Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

QUOTE(Ryma @ 2006 11 29, 18:55)
KAIP TIK DABAR :
kažkas tavimi labai didžiuojasi
kažkas apie tave galvoja
kažkas tavimi labai rupinasi
kažkas taves ilgisi
kažkas nori su tavim pasikalbeti
kažkas nori buti su tavimi
kažkas tikisi, kad tave aplenkia bedos
kažkas yra dekingas uz tavo parama
kažkas nori laikyti tavo ranka
kažkas tikisi, kad viskas issispres laimingai
kažkas nori, kad tu butum laiminga(s)
kažkas nori, kad ja/ji surastum
kažkas svencia tavo sekme
kažkas nori tau padovanoti dovana(!)
kažkas galvoja, kad TU ESI dovana
kažkas zavisi tavo stiprybe
kažkas galvoja apie tave ir sypsosi
kažkas nori buti peciu, ant kurio issiverktum...

gerai būtų, jei taip būtų...
Atsakyti
Naujausi Merfio dėsniai

--------------------------------------------------------------------------------

19. Haringtono dėsnis: Tuščias stalas dažnai reiškia užgriozdintą stalčių.

18. Hugo pamokymas: Iš ryto suvalgykite gyvą rupūžę, ir tą dieną jums nieko blogesnio nebenutiks.

17. Mamytės dėsnis: Bet kuris vaikas, kuris talentingesnis už jūsiškį, yra išsišokėlis.

16. Murėjaus dėsnis: Netikėk viskuo, ką girdi, ir niekuo, ką sakai.

15. Larošfuko taisyklė: Visi turime stiprybės pratęsti kitų nelaimes.

14. Brauno dėsnis: Niekada neįžeidinėkite žmonių dėl stiliaus, jei galite įžeisti dėl ko nors esmingesnio.

13. Akviniečio perspėjimas: Saugokis vieną knygą perskaičiusio žmogaus.

12. Džerio dėsnis: Tai, kad viskas kitaip, nereiškia, jog kas nors pasikeitė.

11. Kransko dėsnis: Saugokitės dienos, kuriai pasibaigus neturėsite kuo skųstis.

10. Armėjaus aksioma: Būdamas lygus su visais, laimėti negalite.

9. Bekono dėsnis: Tiesą visuomet lengviau rasti klaidoje nei painiavoje.

8. Lorenzo mechanikos dėsnis: Vos tik išsitepliojate rankas tepalu, ima niežtėti nosį.

7. Balzako aksioma: Už kiekvienos didelės sėkmės slypi nusikaltimas.

6. Grando dėsnis: Visuomet elkitės taip, kaip elgtųsi jūsų viršininkas, jei suprastų, ką pats kalbėjo.

5. Vilsono dėsnis: asmens rangas priešingai proporcingas jo kalbėjimo greičiui.

4. Svečio dėsnis:niekada nesupainiokite kantrybės su svetingumu.

3. Santajanos pastaba: Fanatizmą sudaro pastangų dvigubinimas jau pamiršus tikslą.

2. Malinsono pastaba: Neryžtingumas yra raktas į lankstumą.

1. Merfio dėsnis: Jeigu kas nors gali nepasisekti, būtinai nepasiseka.

Atsakyti
Žmonės nenori gyventi gerai, jie nori gyventi geriau.
Atsakyti
QUOTE(Ryma @ 2006 11 29, 18:55)
KAIP TIK DABAR :
kažkas tavimi labai didžiuojasi
kažkas apie tave galvoja
kažkas tavimi labai rupinasi
kažkas taves ilgisi
kažkas nori su tavim pasikalbeti
kažkas nori buti su tavimi
kažkas tikisi, kad tave aplenkia bedos
kažkas yra dekingas uz tavo parama
kažkas nori laikyti tavo ranka
kažkas tikisi, kad viskas issispres laimingai
kažkas nori, kad tu butum laiminga(s)
kažkas nori, kad ja/ji surastum
kažkas svencia tavo sekme
kažkas nori tau padovanoti dovana(!)
kažkas galvoja, kad TU ESI dovana
kažkas zavisi tavo stiprybe
kažkas galvoja apie tave ir sypsosi
kažkas nori buti peciu, ant kurio issiverktum...

