Įkraunama...
Įkraunama...

VW New Beetle

QUOTE(Tabonita @ 2006 03 12, 14:22)
Na,o del amerikieciu nematau jokiu minusu,jie visada pilnai sudeti,kondicionieriai,navigacija ir t.t. Priedo mexikoj gi ju fabrikas tai ten jie realiai tikrai labai pigus yra.Kaip viena rusu patarle sako na v kus i cvet tovarishej net 4u.gif ,tai kas ruosihiates pirkti sekmes vazinejant biggrin.gif

esmė ne kokybėj, komplektacija amerikiečių dar geresnė būna, komfortiškesnė, bet va dėl detalių schmoll.gif .. Europietiškos tai netinka, o maž kas suges tai ir lauksiu po to mėnesį, kol parveš doh.gif
Atsakyti
hmmm,na nezinau ,bet turejau amerikietishka,vyro dabar klausiau,skae,kad pirko europietishkas visas detales,visos atitiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tabonita @ 2006 03 13, 00:13)
hmmm,na nezinau ,bet turejau amerikietishka,vyro dabar klausiau,skae,kad pirko europietishkas visas detales,visos atitiko ax.gif

vyrs sako, kad negali būt doh.gif ... Nu bet nesiginčysiu, nes vyras sakė dar pasidomės, bet šiaip tai kalbėjo su VW centro darbuotojais, sakė be šansų, kad detalės atitiktų g.gif .. Nu reiks dar pasidomėt.. O pas tave automatas? Nes kol kas europinio automato niekur nerandu - tik amerikiečiai smile.gif
Atsakyti
tiksliau buvo automatas,mes jau ji pardavem,bet vokeciuose tikrai pakankamai daug ju automatu yra,gal ilgokai paieshkoti reiks,bet ju yraaa;)
Atsakyti
QUOTE(Tabonita @ 2006 03 13, 10:29)
tiksliau buvo automatas,mes  jau ji pardavem,bet vokeciuose tikrai pakankamai daug ju automatu yra,gal ilgokai paieshkoti reiks,bet ju yraaa;)

tai vokietijoj yra smile.gif . ale skebimuose Lietuvoj žiūriu ir pilna amerikiečių, o europiniai tik mechaniniai.. beje jūs pardavėt savo vabaliuką.. Kodėl? tau jis nepatiko?
Atsakyti
Jo jau parduotas sekmingai,na kaip ir sakaiu buvo svajoniu auto,bet kai pavazinejau pamaciau,kad tai ne mano mashiniukas.Man visada buvo nerealiai grazi maza mashinyte,nors pati visada vazinejau su didelem,man ji buvo netalpi,nepasakyciau ,kad labai minkstai vaziuojanti,kazkas panashaus kaip golfas,degalu sanaudos ,kaip dabartinio dzipo,nepasakyciau,kad baisiai ekonomiska maza mashinyte
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 03 06, 12:32)
Idomu butu paziuret, kaip su 2 l varikliu zhiema mieste sutilptum i 8 litrus smile.gif
Gal shiaip su variklis nesureguliuotas, nes pagal kataloga 12 litru mieste priklauso.

Variklis sureguliuotas ir dirba kaip bite, nes Moler auto servise lankausi
Gal man tos sanaudos didesnes, nes daznai man reikia palaukti su uzvestu varikloiu, tai tikslesnes sanaudos bus aiskios vasara.
Atsakyti
na dėl tų detalių amerikietiškiems, tai tikrai sunku. Patys tokį vabaliuką kurį laiką turėjom. Man iš jo tik patiko išvaizda labai, o važiavimas, tai nepasakyčiau, kad super. Dar vienas dalykas labai super, kad užsirakina pačios durelės, kai važiuoji, kažkokio saugumo suteikia.
Atsakyti
Pritariu temos autorei smile.gif
Labai puiki masina- minksta, greita, grazi ir manevringa.
Kuro sanaudos nemazos, bet jei leidzia galimybes- masinos privalumai nepalyginami.
Atsakyti
sveiki, visi,
gal kas turit vabala?
ar labai jau didele "skarbonke"?
pasidalinkit savo patirtim.
zinau, kad tai siokia tokia egzotika, bet "tradiciniu" masinu prisiturejau, tai norisi kazko kitokio.
laukiu nuomoniu... 4u.gif
Atsakyti
Tai mano svajonių mašinukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
tik tiek, kad grazi, bet labai "barska" doh.gif
Atsakyti