Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

QUOTE(Fonda @ 2011 08 07, 23:49)
Kažkaip toptelėjo iškart, kad rykštenės, bet... jos tokios aukštos schmoll.gif  O čia pasirodo turėte ir žemutes thumbup.gif  Aišku, labai noriu doh.gif  Labai myliu visas geltonas gėles thumbup.gif  Gal gludą pilnavidurį ar ką nors panašaus turite schmoll.gif ... sakiau jau iš kaimynės pasiimsiu tokius senoviškus geltonus žieminius jurginukus... tik labai aukšti...vis susilaikydavau... O gal žemų turite? na aš jau iš fantastikos srities buriu... blush2.gif Tai gal jau šią savaitėlę prisiderinsiu... su tais graikais... blush2.gif

drinks_cheers.gif Rykštenė bus Jūsų mirksiukas.gif Gludo neturiu blush2.gif , bet turiu pilnavidurį saulakį(6 foto) - apie 1 m. aukščio ir žydi visą vasarą rolleyes.gif Turiu ir senovinių jurginų, bet jie tikrai labai aukšti, nebent rišti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 07, 11:34)

wub.gif O gal auga lapu pazastyse seklytes tada noreciau keliu sekliukiu, fantastiska lelija wub.gif o kaip ja priziuret, kad lepunele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 08 rugpjūčio 2011 - 07:58
QUOTE(kristinkag @ 2011 08 08, 09:55)
wub.gif  O gal auga lapu pazastyse seklytes tada noreciau keliu sekliukiu, fantastiska lelija  wub.gif

Deja, ši lelija vaikiukų ant stiebo neaugina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 07, 11:34)

Mane irgi si lelija suzavejo wub.gif ir pavasari nusipirkau viena svoguneli, labai ilgai laukiau kol isdygo, o dabar vis laukiu kol prazys biggrin.gif Bet matosi, kad si grazuole inoringa, ir ne bet kokia vieta jai patinka, o siemet kaip tycia tiek lyja doh.gif ir jai ten truputi per slapia, tai labai bijau, kad nesuputu fear.gif Gal ja po zydejimo persodinti kur sausiau?
Jediara patarkit kaip ja islaikyti per ziema, nes butu labai gaila ja prarasti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vava717: 08 rugpjūčio 2011 - 08:47
matyt visos grazuoles lepios biggrin.gif bet kad jau nuostabi tai neimanoma paneigt wub.gif kaip suprantu rytietiskos lelijos lepios, tai ne mano rutu darzeliui skirtos doh.gif Bet vat toks ziedas kai issikleidzia tai galima salia su kavos puodeliu sedet ir puse dienos grozetis thumbup.gif

O kodel pas Vysniauskus jos net puslapyje nebera - gal iseme "is pardavimo" kaip ryzikinga lepunele ar gal dauginasi labai sunkiai ir ner ka parduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(vava717 @ 2011 08 08, 10:42)

Jediara patarkit kaip ja islaikyti per ziema, nes butu labai gaila ja prarasti  verysad.gif

Ji rytų hibridas - galima iškasti ir per žiemą laikyti vėsioje patalpoje, pavasarį sodinti, arba mulčiuoti ir palikti lauke rolleyes.gif Man labai nepatinka iškasti, todėl tik mulčiuoju rolleyes.gif , bet po šaltos žiemos gali ir neišdygti unsure.gif Jei bandysi kasti, tai pavasarį patarčiau sodinti į didelį vazoną ir auginti pastogėje ar balkone, nes lietus jai tikrai nepatinka schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 08, 10:49)

O kodel pas Vysniauskus jos net puslapyje nebera - gal iseme "is pardavimo" kaip ryzikinga lepunele ar gal dauginasi labai sunkiai ir ner ka parduot  g.gif

Ji parvežta iš Vokietijos rolleyes.gif
Atsakyti
Ne visai žiedas,bet..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 08, 09:49)

O kodel pas Vysniauskus jos net puslapyje nebera - gal iseme "is pardavimo" kaip ryzikinga lepunele ar gal dauginasi labai sunkiai ir ner ka parduot  g.gif

gal ir netokia pagal pavadinimą,bet man irgi gražios - ir balta ir ružava,abi pilnavidurės, pernai jau prekiavo žalia stotelė,tai gal ir šiemet turės g.gif
http://www.seklos.lt/lt/Lelijos2
Atsakyti
Jediara first.gif
O pas Mumrika tikra geliu oaze nuostabu wub.gif
O cia mano kuklus ziedeliai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 08 rugpjūčio 2011 - 11:30
QUOTE(Laivite @ 2011 08 08, 11:25)
O cia mano kuklus ziedeliai  ax.gif

Nieko sau kuklūs mirksiukas.gif Gražuoliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2011 08 08, 13:25)
Jediara  first.gif
O pas Mumrika tikra geliu oaze  nuostabu wub.gif
O cia mano kuklus ziedeliai  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Kokie gražuoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laivute, dekui wub.gif

Ir nera ko kulintis del savo ziedeliu - jie puikus wub.gif

Vat ir mano pora vakar pagautu zydinciu gelyciu ir ne tik biggrin.gif Nuemem pirma derliu bet tuo paciu pagavau ir dar daugybe ziedu - vadinasi iki rudens dar "gerio" nemazai bus - sie ziedai auga ant komposto kruvos ir nesiskundzia lotuliukas.gif

user posted image

mano placvarpis pasidare pilnaviduris g.gif dvejus metus zydejo normaliai, kaip ir priklauso placvarpiui, o vakar ziuriu, kad dauguma nauju ziedu tokiais dvigubais pavirte - kazin cia i gera ar i bloga g.gif

user posted image
Atsakyti