mano rutu darzelio vasariniai ziedai - taip buvo pries menesiuka
pries pora savaiciu rozes
ir dabar
Papildyta:
ir sia akimirka sios gelytes dziugina mano sirdi ir aki Mano gelyneliai dar kudikiai, dvimetukai, bet ziedais atsidekoja
raganes
hortenzijos
ramunes
viendienes
lelijos
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 14, 23:53)
mano rutu darzelio vasariniai ziedai - taip buvo pries menesiuka
Super reportažas Matosi, kad visi augaliukai labai mylimi
mumrikas, kiek nuostabių žiedų O kas ketvirtoje foto ?
QUOTE(jediara @ 2011 07 15, 11:41)
mumrikas, kiek nuostabių žiedų O kas ketvirtoje foto ?
ten kur rozes? cia mano pora vijokliniu rozyciu, o kitos floribundines, isgelbetos is Ermitazo po lita ar du - niekad nebuvau roziu myletoja , bet negaliu ramiai ir praeit pro pasmerkta augaleli - pamatau stagarus, kazkada buvusius gelyte ir gelbeju taip ir daugeja pas mane roziu - jau griet bus rozynas, nes turiu jau septynias O ju vardu nezinau, nes etiketes ismeciau
o mylimiausia tai ta balta zemauge - krumelis iki keliu,zemuciukas, zydi visa vasara, absoliuc nepuola jokie kenkejai nei ligos, o ziedu simtu simtai
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 15, 14:54)
ten kur rozes?
Ne, ta mėlynas žiedynas, panašus į hiacintus?
QUOTE(jediara @ 2011 07 15, 14:18)
Ne, ta mėlynas žiedynas, panašus į hiacintus?
aaaa, supratau - pirmoj nuotraukoj ketvirtas vaizdelis tai cia geguzraibe - lietuviska orchideja, irasyta i Lietuvos raudonaja knyga. pasirodo pievoje prie musu namu ju auga simtais, o ten ateity statys nuosavus gyvenamuosius namus ir tikrai nesaugos kazkokiu gelyciu. tai vat as greenpeacas pavasari issiryuosiau i gelyciu gelbejimo operacija Issikasiau gal septynias, issodinau ivairiose vietose aplink nama (kur sausiau ar slapiau, siaure ar pietus ir pan. irt.t., nes nezinau kokia kaiminyste ir zeme jos megsta). Tikuosi, kad pas mane jos gyvens ir sekmingai augs, nes tikrai ispudinga gele - lapai margi, tamisias taskeliais taskuoti, o o ziedyno keke aukstai iskelta - paskiri zedukai grynai kaip orchidejos, o kupste kai ji pleciais ir daugiau ziedynu buna
vat cia ja gan nesekmingam fone pas save nuforografavau
o cia ziedelis is arciau
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 15, 16:18)
o cia ziedelis is arciau
Ačiū Tikra gražuolė
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 15, 15:18)
Kiek gražiausių žiedų pas Jus Fantastiški vaizdeliai. Man patinka tokie žydintys kiemai. Jaučiu kaip realybėj gražu
labai labai labai dekui visoms uz grazius zodzius name gyvenam dar tik nepilnus trecius metus, o mano manija medeliams, krumeliams ir gelems su kiekviena diena tik dideja Ir visi dar jaunuciai, mazuciai, tai tikra mano isivaizduojama vizija bus minimum po penkeriu meteliu - vat tada jau galesiu vos vos atsipust
Pries savaite parsisiunciau kruva vilkdalgiu, siandien uzsisakiau daug viendieniu, laukia leliju uzsakymas, tai itariu jau iki rudens teks blokuot internete su gelemis susijusius puslapius
Pries savaite parsisiunciau kruva vilkdalgiu, siandien uzsisakiau daug viendieniu, laukia leliju uzsakymas, tai itariu jau iki rudens teks blokuot internete su gelemis susijusius puslapius
QUOTE(mumrikas @ 2011 07 15, 17:10)
itariu jau iki rudens teks blokuot internete su gelemis susijusius puslapius
gal kokią specialią programą žinote? Ir man tiktų