Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

Aciu mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Oi kaip pakvipo rudeniu mumriuk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2011 08 08, 22:33)
Oi kaip pakvipo rudeniu mumriuk  wub.gif

oi ne ne ne, zodzio "ruduo" dar garsiai netarkim - vasaros liko dar laaaabai daug biggrin.gif

pagaliau issiperejo ir mano baltasis liatris

user posted image

ir jau pati paskutiniausia lelija (viena diena, tik kitoje vietoje sodinta jos "drauge" dar tik ruosiasi skleist ziedeli biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 08, 22:59)

ak tai vat kokia čia gėlė.. aš turėjau skintų violetinių, man labai patiko, bet neįsivaizdavau kas ten per gėlės. eisiu pagooglint.. lengvai auga? jos daugemetės?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 08 09, 09:57)
ak tai vat kokia čia gėlė.. aš turėjau skintų violetinių, man labai patiko, bet neįsivaizdavau kas ten per gėlės. eisiu pagooglint.. lengvai auga? jos daugemetės?

agu, daugiametes, sodinau tokius kaip svoguniukus, kaip kardeliu gumbelius (buna pavasari parduotuvese pirkt prie jurginu gumbu ar leliju svogunu). Auginu antrus metus, elementariomis salygomis, niekuo netresiu, ypatingai nepriziuriu, bet jie man kazkaip labai lipo ir prilipo prie dusios - ilgai zydi, tokie tvirti, auksti, bet neisgula thumbup.gif ir svarbiausia, kad iskasinet nereikia ir salcio nebijo thumbup.gif Roziniai auga patvory, kur dregniau ir pavesis, o balti saulekaitoj, bet nei vieni, nei kiti nesiskundzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui už info 4u.gif
gražūs iš ties žiedukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 09, 00:59)
oi ne ne ne, zodzio "ruduo" dar garsiai netarkim - vasaros liko dar laaaabai daug biggrin.gif

Labai gražus augaliukas thumbup.gif
Lelijos, kaip visada, pačios gražiausios wub.gif
Atsakyti
jediara, kai taip myli lelijas, tai pas tave jos puikiai ir auga thumbup.gif

dar pora geliuku smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mumrikai, atgaiva akims, nuostabios spalvos biggrin.gif .
Atsakyti
Pasigirsiu ipomėjos kukliais žiedais. Nėra labai gražu, bet augalas man iki šio pavasario buvo nematytas negirdėtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 08 12, 12:56)
Pasigirsiu ipomėjos kukliais žiedais. Nėra labai gražu, bet augalas man iki šio pavasario buvo nematytas negirdėtas smile.gif

Įdomus augaliukas wub.gif
Atsakyti
Sanpaulija "Metelica"
user posted image

be rėmų, tikrai nematytas augalas ir man visai gražus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojura: 12 rugpjūčio 2011 - 13:33
nojura, puiki sanpaulija, tikra puga wub.gif
Atsakyti