Super žodžiai wub.gif
Atsakyti
Gyventi be moterų taip pat sunku, kaip ir su jomis. (Aristofanas)

Vienu klausimu vyrai ir moterys visiškai sutaria: ir jie, ir jos nepasitiki moterimis. (Henris Menkenas)

Moterys - tai materijos pergalė prieš protą, o vyrai - proto pergalė prieš moralę.

Vyras su bet kokia moterim gali būti laimingas tol, kol jos nemyli.

Antrą kartą teka tik ta moteris, kuri nekentė savo pirmojo vyro. Antrą sykį veda tik tas vyras, kuris dievino pirmąją žmoną. Moterys bando laimę, vyrai rizikuoja.

Moterys turi nuostabią nuojautą: jos sugeba suvokti bet ką, išskyrus tai, kas akivaizdu. (Oskaras Vaildas)

Gerbkime moteris: jos nuskina dangiškas rožes ir įpina jas į žemišką gyvenimą. (Šileris)

Aš dar nesugebėjau atsakyti tik į vieną klausimą, kuris dar niekada ir nebuvo atsakytas: KO NORI MOTERIS? (Z. Froidas)

Niekas taip lengvai neišveda žmogaus iš kelio ir pats iš jo neišeina kaip moteris. (Konfucijus)

Kai vyrams pagaliau pasisekė įtikinti moteris, kad meilė nuodėminga, vienos išėjo į vienuolyną, kitos - į gatves. (H. Steinhauzas)

Moterys būtų nuostabios, jei galėtum patekti į jų glėbį nepatekdamas joms į nagus. (A. Birsas)

Moterys be vyrų draugijos vysta, o vyrai be moterų - kvailėja. (A. Čechovas)

Moteriška mada - amžina moters kova tarp akivaizdaus noro apsirengti ir slapto noro nusirengti. (Ju Tan Lin)

Moterys protingesnės už vyrus, nes žinodamos mažiau, supranta daugiau.
(Džeimsas Stefensa)

Moters mintys švaresnės už vyro, ji jas dažniau keičia. (Oliveris Herfordas)

Deja, silpnybė čia kalta, ne mes! Kokios sutvertos mes, tokios ir esam. (Šekspyras)
Atsakyti
Kaskada jau kaskokioj temoj rasiau.Pasikartosiu ax.gif

Negaliu sulaikyti senejimo,bet sendama galiu nenuobodziauti

Is mano avataro mirksiukas.gif
When I'm good I'm very good,but when I'm bad I'm even better
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 12 gruodžio 2006 - 08:38
Mylėk vyrą,
kuris tave "gražia" vadina, o ne "sexy"
kuris tau paskambina, net jei padedi ragelį
kuris neužmiega, norėdamas pažiūrėti į tave miegančią
kuris tau kaktą bučiuoja
kuris nori tau visą pasaulį parodyti, jei tu ir tam nevisai pasiruošus
kuriam nėra svarbu, ar tu per metus storesne ar plonesne tapai
kuris sako: "Ką nori šiandien valgyti, aš išvirsiu"
kuris prie draugų paima tave už rankos

Lauk tokio, kuris nuolat sako, ką tu jam reiški ir kaip jam pasisekė,
kad jis turi tave. Ir kuris tave draugams pristato žodžiais: "Tai ji."

