Įkraunama...
Įkraunama...

Biotherm kosmetika

QUOTE(LEEja @ 2006 04 03, 12:30)
bet kaina kokia super - 11$. o LT 60 litu.....
man jau kirba mintis prisiregistruoti tame www ir bandyti pirkti tiesiai is ten

Bet kad ten "only usa adresses" shipina g.gif
Atsakyti
gal kas bndet paakiu krema, pardaveja zadejo, kad padarys stebukla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasmane @ 2006 05 26, 20:19)
gal kas bndet paakiu krema, pardaveja zadejo, kad padarys stebukla  smile.gif

Esu turejus hydra detox. Laaaabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasmane @ 2006 05 26, 21:19)
gal kas bndet paakiu krema, pardaveja zadejo, kad padarys stebukla  smile.gif

jau laikas uzaugti ir suprasti, kad Stebuklu Nebuna lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Abrikosinis losjonas kunui (sausai odai) man nepatinka visai, nezinau kaip "damusti", ismesti gaila.
Ranku kremas neblogas.
Atsakyti
kazkoki vyriska krema zaliame butelaityje isbandziau. labai puikiai drekina. ir kvepia pusynu. o maitinamasis kremas nepatiko. bekvapis, bet man isrugomis paduoda.
Atsakyti
Man tai labai patiko valomosios puto sausai odai ir aquasource kremas misriai odai... naudoju juos abu kuri laika ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
man labai patiko kremukas Aquasource toks rausvas.. ir skaniai kvepia, ir puuikiai drekina.. tik akd kainyte kandziojasi.. nors tikriausiai susikaupsiu, ir vel nusipirksiu..
Atsakyti
Neblogas tusas akims Open Eyes,graziai atskirdamas blakstienas labai praiilgina
Atsakyti
Aš turėjau kremą kūnui, apelsinų kvapo ir kremą nuo strijų, nežinau ar nuo jo ar ne, bet strijos per nėštumą nė vienos neatsirado biggrin.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau Biotherm Biopur fluida, prausikli ir tonika (viskas vienam komplekte buvo)... tai vakare ir isbandziau... super thumbup.gif mano odai labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2006 08 22, 10:08)
vakar nusipirkau Biotherm Biopur fluida, prausikli ir tonika (viskas vienam komplekte buvo)... tai vakare ir isbandziau... super  thumbup.gif  mano odai labai patiko  wub.gif

o kokia prasiklio tekstura? kreminis ar zelinis? ir koks madaug siu priemoniu kvapas? 4u.gif
Atsakyti