Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

QUOTE(Dajulita @ 2011 07 21, 21:27)
Dar viena orchidėja - Miltonija:

Gražuolė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mercedes @ 2011 07 21, 19:24)

Ir keletas lelijų

Nuostabios lelijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 21, 20:31)
Labai labai graži Jūsų miltonija.

QUOTE(jediara @ 2011 07 21, 20:39)
Gražuolė wub.gif

Ačiū aciuks.gif aciuks.gif

Net nežinojau kad turiu tokią ax.gif

user posted image

Dar laukiu žiedelių ax.gif Bus paskutinės lelijos verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajulita: 21 liepos 2011 - 20:02
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 21, 22:01)

Net nežinojau kad turiu tokią  ax.gif

Dar laukiu žiedelių  ax.gif Bus paskutinės lelijos  verysad.gif

Labai graži thumbup.gif
O šitos bus pačios gražiausios ir kvapniausios wub.gif wub.gif wub.gif

Čia mano "dvynukės" ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 21, 20:27)
Dar viena orchidėja - Miltonija:

O tokios dar neesu mačiusi,bet labai graži wub.gif
Dajulita,o ta apie kurią nežinojot,gal Muscadet?Šiemet aš niekaip nesulaukiu žiedų,gal kur dingo svogūnas per žiemą...
Ir baikit čia su vienadienėmis gundyti,nes dar bandau laikytis iš visų jėgų....
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 21, 21:11)
Labai graži thumbup.gif
O šitos bus pačios gražiausios ir kvapniausios wub.gif  wub.gif  wub.gif

Čia mano "dvynukės" ax.gif

Šiemet nebus tokia graži kaip pernai - nėra tiek pumpurų. Kai pražys - įdėsiu palyginimui.
Iš tiesų - jų kvapas nepakartojamas ax.gif

Pas jus tiek lelijų, kad net akys raibsta. doh.gif Viena už kitą gražesnė. Kau net nežinau, kuri gražiausia - visos savaip nepakartojamos.
O aplamai - Jus reikėtų mesti iš SM lauk - platinate pavojingą virusą. Vis daugiau pastebiu rimtų susirgimų po Jūsų pasirodymo (lietuviškai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Šiais metais jau vėlu - dauguma lelijų nužydėjo ax.gif Bet kitais metais per patį žydėjimą svečius iš kiemo nei su šluota neišvysite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 21, 22:17)

O aplamai - Jus reikėtų mesti iš SM lauk - platinate pavojingą virusą. Vis daugiau pastebiu rimtų susirgimų po Jūsų pasirodymo (lietuviškai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )
Šiais metais jau vėlu - dauguma lelijų nužydėjo  ax.gif Bet kitais metais per patį žydėjimą svečius iš kiemo nei su šluota neišvysite  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau pastebėjau, kad virš manęs "pradėjo kauptis debesys", bet kiek jau merginų užkrėčiau lelijų auginimo virusu thumbup.gif Kitais metais tikrai lauksiu svečiuose (ypač Tavęs mirksiukas.gif ) gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2011 07 21, 21:15)
O tokios dar neesu mačiusi,bet labai graži  wub.gif
Dajulita,o ta apie kurią nežinojot,gal Muscadet?Šiemet aš niekaip nesulaukiu žiedų,gal kur dingo svogūnas per žiemą...
Ir baikit čia su vienadienėmis gundyti,nes dar bandau laikytis iš visų jėgų....

Nuėjau pažiūrėt į pakelį : Garden Party. Bet ten piešinukas visai kitoks doh.gif Su ryškiai geltonom juostom. O pas mane, kai gerai įsižiūri - vos matosi toks brūkštelėjimas per lapuko vidurį doh.gif

doh.gif doh.gif Va foto iš neto:

user posted image

Dar ...

verysad.gif verysad.gif verysad.gif Pirmą kartą žydi. Aišku - Maximos produktas. Gal kitais metais bus tokia, kokios reikia g.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 07 21, 21:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jau pastebėjau, kad virš manęs "pradėjo kauptis debesys", bet kiek jau merginų užkrėčiau lelijų auginimo virusu thumbup.gif  Kitais metais tikrai lauksiu svečiuose (ypač Tavęs mirksiukas.gif )  gathering.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
tik galvoju reikės rimtai pasiskiepinti ax.gif lotuliukas.gif nes jau sirgau, o dabar esu beveik komos būsenos - taip prograsavo liga jediaros dėka blush2.gif
Atsakyti
visu gelytes superines - ir ochidejos, ir viendienes, ir lelijos wub.gif Ir as sergu nepagydomai ir labai sunkia forma, tik su kiekviena diena darosi vis astresnis klausimas "o kur visus norimus grozius susodint ir kaip jas vis perkant nebankrutuot" lotuliukas.gif O dar ir vilkdalgiu prisiziurejau nuostabiu, tai ir tu daug noriu - vienzo nors persiplesk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 22, 00:28)
visu gelytes superines - ir ochidejos, ir viendienes, ir lelijos wub.gif  Ir as sergu nepagydomai ir labai sunkia forma, tik su kiekviena diena darosi vis astresnis klausimas "o kur visus norimus grozius susodint ir kaip jas vis perkant nebankrutuot"  lotuliukas.gif  O dar ir vilkdalgiu prisiziurejau nuostabiu, tai ir tu daug noriu - vienzo nors persiplesk doh.gif

console.gif Atsimink,kad puoši aplinka,o nerenki kolekciju. rolleyes.gif Ziureti gali į daug graziu berniuku,bet glostyti tik viena biggrin.gif Čia pamokslauja mama :bigsmile:
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 22, 08:09)
Ziureti gali į daug graziu berniuku,bet glostyti tik viena biggrin.gif  Čia pamokslauja mama :bigsmile:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O norisi VISŲ tongue.gif (berniukį gražių žymiai mažiau - ir pats gražiausias pašonėj lotuliukas.gif )
Atsakyti
labai gražios gėlytės visų
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 21, 22:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jau pastebėjau, kad virš manęs "pradėjo kauptis debesys", bet kiek jau merginų užkrėčiau lelijų auginimo virusu thumbup.gif  Kitais metais tikrai lauksiu svečiuose (ypač Tavęs mirksiukas.gif )  gathering.gif

Matyt ne be reikalo kaupiasi g.gif Ateini čia pridedi pilnus puslapius wub.gif man jau net pikta darosi,nepatinka man tos lelijos lotuliukas.gif vėl nusipirkau,dabar lenkiškos,žiūrėsim kokios sužydės rolleyes.gif sakė bardzo pienkne
QUOTE(amarrile @ 2011 07 22, 09:09)
console.gif Atsimink,kad puoši aplinka,o nerenki kolekciju. rolleyes.gif Ziureti gali į daug graziu berniuku,bet glostyti tik viena biggrin.gif  Čia pamokslauja mama :bigsmile:

Oi tos mamos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 22 liepos 2011 - 09:05