkė su fantazija
Man šilokai patinka dėl to, kad visai nereiklūs, pasodinau prieš kažkiek metų ir užmiršau, nei laistyti, nei tręšti nereikia, nei kenkėjai puola, tik nulaužyti žiedynus pavasarį ir kartais draugėms kerą padalinti prireikia
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 08 24, 06:54)
Sveikutės,
paskaitinėju ir akis paganau kokie jūsų darželiai, šiemet aš šioje srityje naujokė, viskas su anytos pagalba,bet pasirodysiu Po lietaus, jau grožis ne tas,bet akį traukiantis:)
paskaitinėju ir akis paganau kokie jūsų darželiai, šiemet aš šioje srityje naujokė, viskas su anytos pagalba,bet pasirodysiu Po lietaus, jau grožis ne tas,bet akį traukiantis:)
Nuostabios begonijos , o man tokiu graziu neiseina islaikyti