Mumrikas,labai grazu o as kazkaip su jurginais nesusidraugavau,nepatiko matyt jiems pas mane,krumai nemazi,o ziedu ner,vienas tebuvo,dar pumpurai keli yr,bet labai jau kukliai,kazi ar kitais metais sodinsiu
Dajulita,kokie kardeliai vaikyste primena,as visad i mokykla rugsejo 1-ja su siom gelem zygiuodavau gal ir man kitais metais reiks kelis pasisodint
QUOTE(Dajulita @ 2011 08 06, 19:30)
QUOTE(Burka @ 2011 08 06, 20:39)
Mumrikas,labai grazu o as kazkaip su jurginais nesusidraugavau,nepatiko matyt jiems pas mane,krumai nemazi,o ziedu ner,vienas tebuvo,dar pumpurai keli yr,bet labai jau kukliai,kazi ar kitais metais sodinsiu
Dajulita, Burka, dekui Labai grazus kardeliai Ir man jiems sentimentai nuo vaikystes
Burka, pas mano senelius budavo ivairiausiu jurginu jura, tai ir as kelis pas save parsiveziau. Nuo tada ju pas mane vis daugeja ir daugeja ir dziugina jie gausybe ziedu. O kodel mazai ziedu pas tave idomu Jie megta sauleta vieta, bet kad butu pakankamai dregmes, sodint kai pasibaigia visos salnos - per anksti pasodinus jie pasala ir prireikia laiko kol atsigauna ir aisku tada zydejimas smarkiai susivelina. Lygiai taip pat buna per velai pasodinus. Gal ir pats "kelmas" buvo mazas, t.y. kokia viena bulvyte, tai kol uzsiaugins daugiau saknu laiko prireiks. Nors vel gi, jei viskas gerai ir is vieno gumbo isauga veslus augallas su daug ziedu - patikrinta praktiskai
jediara, labai, labai, labai
o koks hortenzijos vardas? o tos rudai geltonos pirmos geles, tai kazkokios saulegrazos?
aaaaaaaaaaaaaaa kokia lelija gal turi atliekama mazyyyyyti svoguniuka
o koks hortenzijos vardas? o tos rudai geltonos pirmos geles, tai kazkokios saulegrazos?
Jediara tiesiog fantastika
QUOTE(jediara @ 2011 08 07, 11:49)
Vasaros žiedai
[url=http://www.radikal.ru][img]
[url=http://www.radikal.ru][img]
Labai gražios saulėgrąžos
QUOTE(jediara @ 2011 08 07, 11:34)
Kuo skiriasi pirmasis postas(kaip čia reiktu vadinti ar taip, nuo šito,kad šito nerodo .Nu,kai sunervino,tai rodo,kada nori o ne tada kai aš noriu Labai graži lelija ir hortenzija
Ačiū
Papildyta:
Hortenzija "Grandiflora", o saulėgrąžas pernai auginau iš sėklų, o šiemet pačios išdygo ir žydi
Ši lelija lepūnėlė, nežinau, ar norėtum ją auginti
Papildyta:
Pirmajame poste - amarilis, o čia lelija
(Labai laukiu Jūsų laiško, juk esu skolinga )
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 07, 12:34)
Hortenzija "Grandiflora", o saulėgrąžas pernai auginau iš sėklų, o šiemet pačios išdygo ir žydi
Ši lelija lepūnėlė, nežinau, ar norėtum ją auginti
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2011 08 07, 20:17)
Kuo skiriasi pirmasis postas(kaip čia reiktu vadinti ar taip, nuo šito,kad šito nerodo .Nu,kai sunervino,tai rodo,kada nori o ne tada kai aš noriu Labai graži lelija ir hortenzija
Pirmajame poste - amarilis, o čia lelija
(Labai laukiu Jūsų laiško, juk esu skolinga )
Jediara ...kas ten tos geltonos "alyvos" labai labai nuostabiai šviečia...
O lelija tai gal iš "ledų" serijos
O lelija tai gal iš "ledų" serijos
QUOTE(Fonda @ 2011 08 07, 23:43)
Jediara ...kas ten tos geltonos "alyvos" labai labai nuostabiai šviečia...
Tai žemaūgės rykštenės Gal norėtumėte?
QUOTE(jediara @ 2011 08 07, 22:44)
Tai žemaūgės rykštenės Gal norėtumėte?
Kažkaip toptelėjo iškart, kad rykštenės, bet... jos tokios aukštos O čia pasirodo turėte ir žemutes Aišku, labai noriu Labai myliu visas geltonas gėles Gal gludą pilnavidurį ar ką nors panašaus turite ... sakiau jau iš kaimynės pasiimsiu tokius senoviškus geltonus žieminius jurginukus... tik labai aukšti...vis susilaikydavau... O gal žemų turite? na aš jau iš fantastikos srities buriu... Tai gal jau šią savaitėlę prisiderinsiu... su tais graikais...