Įkraunama...
Įkraunama...

VW New Beetle

QUOTE(palme @ 2006 03 02, 10:36)
Mieste 12-14 L, nes aš važiuoju netaupant kuro, t.y. ir daugiau pagazuojant ir t.t.  blush2.gif  O už miesto tikrai iki 10 L
Šiaip labai smagi mašina. Labai manevringa, ir trauka puiki... ai... galėčiau čia girti ją iki begtalybės  blush2.gif  tongue.gif

Shiaip technishkai 4 golfas, tik kebulas ir salonas skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 03 02, 14:00)
Shiaip technishkai 4 golfas, tik kebulas ir salonas skiriasi.

Tai reiškia, kad kietas taburetinis variantas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(palme @ 2006 03 02, 11:36)
Mieste 12-14 L, nes aš važiuoju netaupant kuro, t.y. ir daugiau pagazuojant ir t.t.  blush2.gif  O už miesto tikrai iki 10 L
Šiaip labai smagi mašina. Labai manevringa, ir trauka puiki... ai... galėčiau čia girti ją iki begtalybės  blush2.gif  tongue.gif

Man tai sito aparato kaina panasi i smarku permokejima uz varda. Geriau jau uz tuos pinigelius Mazda 6, Ford Mondeo, Citroen Xsara Picaso ir panasiai. Kuro tikrai maziau valgys nei 14 litru mieste, traukos daug daugiau (o dar jeigu citroen dyzeliuka nusipirkti...). Bet isvaizda tikrai nieko, zodziu zmonems, kuriems masina tai stilius.
Atsakyti
Ir aš jungiuosi į "vabaliukų" mėgėjų gretas ax.gif Ir man šitos mašinytės labai labai mielos ir kada nors tokią būtinai turėsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kuro sanaudos, kaip tokiai mazai masinai zveriskos doh.gif Geriau tada as jau toliau su savo neekonomiska Volvo vazineju, uz miesto ji i 8 litrus isitenka, mieste netaupant taip pat apie 12 litru, o konfortas manau nepalyginamas.
O jei apie megeju kluba, tai tik senieji vabalai man kelia dideli susizavejima, situ naujuju dizainas man nelabai. O kas cia lygino su golfu, tai nepalyginama vien del kuro sunaudojimo parametru.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2006 03 03, 12:56)
Kuro sanaudos, kaip tokiai mazai masinai zveriskos  doh.gif  Geriau tada as jau toliau su savo neekonomiska Volvo vazineju, uz  miesto ji i 8 litrus isitenka, mieste netaupant taip pat apie 12 litru, o konfortas manau nepalyginamas.
O jei apie megeju kluba, tai tik senieji vabalai man kelia dideli susizavejima, situ  naujuju dizainas man nelabai. O kas cia lygino su golfu, tai nepalyginama vien del kuro sunaudojimo parametru.

Niekas nelygina su golfu tai ir yra golfas su kitokiu kebulu smile.gif
Jei automatas, tai zhiema manau normalios kuro sanaudos.
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 02, 13:27)
Bet isvaizda tikrai nieko, zodziu zmonems, kuriems masina tai stilius.

Būtent... drinks_cheers.gif už tokią kainą tai stilingiausias variantas.

Ir jis tikrai nėra kietas taburetinis variantas, nes mes turim Honda Accord ('97), tai bitlas man mielesnis tongue.gif ir patogesnis važiavimui. t.y. ilgoje kelionėje man bitlas patogiau nei Honda.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 03 03, 13:25)
Niekas nelygina su golfu tai ir yra golfas su kitokiu kebulu smile.gif
Jei automatas, tai zhiema manau normalios kuro sanaudos.

Golfas su tokiu kuro kiekiu paspringtu, netgi automatas mirksiukas.gif
Dyzelinis 5 litrai, benzino supiltum 7, na tiek to 8, bet tikrai nedaugiau. Nemanau, kad normalios sanaudos tokiai mazai masinai, su tokiu kuro kiekiu gali normalia masina ismaitint.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2006 03 06, 09:53)
Golfas su tokiu kuro kiekiu paspringtu, netgi automatas  mirksiukas.gif
Dyzelinis 5 litrai, benzino supiltum 7, na tiek to 8, bet tikrai nedaugiau. Nemanau, kad normalios sanaudos tokiai mazai masinai, su tokiu kuro kiekiu gali normalia masina ismaitint.

Idomu butu paziuret, kaip su 2 l varikliu zhiema mieste sutilptum i 8 litrus smile.gif
Gal shiaip su variklis nesureguliuotas, nes pagal kataloga 12 litru mieste priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 03 06, 14:32)
Idomu butu paziuret, kaip su 2 l varikliu zhiema mieste sutilptum i 8 litrus smile.gif
Gal shiaip su variklis nesureguliuotas, nes pagal kataloga 12 litru mieste priklauso.

As su savo Volvo 2 litru benzinu, automatu, sutelpu mieste ziema i 12 litru, o kaip zinote Volvo ekonomiskumu niekada nepasizymejo. Vyro Opel Omega 2 litrai (aisku nelyginsim nei svorio nei dydzio biggrin.gif ) i 10 litru mieste isitenka.

O sitokiam mazam vabaliukui manau tikrai neprotingas kiekis 12-14, kad ir koks variklis bebutu.
O kad jam priklauso ir jis tiek pasiima as nesiginciju, bet vien jau del tokiu rodikliu as tokios masinos nepirkciau, su tokiom ekploatacijos islaidom gali tikrai zymiai konfortiskesne rast mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 07 kovo 2006 - 11:56
Ieškojau dabar aš vabaliuko šiek tiek devėto, ale visi amerikiečiai doh.gif .. Nenoriu tokio schmoll.gif . va ir problema nusipirkt pasirodo. dar automato noriu ax.gif ...
Atsakyti
Na buvo ir mano kazkada svajone biggrin.gif kol vyras nepadovanojo.Sheip labai pasikeite nuomone apie ji,maniau ,kad bus tikrai geresnis vazevime,bet visvien kietokas,ir pvz ziurint i veidrodeli sonini visada atsitrenke vaizdas i rema,sheip tokia beda turi ir audi TT,o del amerikieciu nematau jokiu minusu,jie visada pilnai sudeti,kondicionieriai,navigacija ir t.t. Priedo mexikoj gi ju fabrikas tai ten jie realiai tikrai labai pigus yra.Kaip viena rusu patarle sako na v kus i cvet tovarishej net 4u.gif ,tai kas ruosihiates pirkti sekmes vazinejant biggrin.gif
Atsakyti