Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

Mumrikas,labai grazu wub.gif o as kazkaip su jurginais nesusidraugavau,nepatiko matyt jiems pas mane,krumai nemazi,o ziedu ner,vienas tebuvo,dar pumpurai keli yr,bet labai jau kukliai,kazi ar kitais metais sodinsiu unsure.gif

Dajulita,kokie kardeliai wub.gif vaikyste primena,as visad i mokykla rugsejo 1-ja su siom gelem zygiuodavau wub.gif gal ir man kitais metais reiks kelis pasisodint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 08 06, 19:30)
Ech... gražu... wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ką dar galima pasakyti  ax.gif

Žydi kardeliai

QUOTE(Burka @ 2011 08 06, 20:39)
Mumrikas,labai grazu wub.gif o as kazkaip su jurginais nesusidraugavau,nepatiko matyt jiems pas mane,krumai nemazi,o ziedu ner,vienas tebuvo,dar pumpurai keli yr,bet labai jau kukliai,kazi ar kitais metais sodinsiu unsure.gif

Dajulita, Burka, dekui wub.gif Labai grazus kardeliai thumbup.gif Ir man jiems sentimentai nuo vaikystes wub.gif

Burka, pas mano senelius budavo ivairiausiu jurginu jura, tai ir as kelis pas save parsiveziau. Nuo tada ju pas mane vis daugeja ir daugeja ir dziugina jie gausybe ziedu. O kodel mazai ziedu pas tave idomu g.gif Jie megta sauleta vieta, bet kad butu pakankamai dregmes, sodint kai pasibaigia visos salnos - per anksti pasodinus jie pasala ir prireikia laiko kol atsigauna ir aisku tada zydejimas smarkiai susivelina. Lygiai taip pat buna per velai pasodinus. Gal ir pats "kelmas" buvo mazas, t.y. kokia viena bulvyte, tai kol uzsiaugins daugiau saknu laiko prireiks. Nors vel gi, jei viskas gerai ir is vieno gumbo isauga veslus augallas su daug ziedu - patikrinta praktiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vasaros žiedai ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
jediara, labai, labai, labai wub.gif

o koks hortenzijos vardas? o tos rudai geltonos pirmos geles, tai kazkokios saulegrazos?

aaaaaaaaaaaaaaa kokia lelija blink.gif thumbup.gif wub.gif gal turi atliekama mazyyyyyti svoguniuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 07 rugpjūčio 2011 - 10:35
Jediara tiesiog fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 07, 11:49)
Vasaros žiedai  ax.gif

[url=http://www.radikal.ru][img]

Labai gražios saulėgrąžos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 07, 11:34)

Kuo skiriasi pirmasis postas(kaip čia reiktu vadinti ar taip, g.gif nuo šito,kad šito nerodo blink.gif.Nu,kai sunervino,tai rodo,kada nori o ne tada kai aš noriu Labai graži lelija ir hortenzija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 07 rugpjūčio 2011 - 18:21
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 07, 12:34)

o koks hortenzijos vardas? o tos rudai geltonos pirmos geles, tai kazkokios saulegrazos?

aaaaaaaaaaaaaaa kokia lelija  blink.gif  thumbup.gif  wub.gif  gal turi atliekama mazyyyyyti svoguniuka  blush2.gif

Hortenzija "Grandiflora", o saulėgrąžas pernai auginau iš sėklų, o šiemet pačios išdygo ir žydi biggrin.gif
Ši lelija lepūnėlė, nežinau, ar norėtum ją auginti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2011 08 07, 20:17)
Kuo skiriasi pirmasis postas(kaip čia reiktu vadinti ar taip, g.gif nuo šito,kad šito nerodo blink.gif.Nu,kai sunervino,tai rodo,kada nori o ne tada kai aš noriu Labai graži lelija ir hortenzija wub.gif

Pirmajame poste - amarilis, o čia lelija rolleyes.gif
(Labai laukiu Jūsų laiško, juk esu skolinga 4u.gif )
Atsakyti
Jediara 4u.gif ...kas ten tos geltonos "alyvos" biggrin.gif labai labai nuostabiai šviečia... 4u.gif thumbup.gif
O lelija tai gal iš "ledų" serijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 07 rugpjūčio 2011 - 21:45
QUOTE(Fonda @ 2011 08 07, 23:43)
Jediara 4u.gif ...kas ten tos geltonos "alyvos" biggrin.gif labai labai nuostabiai šviečia... 4u.gif  thumbup.gif

Tai žemaūgės rykštenės 4u.gif Gal norėtumėte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 07, 22:44)
Tai žemaūgės rykštenės 4u.gif  Gal norėtumėte?  mirksiukas.gif

Kažkaip toptelėjo iškart, kad rykštenės, bet... jos tokios aukštos schmoll.gif O čia pasirodo turėte ir žemutes thumbup.gif Aišku, labai noriu doh.gif Labai myliu visas geltonas gėles thumbup.gif Gal gludą pilnavidurį ar ką nors panašaus turite schmoll.gif ... sakiau jau iš kaimynės pasiimsiu tokius senoviškus geltonus žieminius jurginukus... tik labai aukšti...vis susilaikydavau... O gal žemų turite? na aš jau iš fantastikos srities buriu... blush2.gif Tai gal jau šią savaitėlę prisiderinsiu... su tais graikais... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 07 rugpjūčio 2011 - 21:50