Labai grazi istorija. Aukit didutes
Regata, skaitinėjau apie tavo kelią iki šios laimingos gimdymo istorijos nuo pat pradžių, todėl džiaugiuosi kartu su Tavimi tokia laiminga pabaiga. Skaitydama net apsiverkiau. Įsivaizduoju, kaip nuostabu tapti mama. Aš į šį džiaugsmą esu vis dar pakeliui, nes 5 IUI nebuvo sėkmingos. Linkėjimai Jūsų gražiai šeimai
Sveikinu susilaukus dukrytės Lai auga didelė, sveika ir stipri kaip ir mamytė
Labai ačiū visoms
oplia5, labai norėčiau, kad Tau nebetektų ilgai laukti, ir greičiau taptum mama tikiu, kad taip ir bus, ir gal jau visai netrukus
oplia5, labai norėčiau, kad Tau nebetektų ilgai laukti, ir greičiau taptum mama tikiu, kad taip ir bus, ir gal jau visai netrukus
Labai grazi istorija ... Gera bus dukrytei augti tokioje meiles kupinoje seimoje Sekmes jums
Sveikinimai,grazi istorija
Labai džiaugiuosi už Jus .
Gražiai papasakojai Kaip smagu, kad jau turit mažą mergytę
Linkiu, kad mažoji dar turėtų ir broliuką, ir sesytę
Linkiu, kad mažoji dar turėtų ir broliuką, ir sesytę
Dar kartą sveikinu tave Regata Kaip gražiai parašei - aukit didelės ir sveikutės
Būtinai parašyk jei ciklas atsiras Man beveik tokios pat bėdulės kaip tavo - mmm dingo nuo 18 metų ir be KT jų nebūdavo
Man 3 IUI laimingasis buvo ir irgi galvoju, gal po tokios patirties organizme tie hormonai susikratys į vietas
Būtinai parašyk jei ciklas atsiras Man beveik tokios pat bėdulės kaip tavo - mmm dingo nuo 18 metų ir be KT jų nebūdavo
Man 3 IUI laimingasis buvo ir irgi galvoju, gal po tokios patirties organizme tie hormonai susikratys į vietas
Nuostabi istorija.