Mumrikas, saunuole aplinka tiesiog
Mumriko gėlynai užburia Fantastika
Mumrikas,na ir grozis ir gelynu,ir braskyno ! O ta plevele braskems brangi? Ir skyles braskiu vietai pati iskerpi ar cia spec braskems ir jau buna su skylem?
QUOTE(zemec @ 2011 07 18, 20:06)
Mumrikas,na ir grozis ir gelynu,ir braskyno ! O ta plevele braskems brangi? Ir skyles braskiu vietai pati iskerpi ar cia spec braskems ir jau buna su skylem?
aciu, aciu, aciu ir dar karteli visoms aciu uz grazius zodzius
del agro tekstiles, tai ji buna rulonuose vyniojama, plotis apie koki pusantro metro, o jau ilgis kiek sirdis geidzia. Kaina buna uz kvadratini metra. Ji vientisa, be jokiu skyliu, o skyles kur reikia issikerpu su zirklemis. Agro tekstile supinta is tokiu plonyciu plastikiniu juosteliu, kurios atkirpus yra, tai krastuka tiesiog su ziebtuveliu prideginu ir jis sekmingai uzsilydo bei nebeirsta Visa braskyna istiesiau tomis juostomis, su gal 15cm persidengimu tarp juostu ir prismaigiau smaigais (is storos vielos islenkta kaip U raides forma, o tos kojytes ismeigiamos i zeme ir ant pleveles lieka tik bruksniukas).
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 07 18, 20:27)
na labai man gražu,tai pasižiūrėkit ir Jūs Mano virtuvės puošmena
Nuostabi orchidėja
QUOTE(Rimmuse @ 2011 07 18, 19:01)
Mumriko gėlynai užburia Fantastika
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 07 18, 19:27)
Čia jau ne gražu - čia kažkoks stebuklas Arba montažas Negali taip atrodyti virtuvėj auginama orchidėja. meskit ją lauk(tik parašykit kada ir kur mesit)
Va, parašiau kaip tikra lietuvė
Bet Jūs mane tikiuosi, supratote
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 18, 23:15)
Čia jau ne gražu - čia kažkoks stebuklas Arba montažas Negali taip atrodyti virtuvėj auginama orchidėja. meskit ją lauk(tik parašykit kada ir kur mesit)
Va, parašiau kaip tikra lietuvė
Bet Jūs mane tikiuosi, supratote
Montažas Atrašau asmeniškai,kaip lietuvė lietuvei nemesiu,nei už ką,ji jau buvo galima sakyti išmesta,Maximoj pirkau prieš metus,net už 5 litus,visą sudžiūvusią,vietoj žiedstiebio styrojo toks strabankas,pagailo...vyras sako tau jau turbūt senatvė,visokį šlamštą namo neši O dabar kai žyd,i sako; nu va nors normali gėlė,tai dabar jo ir klausiu kiba sensti,kad gėlės patinka
Bet jau tikrai,GIZZI5. Būna, kad nemažai žiedų, bet kad šitaip! Sveikinimai. O kuo maitinote, ir į kokią pusę virtuvės langas išeina? Per kiek laiko čia taip sužydėjo?
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 07 18, 22:34)
Montažas Atrašau asmeniškai,kaip lietuvė lietuvei nemesiu,nei už ką,ji jau buvo galima sakyti išmesta,Maximoj pirkau prieš metus,net už 5 litus,visą sudžiūvusią,vietoj žiedstiebio styrojo toks strabankas,pagailo...vyras sako tau jau turbūt senatvė,visokį šlamštą namo neši O dabar kai žyd,i sako; nu va nors normali gėlė,tai dabar jo ir klausiu kiba sensti,kad gėlės patinka
Aš šiais metais irgi išgelbėjau Maximoj keletą orchidėjų ( kai V vetavo normalių pirkimą) - sakau 5 litai, juk negaila. Ir ką - pradžioj jau jos neblogai pasirodė: praktiškai visos po mėnesio pražydo. Gal ir mano kiokia tokia dėkinga ateity pasirodys
Montažas - montažu, bet pritariu Jūsų vyrui - gėlė verta pagyrimo
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 18, 23:38)
Bet jau tikrai,GIZZI5. Būna, kad nemažai žiedų, bet kad šitaip! Sveikinimai. O kuo maitinote, ir į kokią pusę virtuvės langas išeina? Per kiek laiko čia taip sužydėjo?
Žiedukai arba 68 arba 72 skaičiavau du kartus ir vis susimaišau O maitinau skystom trąšom Agronom,skirtom orchidėjom,langas vakarų pusėj,saulutė būna apie 5 vakaro,pražydo po kokių 7-8 mėn.