Įkraunama...
Įkraunama...

Išsipildžiusi svajonė

labai grazus ir jausmingas pasakojimas, net asara nubraukiau beskaitydama 4u.gif sekmes jums augit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
ačiū, mielosios! wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2011 04 19, 12:42)
Būtinai parašyk jei ciklas atsiras  bigsmile.gif  Man beveik tokios pat bėdulės kaip tavo - mmm dingo nuo 18 metų ir be KT jų nebūdavo  doh.gif

Man 3 IUI laimingasis buvo ir irgi galvoju, gal po tokios patirties  nestuke.gif  organizme tie hormonai susikratys į vietas  ax.gif

Būtinai parašysiu, jeigu ciklas atsiras drinks_cheers.gif
Labai sveikinu tave, kad esi jau pakeliui ir netrukus susitiksi su savo svajone wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Regaciuke,ech kaip grazu cray.gif Aukit laimingai wub.gif Jus nuostabi seimyna wub.gif
Atsakyti
Labai jausmingai ir begalo gražiai nupasakota istorija... wub.gif Sėkmės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dėkui, mergaitės wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija, dziaugiuosi, kad viskas taip gerai baigesi. Is tikruju, viskas Dievo rankose 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu Regaciuk jus wub.gif wub.gif Nuostabiai papasakota istorija,taip jausmingai ir itaigiai,kad atrodo viska matai o ne skaitai thumbup.gif Saremius apibudinai kaip mano,bet taip gana tiksliai.Kaip saunu,kad turit nuostabia dukryte,esate laimingi teveliai ir kuo didziausios jums sekmes,meiles ir daug daug sveikatos jusu siemynai 4u.gif Sveikinuuuuu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū, didelis AČIŪ!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif cray.gif cray.gif kaip miela 4u.gif
Atsakyti
sveikinu wub.gif wub.gif
Atsakyti
nuostabi istorija 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti