Aciu mergaites
Oi kaip pakvipo rudeniu mumriuk
QUOTE(Laivite @ 2011 08 08, 22:33)
Oi kaip pakvipo rudeniu mumriuk
oi ne ne ne, zodzio "ruduo" dar garsiai netarkim - vasaros liko dar laaaabai daug
pagaliau issiperejo ir mano baltasis liatris
ir jau pati paskutiniausia lelija (viena diena, tik kitoje vietoje sodinta jos "drauge" dar tik ruosiasi skleist ziedeli
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 08, 22:59)
ak tai vat kokia čia gėlė.. aš turėjau skintų violetinių, man labai patiko, bet neįsivaizdavau kas ten per gėlės. eisiu pagooglint.. lengvai auga? jos daugemetės?
QUOTE(grange @ 2011 08 09, 09:57)
ak tai vat kokia čia gėlė.. aš turėjau skintų violetinių, man labai patiko, bet neįsivaizdavau kas ten per gėlės. eisiu pagooglint.. lengvai auga? jos daugemetės?
agu, daugiametes, sodinau tokius kaip svoguniukus, kaip kardeliu gumbelius (buna pavasari parduotuvese pirkt prie jurginu gumbu ar leliju svogunu). Auginu antrus metus, elementariomis salygomis, niekuo netresiu, ypatingai nepriziuriu, bet jie man kazkaip labai lipo ir prilipo prie dusios - ilgai zydi, tokie tvirti, auksti, bet neisgula ir svarbiausia, kad iskasinet nereikia ir salcio nebijo Roziniai auga patvory, kur dregniau ir pavesis, o balti saulekaitoj, bet nei vieni, nei kiti nesiskundzia
Dėkui už info
gražūs iš ties žiedukai
gražūs iš ties žiedukai
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 09, 00:59)
oi ne ne ne, zodzio "ruduo" dar garsiai netarkim - vasaros liko dar laaaabai daug
Labai gražus augaliukas
Lelijos, kaip visada, pačios gražiausios
jediara, kai taip myli lelijas, tai pas tave jos puikiai ir auga
dar pora geliuku
dar pora geliuku
QUOTE(be rėmų @ 2011 08 12, 12:56)
Pasigirsiu ipomėjos kukliais žiedais. Nėra labai gražu, bet augalas man iki šio pavasario buvo nematytas negirdėtas
Įdomus augaliukas
Sanpaulija "Metelica"
be rėmų, tikrai nematytas augalas ir man visai gražus
be rėmų, tikrai nematytas augalas ir man visai gražus
nojura, puiki sanpaulija, tikra puga