ir ankšta. ypač keleiviams nėra kur kojų susidėti
masiniukas tikrai grazus, moteriskas, bet as asmeniskai tokio esirinkciau... mazokas gan ir siaip toks mazas kibiriukas....
man irgi labai fainas. Is vis jei pirkciau masinyte tai labai labai maza arba labai labai didele. Tarp tos mazos butu arba vabalas arba mini cooper.
QUOTE(mng @ 2006 08 21, 10:33)
cia tos, kurios raset, kad "kibirelis" tai pacios vazinejat ar tik del klases taip manot? o vietos tai man daug nereikia dazniausiai vazineju viena, o blogiausiu atveju pasiimti galima vyro masina arba keleiviai lai ant ausu kojas kabinasi ))))))
gerai čia pasakyta
Masina
Greita, manevringa , vazineju ir esu labai patenkinta
Greita, manevringa , vazineju ir esu labai patenkinta
QUOTE(*Džela* @ 2006 11 01, 20:08)
Papasakok daugiau apie kokias ypatybes
Aš įsivaizduoju, kad turėtų būt labai minkšta miela mašinikė.. O kaip su patirčia, ją vairuojant (o ne svajojant) ?
Siaip jau ji ypatinga tuo, kad yra smarkiai kitokia nei iprastos masinytes
Man patinka, kad priekine panele yra didele, kas suteikia masinos viduje daug erdves. Vabaliuku dazniausiai vazineju su dukryte- cia musu masina I tolimas keliones leidziames su vyro minivenu
As manau, kad tai miesto masina, nes ji labai manevringa. Pas mane automatas, benzinas 1.8 turbina- tai tiesiog malonumas, o ne vaziavimas
Man patinka, kad priekine panele yra didele, kas suteikia masinos viduje daug erdves. Vabaliuku dazniausiai vazineju su dukryte- cia musu masina I tolimas keliones leidziames su vyro minivenu
As manau, kad tai miesto masina, nes ji labai manevringa. Pas mane automatas, benzinas 1.8 turbina- tai tiesiog malonumas, o ne vaziavimas
Didžiausias minusas - baisiai kieta važiuoklė. Teko porą kartų važiuoti duobėtu keliu, tai keikiausi dantis sukandęs.
Cia ne limuzinas
O vaziuot duobetu keliu- menkas malonumas su bet kokia masina
O vaziuot duobetu keliu- menkas malonumas su bet kokia masina
QUOTE(*Džela* @ 2006 11 03, 00:07)
Puikiai žinau, kad malonumo tikėtis nereikia, bet VW Polo kone 10 kartų mieliau važiuoja duobėtu keliu
Kuo nuosirdziausiai nesutinku