Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

QUOTE(jediara @ 2011 07 31, 23:59)
Lelija- žiedo skersmuo apie 25 cm 4u.gif

Labai labai grazi thumbup.gif O koks jos aukstis - sita rodos is aukstuju ? Ir gal varda jos pasufleruotum ax.gif

QUOTE(Dajulita @ 2011 08 01, 08:07)
Ar daug pumpurėlių užaugino pirmametukės?

Aciukas wub.gif Uzaugino po viena ziedyna, o jame po kokius sesis ziedelius - sakyciau kaip kudikeliams netgi labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Dar keli ziedeliukai. Zemauges rudbekijos

user posted image

Keli nauji jurginu ziedai

user posted image

Slamainis

user posted image

bandrenis pilnai isskleide ziedus, tai ant kiekvieno ir po kelias bites ar kamanes tupi thumbup.gif

user posted image

musu terasos gelytes - hortenzija jau ziedu svorio nebenulaiko ir jie svyra zemyn doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 01, 17:13)
Dar keli ziedeliukai. Zemauges rudbekijos

Kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražios,vešlios gėlės,tikrai jaučiasi gera ranka,Mumriko. thumbup.gif thumbup.gif Ir patiko prie įėjimo vazonai,visai neperkrauta,viskas čiki čiki. wub.gif
Atsakyti
Mano žiedukai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 08 01, 22:41)
Labai gražios,vešlios gėlės,tikrai jaučiasi gera ranka,Mumriko. thumbup.gif  thumbup.gif Ir patiko prie įėjimo vazonai,visai neperkrauta,viskas čiki čiki. wub.gif

aciuuuuuuuuuuu wub.gif cia tie vazonai prie iejimo i priepirti keirej ir svetaines terasa desinej mirksiukas.gif buvo dar man sovus galvon durna mintis vazonus nupurkst sokoladine spalva, kad prie namo apkalos deretu, bet kai paskaiciavau kiek balioneliu dazu sunaudosiu (vazonai tai didziuliai), neaisku ar laikysis ir nesutrukines tie dazai per ziema (vis gi vazonus su hortenzijom ziema laikau garaze, kuriame temperatura apie nuli), o ir darbelio idet nemazai, tai nusprendziau nebedurnet ir apimest, kad ir taip jie labai dera - gi vis tiek rudi lotuliukas.gif

QUOTE(shidochika @ 2011 08 01, 22:47)

superiniai ziedukai, o ypac jurginas ir viendieniu jura thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 01 rugpjūčio 2011 - 21:56
Noriu pasigirti eukomiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 01, 18:13)
Dar keli ziedeliukai.

Laaaabai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(shidochika @ 2011 08 01, 22:47)
Mano žiedukai  smile.gif

Koks grožis bigsmile.gif Negaliu išskirti nei vieno - visi wub.gif Bet jurgino foto - gražiausia ax.gif
O viendienių tikrai jūra ax.gif Gal galima foto iš kito kampo - įdomu pamatyt būtų iš visų pusių kaip atrodo blush2.gif

QUOTE(be rėmų @ 2011 08 01, 23:30)
Noriu pasigirti eukomiais smile.gif

Pirmą kartą matau tokį grožį blush2.gif Nežinojau, kad tokių esama ax.gif
Labai gra\us augalas. Eisiu ieškot informacijos KAS TAI g.gif
Atsakyti
dar keli ziedeliukai

roze ir kurpele

user posted image

rusmene ir galbut piliaroze - panasi, bet daug zemesne (jei kas zinot tijkra varda duokit zinot ax.gif ) g.gif

user posted image

japonine astilbe ir daugiametis jurginas

user posted image

raganes ziedu su kiekviena diena vis gauseja, o ji dar visai jaunute, tik antramete penelyte biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Mumrikai tiesiog labai gražu thumbup.gif visi augaliukai atrodo tokie puikūs wub.gif o tokias žemutes piliarožes ir aš auginu, tik pas mane jos pirmi metai, kažin ar jos daugiametės, ar vienmetės? g.gif Kiek metų pas jus auga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2011 08 02, 18:29)
o tokias žemutes piliarožes ir aš auginu, tik pas mane jos pirmi metai, kažin ar jos daugiametės, ar vienmetės? g.gif Kiek metų pas jus auga? g.gif

manau tos pačios ax.gif
http://www.google.lt...tCpDI2Tswaq1awG
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2011 08 02, 19:11)
manau tos pačios ax.gif

Atrodo, kad taip drinks_cheers.gif labai dėkoju mirksiukas.gif
Atsakyti