Įkraunama...
Įkraunama...

Išsipildžiusi svajonė

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif Labai grazi istorija. Aukit didutes wub.gif
Atsakyti
Regata, skaitinėjau apie tavo kelią iki šios laimingos gimdymo istorijos nuo pat pradžių, todėl džiaugiuosi kartu su Tavimi tokia laiminga pabaiga. Skaitydama net apsiverkiau. Įsivaizduoju, kaip nuostabu tapti mama. Aš į šį džiaugsmą esu vis dar pakeliui, nes 5 IUI nebuvo sėkmingos. Linkėjimai Jūsų gražiai šeimai wub.gif
Atsakyti
Sveikinu susilaukus dukrytės 4u.gif Lai auga didelė, sveika ir stipri kaip ir mamytė 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms aciuks.gif wub.gif wub.gif wub.gif

oplia5, labai norėčiau, kad Tau nebetektų ilgai laukti, ir greičiau taptum mama wub.gif tikiu, kad taip ir bus, ir gal jau visai netrukus wub.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija ... Gera bus dukrytei augti tokioje meiles kupinoje seimoje wub.gif Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai,grazi istorija wub.gif 2.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi už Jus 4u.gif .
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Gražiai papasakojai wub.gif Kaip smagu, kad jau turit mažą mergytę wub.gif
Linkiu, kad mažoji dar turėtų ir broliuką, ir sesytę 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą sveikinu tave Regata 4u.gif Kaip gražiai parašei - aukit didelės ir sveikutės 4u.gif

Būtinai parašyk jei ciklas atsiras bigsmile.gif Man beveik tokios pat bėdulės kaip tavo - mmm dingo nuo 18 metų ir be KT jų nebūdavo doh.gif

Man 3 IUI laimingasis buvo ir irgi galvoju, gal po tokios patirties nestuke.gif organizme tie hormonai susikratys į vietas ax.gif
Atsakyti
wub.gif Nuostabi istorija.
Atsakyti