Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais IV tema

mano rutu darzelio vasariniai ziedai - taip buvo pries menesiuka biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

pries pora savaiciu rozes

user posted image

ir dabar biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ir sia akimirka sios gelytes dziugina mano sirdi ir aki biggrin.gif Mano gelyneliai dar kudikiai, dvimetukai, bet ziedais atsidekoja thumbup.gif

raganes

user posted image

hortenzijos

user posted image

ramunes

user posted image

viendienes

user posted image

lelijos

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 14 liepos 2011 - 22:50
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 14, 23:53)
mano rutu darzelio vasariniai ziedai - taip buvo pries menesiuka  biggrin.gif

Super reportažas thumbup.gif Matosi, kad visi augaliukai labai mylimi wub.gif
Atsakyti
mumrikas, kiek nuostabių žiedų thumbup.gif O kas ketvirtoje foto ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 15, 11:41)
mumrikas, kiek nuostabių žiedų thumbup.gif  O kas ketvirtoje foto ? ax.gif

ten kur rozes? cia mano pora vijokliniu rozyciu, o kitos floribundines, isgelbetos is Ermitazo po lita ar du - niekad nebuvau roziu myletoja blush2.gif , bet negaliu ramiai ir praeit pro pasmerkta augaleli - pamatau stagarus, kazkada buvusius gelyte ir gelbeju doh.gif taip ir daugeja pas mane roziu - jau griet bus rozynas, nes turiu jau septynias doh.gif O ju vardu nezinau, nes etiketes ismeciau ax.gif

o mylimiausia tai ta balta zemauge - krumelis iki keliu,zemuciukas, zydi visa vasara, absoliuc nepuola jokie kenkejai nei ligos, o ziedu simtu simtai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 15, 14:54)
ten kur rozes?

Ne, ta mėlynas žiedynas, panašus į hiacintus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 15, 14:18)
Ne, ta mėlynas žiedynas, panašus į hiacintus? ax.gif

aaaa, supratau - pirmoj nuotraukoj ketvirtas vaizdelis biggrin.gif tai cia geguzraibe - lietuviska orchideja, irasyta i Lietuvos raudonaja knyga. pasirodo pievoje prie musu namu ju auga simtais, o ten ateity statys nuosavus gyvenamuosius namus ir tikrai nesaugos kazkokiu gelyciu. tai vat as greenpeacas pavasari issiryuosiau i gelyciu gelbejimo operacija biggrin.gif Issikasiau gal septynias, issodinau ivairiose vietose aplink nama (kur sausiau ar slapiau, siaure ar pietus ir pan. irt.t., nes nezinau kokia kaiminyste ir zeme jos megsta). Tikuosi, kad pas mane jos gyvens ir sekmingai augs, nes tikrai ispudinga gele - lapai margi, tamisias taskeliais taskuoti, o o ziedyno keke aukstai iskelta - paskiri zedukai grynai kaip orchidejos, o kupste kai ji pleciais ir daugiau ziedynu buna wub.gif

vat cia ja gan nesekmingam fone pas save nuforografavau

user posted image

o cia ziedelis is arciau

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 15, 16:18)

o cia ziedelis is arciau

Ačiū 4u.gif Tikra gražuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 15, 15:18)

Kiek gražiausių žiedų pas Jus doh.gif Fantastiški vaizdeliai. Man patinka tokie žydintys kiemai. Jaučiu kaip realybėj gražu ax.gif
Atsakyti
labai labai labai dekui visoms uz grazius zodzius wub.gif name gyvenam dar tik nepilnus trecius metus, o mano manija medeliams, krumeliams ir gelems su kiekviena diena tik dideja blush2.gif Ir visi dar jaunuciai, mazuciai, tai tikra mano isivaizduojama vizija bus minimum po penkeriu meteliu - vat tada jau galesiu vos vos atsipust lotuliukas.gif

Pries savaite parsisiunciau kruva vilkdalgiu, siandien uzsisakiau daug viendieniu, laukia leliju uzsakymas, tai itariu jau iki rudens teks blokuot internete su gelemis susijusius puslapius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 15, 17:10)
itariu jau iki rudens teks blokuot internete su gelemis susijusius puslapius lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gal kokią specialią programą žinote? g.gif Ir man tiktų ax.gif
Atsakyti
Mano žiedai kieme

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir kambaryje ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 07 15, 19:01)