Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

aciuuuuuuuuuuuuu wub.gif

o as bandreni su kikevienais metais vis labiau myliu - matyt senstu lotuliukas.gif kai nusipirkau istremiau i zaliaja zona (musu sklypas ribojasi su valstybine rekreacine zona, tai kiek mes kalniuko slaito norim, tiek ir tvarkom, tai ne tokie "garbingi" ar grazus mano akiai augalai, kuriuos vis tiek noriu turet, keliauja ten biggrin.gif Tai vat bandrenis jau uzsitarnavo teise grizt siapus tvoros lotuliukas.gif
Atsakyti
Lelijos - mano džiaugsmas
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 21, 13:37)
user posted image
user posted image

kokios grazios bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 21, 14:37)

Čia ne lelijos hihihi.gif Bet žiedai nuo to grožio nepraranda wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 21, 15:24)
Čia ne lelijos hihihi.gif Bet žiedai nuo to grožio nepraranda  wub.gif  wub.gif  wub.gif

blush2.gif Vienadienės, bet mes nuo seno lelijom vadinam, tai taip ir parašiau... jau kitais metais bus jų pas mane 10k. daugiau. Toks gražumas ir įvairumas! Jaučiu jau man susiformavo nuo jų priklausomybė, eisiu į būrelį augintojų (jau radau) gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gyta*: 21 liepos 2011 - 14:40
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 21, 00:30)

Foto shopas visagalis g.gif Žavi mane šitos savo paprastumu,o kiek turi kantrybės žydėti rolleyes.gif niekaip nepavargsta bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(mumrikas @ 2011 07 21, 02:15)
dar pora zieduku - tik siandien pagaliau prasiskleidusi lelija

koks gražumas mmm wub.gif
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 21, 15:37)
user posted image

Man tamsios gėlės,labai labai mielos,ši išvis tokia elegantiška thumbup.gif
Atsakyti
jau antra savaitė žydi
http://public.fotki....0172.html#media
Atsakyti
Tarp jurginų paklydusi gvaizdūnė
user posted image
Ir keletas lelijų
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 21, 15:34)
blush2.gif  Vienadienės, bet mes nuo seno lelijom vadinam, tai taip ir parašiau... jau kitais metais bus jų pas mane 10k. daugiau. Toks gražumas ir įvairumas! Jaučiu jau man susiformavo nuo  jų priklausomybė, eisiu į būrelį augintojų (jau radau)  gossip.gif

Ir aš susirgau ta liga bežiūrėdama foto blush2.gif Kitais metais turėsiu visą gėlyną. Belieka sulaukti siuntinuko iš selekcininkio ir įrengus vietą pasodinti.
Iki šiol man jos siejosi su senovinėm, kurios gražios, bet ne tokios žavios wub.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 07 21, 16:18)
Foto shopas visagalis g.gif Žavi mane šitos savo paprastumu,o kiek turi kantrybės žydėti rolleyes.gif niekaip nepavargsta bigsmile.gif  wub.gif
koks gražumas mmm wub.gif

O aš su šita nelabai draugauju: žydi rečiausiai už visas. Bet laukt verta: didžiausi žiedai iš visų kiek turiu. Kalbu apie patį žiedelį. blush2.gif
Aš čia meniškai bandžiau pateikt ax.gif biggrin.gif

mercedes gražūs žiedeliai wub.gif Bet antra ir trečia lelijos tai tikros gražuolės (dar viena sunkiai pagydoma ligos forma blush2.gif )

329 wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 21, 20:02)
Belieka sulaukti siuntinuko iš selekcininkio ir įrengus vietą pasodinti.

Štai nuo šios vietos labai prašyčiau plačiau. bigsmile.gif Vis nesiryžtu siųstis, man vis reikia pačiupinėt, pamatyt gyvai. bet turbūt verta, norint gaut vienu kartu viską, ko nori?
Įtariu, kad vyksta ir mainai tarp augintojų.
Atsakyti
Dar viena orchidėja - Miltonija:

originaliai:

user posted image

Ir kitu kampu blush2.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 21, 20:21)
Štai nuo šios vietos labai prašyčiau plačiau.  bigsmile.gif  Vis nesiryžtu siųstis, man vis reikia pačiupinėt, pamatyt gyvai. bet turbūt verta, norint gaut vienu kartu viską, ko nori?
Įtariu, kad vyksta ir mainai tarp augintojų.

Aš surizikavau užsisakyti iš čia
Labai maloniai bendraujantis selekcininkas. Pinigėlius ir užsakymą jau pervedžiau. Bet paprašiau savaitėlę palaukti, nesiųsti siuntinuko - pasikeitė šiek tiek planai, būčiau negalėjus pasodinti.
Keičiasi ir merginos tarpusavyje. Va užsiauginsiu daugiau - ir tadu jau mainysiuos ax.gif
Užsisakiau 14 rūšių, plius siurprizą - mixą. Nežiniukes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 21, 20:27)
Aš surizikavau užsisakyti

Jaučiu gundysiuos ir aš.
Labai labai graži Jūsų miltonija.
Atsakyti