Kaip Jūs gerai žinote, artėja mano gimtadienis. Kasmet mano garbei rengiama šventė ir aš manau, kad šiemet šventė taip pat bus pakartota.
šiuo laikotarpiu daugybė žmonių perka dovanas, girdisi daugybė radijo pranešimų, televizijos reklamų ir visose pasaulio dalyse visi šneka apie tai, kad artėja mano gimtadienis
Iš teisų labai puiku žinoti, kad bent kartą metuose kai kurie žmonės pagalvoja apie mane. Kaip žinote, mano gimtadienio šventimas prasidėjo prieš daugelį metų. Pradžioje atrodė, kad žmonės supranta ir yra dėkingi už viską, ką aš jiems padariau, bet šiais laikais, atrodo, kad niekas nebežino šios šventės priežasties. šeima ir draugai susirenka, džiaugiasi, bet jie nežino šventės reikšmės.
Prisimenu, kad pernai mano garbei buvo surengta didžiulė puota. Stalas buvo apkrautas skaniausiu maistu, pyragais, vaisiais, įvairiais riešutais ir šokoladu. Buvo rinktinės dekoracijos ir buvo daug daug gražiai įpakuotų dovanų. Bet ar norite kai ką sužinoti? Aš nebuvau pakviestas. Aš buvau garbės svečias, bet jie neprisiminė, kad reiktų atsiųsti kvietimą ir man. šventė buvo skirta man, bet, kai atėjo ši didžioji diena, aš likau nuošalyje, jie užtrenkė duris prieš mano nosį . o aš norėjau būti su jais ir kartu vaišintis.
Tiesą sakant, tai manęs nenustebino, nes paskutiniuosius keletą metų, visi užveria man duris. Kadangi aš nebuvau pakviestas, nutariau tyliai ateiti į vakarėlį. Aš įėjau ir atsistojau kampe. Visi gėrė, kai kurie pasigėrė, laidė juokelius ir iš visko juokėsi. Jie įspūdingai leido laiką. Viršūnė buvo tai, kad į kambarį įėjo tas didelis storas vyras, visas apsirengęs raudonai, su ilga balta barzda, šaukdamas Ho Ho- Ho! Jis buvo girtas. Jis atsisėdo ant sofos ir visi vaikai nubėgo prie jo sakydami ,,Santa Klausas, Santa Klausas..., taip lyg šventė būtų surengta jo garbei!
12 valandą, vidurnaktį visi žmonės ėmė glebėsčiuoti vienas kitą; aš ištiesiau rankas, kad kas nors apkabintų ir mane ir . žinote ... niekas manęs neapkabino.
Staiga visi ėmė keistis dovanomis. Su didele viltimi jie vyniojo dovanas vieną po kitos. Kai visos dovanos buvo išpakuotos, aš pasižiūrėjau, gal būt yra nors viena dovana man.
Kaip jūs jaustumėtės, jei per jūsų gimtadienį visi pasikeistų dovanomis, o jūs negautumėte nė vienos? Tada aš supratau, kad šiame vakarėlyje aš nepageidaujamas ir tyliai išėjau.
Kasmet darosi vis blogiau. žmonės prisimena tik maistą ir gėrimus, dovanas, vakarėlius ir niekas neprisimena manęs. Aš norėčiau, kad per šias Kalėdas, jūs leistumėte man ateiti į jūsų gyvenimą. Aš norėčiau, kad jūs pripažintumėte faktą, kad prieš du tūkstančius metų aš atėjau į šį pasaulį, kad paaukočiau ant kryžiaus savo gyvenimą už jus, kad jus išgelbėčiau. šiandien aš tenoriu, kad jūs tuo tikėtumėte visa širdimi.
Aš noriu kai kuo su jumis pasidalinti. Kadangi dauguma manęs nepasikviečia į savo vakarėlį, aš švęsiu vienas, vyks grandiozinė puota, kokios niekas niekada neįsivaizdavo, įspūdinga puota.
Aš dar vis rengiuosi jai. šiandien aš išsiųsiu daug pakvietimų, ir šis pakvietimas yra tau. Pranešk man, ar tu ketini dalyvauti ir aš tau rezervuosiu vietą ir užrašysiu tavo vardą auksinėmis raidėmis mano didžiojoje svečių knygoje. Į vakarėlį bus pakviesti tik tie, kurie bus sąraše. Tie, kurie neatsakys į pakvietimą, liks už durų.
Būk pasiruošęs, nes kai viskas bus parengta, tu būsi mano didžiosios puotos dalis.
Greit susitiksime.
Aš tave myliu
Jėzus