Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

QUOTE(Astersita @ 2011 07 16, 12:35)
Labai gražu thumbup.gif sakei, kad neturi lelijų, o čia jų visa jūra  thumbup.gif

Aciu, aciu tik kad cia jos mano vieninteles ir nepakartojamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2011 07 15, 22:26)
Truksta zodziu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 15, 22:39)
Dajulita, nuostabus ziedai, o aguonos tobulos wub.gif

4u.gif Dėkoju

QUOTE(amarrile @ 2011 07 16, 13:08)

Nuostabios viendienės 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(ritaava @ 2011 07 16, 13:13)
sveikutes, na noriu ir as pasirodyti truputeliu savo dziaugsmu

koks gražus žydėjimas wub.gif O lelijų kiek blink.gif tikrai jūra ax.gif Laaaaabaiiii gražūūūūūū wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos, labai malonu kad patiko ax.gif
Atsakyti
ir viendienes, ir lelijos wub.gif thumbup.gif is vis labai labai grazu kai kokiu nors geliu ne vienas kitas ziedelis, o daug vienoj vietoj wub.gif
Atsakyti
Mano vakar ir siandien forografuotos gelytes ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ne gelytes, bet pries kuri laika ir nuostabiai zydejo thumbup.gif , o kai gelytes dar ir toki geri duoda, tai is vis super - vat tokios geles mano vyrui tai laaaaabai patinka lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 17, 00:12)

ne gelytes, bet pries kuri laika ir nuostabiai zydejo thumbup.gif , o kai gelytes dar ir toki geri duoda, tai is vis super - vat tokios geles mano vyrui tai laaaaabai patinka lotuliukas.gif

Čia tai derlius thumbup.gif Kokia tai veislė?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 17, 11:30)
Čia tai derlius thumbup.gif  Kokia tai veislė?

Is tikruju ir as zagtelejau kai pamaciau kiek uogu siemet - nuo vieno krumelio po dubeneli nemaza pririnkdavom thumbup.gif

o veisles ir nezinau - pirkau parodoj tiesiog ankstyvas, vidutinio velyvumo ir velyvas - aisku prie ju uzrasyta kokios, bet neuzsirasiau ir pamirsau blush2.gif Visu triju rusiu labai gausiai zydejo ir derejo thumbup.gif

Braskynelis pas mus labai nedidukas, bet visai seimai uzteko pavalgyt thumbup.gif

user posted image

Kad butu i ziedu tema, vat taip braskes zydejo

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 17, 12:47)
Kad butu i ziedu tema, vat taip braskes zydejo

O cia kas do plevele?saknys nesusunta braskiu po ja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2011 07 17, 15:48)
O cia kas do plevele?saknys nesusunta braskiu po ja? ax.gif

cia agro tekstile - kaip tik po ja silciau augalu saknims, pakankamai dregmes, ji puikiai praleidzia lietu, o garuoja maziau, neauga piktzoles ir labai lengva karpyt usus, nes jie tiesiog ant jos guli (pas mane braskynui antri metai ir braskes tiesiog bujoja). Svarios buna uogos ir visai nepuna thumbup.gif taip pramoniniai braskynai Svedijoj ir Lenkijoj yra uztiesiami - kitaip gi galima negyvai uzsiravet braskes beravint hektaru hektarais lotuliukas.gif
Atsakyti
Mumrikas, jūsų braškynas vertas gėlyno vardo thumbup.gif . Kaip švaru, kaip tvarkinga, atsižiūrėt negaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2011 07 17, 18:47)
Mumrikas, jūsų braškynas vertas gėlyno vardo  thumbup.gif . Kaip švaru, kaip tvarkinga, atsižiūrėt negaliu  wub.gif

Pritariu, tiesiog idealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 17, 13:47)

Gražiai tvarkoma sodyba thumbup.gif
Atsakyti