Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

QUOTE(bumsik @ 2011 07 17, 19:47)
Mumrikas, jūsų braškynas vertas gėlyno vardo  thumbup.gif . Kaip švaru, kaip tvarkinga, atsižiūrėt negaliu  wub.gif

aciuuuuuuuuuuuuu visoms wub.gif

o su tuo braskynu buvo juoku juokas - istiesiau as ta plevele, apdeliojau akmenimis krastus, kad vejas ju neatraitytu (dabar daug tvarkingiau, nes prismaigiau plevele metaliniais smaigais ir nebera tu akmenu), ispjoviau skyles, pasodinau braskes ir man i tarpueilius pribyrejo siek tiek zemiu. Atsinesiau is namu siupeliuka su sluotele ir sluoju. Ateina vyras ir sako "ka tu cia taip vargsti, gi siurbli atsinesk" lotuliukas.gif Sakau man proto ji atsinest uztektu, bet kaimynai greitaja iskviestu pamate, kad kaimyne soda siurbliuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 17, 22:00)
kaimynai greitaja iskviestu pamate

thumbup.gif Tai kad ne griekas kartais ir kaimynams pramogą padaryt, pajuokint...
O jei rimtai - įdomu, kur ta plėvelė pirkta ir kaip tiksliai vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gyta*: 17 liepos 2011 - 21:14
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 17, 21:00)

o su tuo braskynu buvo juoku juokas - istiesiau as ta plevele, apdeliojau akmenimis krastus, kad vejas ju neatraitytu (dabar daug tvarkingiau, nes prismaigiau plevele metaliniais smaigais ir nebera tu akmenu), ispjoviau skyles, pasodinau braskes ir man i tarpueilius pribyrejo siek tiek zemiu. Atsinesiau is namu siupeliuka su sluotele ir sluoju. Ateina vyras ir sako "ka tu cia taip vargsti, gi siurbli atsinesk" lotuliukas.gif  Sakau man proto ji atsinest uztektu, bet kaimynai greitaja iskviestu pamate, kad kaimyne soda siurbliuoja lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 17, 22:10)
O jei rimtai - įdomu, kur ta plėvelė pirkta ir kaip tiksliai vadinasi?

Pirkau Ermitaze, o ji taip ir vadinasi - agro tekstile. Buna juodos ir rudos spalvu. Ji yra matuojama mrtrais ir parduodama is ritiniu. Paprasta agroplevele ant zemes patiesta suputu per kelis metus, o sita yra tarsi pinta is plastiko juosteliu ir laaabai atspari aplinkos poveikiui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 17, 18:13)

ne braškynas, o gėlynas thumbup.gif wub.gif Tiesiog puošia aplinką. Laaaabai gražu ir tvarkinga bigsmile.gif Gražiai tvarkotės wub.gif
Atsakyti
mano vienas zydintis sklypo kampeliukas - mano vizija yra apleisti visa pavesine visokiausiais zydinciais vijokliais (pasodinau dvi raganes, laipiojancia hortenzija, is kitos puses margalapes aktinidijas) - viska su ziedu kupetom leisiu ant stogo, kad mane is proto nuo grozio vestu lotuliukas.gif O aplink apsodinta visa vasara zydinciom gelem (tarp spygliuociu, kurie is tikruju yra amzina ir neblestanti mano meile wub.gif ) - kol kas pasodinta tik 10% norimu gelyciu ax.gif

user posted image

siandieniniai ziedeliai - nezinau kokio vardo lanskva, bet ispudingiausia, kad zydi dvieju spalvu ziedai ant to paties krumo thumbup.gif

user posted image

astilbes, tik jos man grazios kai zydi didziuliai krumeliai, o pas mane jos kudikeliai - vienu/dvieju metuku amziaus

user posted image

ir gvazdikeliai - vienintele vienmete gele, kuria seju rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 15, 15:18)

vat cia ja gan nesekmingam fone pas save nuforografavau

user posted image

čia Baltijinė gegūnė
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2011 07 18, 14:38)
čia Baltijinė gegūnė

aciuuuuuuuuuuu thumbup.gif labai labai saunu suzinot auginamu gelyciu tikruosius vardus thumbup.gif Idomiausia, kad raso, jog auga pelketose vietose, o pas mus pieva, kurioje ju gausybe yra ant kalniuko ir sausut sausutele - net zemuoges daznai iskepa ten g.gif Vienzo nusprende gelyte gyvent, tai ir prisitaike prie salygu biggrin.gif
Atsakyti
Mumrikas... good.gif kaip Jūs tą tvarką ir grožį sugebat palaikyt - neįsivaizduoju.
O man vieną dieną atėjo mintis forume paskelbt, kad dovanoju visas savo orchidėjas. Paskui atidėjau tą veiksmą, nunešiau visas į antresolę, kur labai šviesu (stoglangis) ir šilta - patręšiau, gi žiūriu, kad visos pražydo. Išsigando, kad atiduosiu... Šita man graži labai:user posted image
Na , o sode štai: user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gyta*: 18 liepos 2011 - 15:15
aciu wub.gif

o orchideja tikrai grazi - tokia neiprasta, nes akys jau priprate pas daugeli matyt fenelopsius baltus ar vysninius biggrin.gif

del geliu prieziuros, tai jei pasiseka taip susodint, kad vienos prie kitu deretu, kad suaugtu i viena ziedu jura, kur po lapais pavesis, o krastus , kuriuose likes juodzemis, pjauta zole uzmulciuot, tada prieziuros minimaliai - pasivaikstant viena kita zolyte pro lapija islindusia istraukt mirksiukas.gif Pas mane galynai palei tvorta ir palei takeliu krastus, o visur kitur veja - reikia daug vietos bernaiciams futbola zaist biggrin.gif

vat ka tik dar kelis ziedelius sumedziojau - taip jie atrode pries valanda biggrin.gif

pirmieji jurginai prazydo - dar laukiu kol prazydes gal dvidesimt kelmu thumbup.gif

user posted image

vienas is leliju kempeliu smile.gif

user posted image

Viendiene

user posted image

Katpedele ir sinevadas

user posted image

Placvarpis, kurio pumpuru skleidimasis man yra vienas is nuotabiausiu ziedu "gimimu"

user posted image

Atsakyti
mumrikas, labai gražiai tvarkote aplinką, labai gražios jūsų gėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 18, 15:54)

Placvarpis, kurio pumpuru skleidimasis man yra vienas is nuotabiausiu ziedu "gimimu"

o čia koks grožis... wub.gif
Atsakyti