Mylėk jį, nes jis myli tave ir tikriausiai darys tai visada.

wub.gif
Atsakyti
Viskam yra savo metas
ir valanda kiekvienam reikalui po dangumi:
Yra metas gimti ir metas mirti,
metas sodinti ir metas rauti, kas pasodinta.
Yra metas užmušti ir metas gydyti,
metas griauti ir metas statyti,
Metas verkti ir metas juoktis,
metas raudoti ir metas šokti.
Metas išblaškyti akmenis ir metas surinkti akmenis,
metas glamonėti ir metas susilaikyti nuo glėbesčiavimų.
Metas ieškoti ir metas prarasti,
metas sergėti ir metas atmesti.
Metas perplėšti ir metas susiūti,
metas tylėti ir metas kalbėti.
Metas mylėti ir metas nekęsti...

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2006 12 12, 08:34)
Is mano avataro mirksiukas.gif
When I'm good I'm very good,but when I'm bad I'm even better

pas vieną "blogą" berniuką skype buvo panašus:
When i`m good, I`m very good. But when I`m bad, I`m good at it mirksiukas.gif
Atsakyti
Keletas daily inspirations 4u.gif

If there is any kindness I can show, or any good thing I can do to any fellow human being, let me do it now, and not defer or neglect it, as I shall not pass this way again.

We must not give only what we have; we must give what we are.

Don't regret growing older. It is a privilege denied to many. thumbup.gif

If you can’t be a good example, then you’ll just have to be a horrible warning.

If you want something you've never had before,
You've got to do something you've never done before.

You cannot soar with eagles when you are running with ducks. rolleyes.gif
Atsakyti
Sekme neateina pas tave…, tu eini pas ja ax.gif

Ziurek i viska, lyg matytum tai pirma arba paskutini karta... smile.gif

Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosava saule wub.gif

Kai kas nors izeidineja mane, as stengiuosi iskelti savo siela taip aukstai, kad izeidinejimai jos nepasiektu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 23 gruodžio 2006 - 11:47
Kaip Jūs gerai žinote, artėja mano gimtadienis. Kasmet mano garbei rengiama šventė ir aš manau, kad šiemet šventė taip pat bus pakartota.
šiuo laikotarpiu daugybė žmonių perka dovanas, girdisi daugybė radijo pranešimų, televizijos reklamų ir visose pasaulio dalyse visi šneka apie tai, kad artėja mano gimtadienis
Iš teisų labai puiku žinoti, kad bent kartą metuose kai kurie žmonės pagalvoja apie mane. Kaip žinote, mano gimtadienio šventimas prasidėjo prieš daugelį metų. Pradžioje atrodė, kad žmonės supranta ir yra dėkingi už viską, ką aš jiems padariau, bet šiais laikais, atrodo, kad niekas nebežino šios šventės priežasties. šeima ir draugai susirenka, džiaugiasi, bet jie nežino šventės reikšmės.

Prisimenu, kad pernai mano garbei buvo surengta didžiulė puota. Stalas buvo apkrautas skaniausiu maistu, pyragais, vaisiais, įvairiais riešutais ir šokoladu. Buvo rinktinės dekoracijos ir buvo daug daug gražiai įpakuotų dovanų. Bet ar norite kai ką sužinoti? Aš nebuvau pakviestas. Aš buvau garbės svečias, bet jie neprisiminė, kad reiktų atsiųsti kvietimą ir man. šventė buvo skirta man, bet, kai atėjo ši didžioji diena, aš likau nuošalyje, jie užtrenkė duris prieš mano nosį . o aš norėjau būti su jais ir kartu vaišintis.

Tiesą sakant, tai manęs nenustebino, nes paskutiniuosius keletą metų, visi užveria man duris. Kadangi aš nebuvau pakviestas, nutariau tyliai ateiti į vakarėlį. Aš įėjau ir atsistojau kampe. Visi gėrė, kai kurie pasigėrė, laidė juokelius ir iš visko juokėsi. Jie įspūdingai leido laiką. Viršūnė buvo tai, kad į kambarį įėjo tas didelis storas vyras, visas apsirengęs raudonai, su ilga balta barzda, šaukdamas Ho Ho- Ho! Jis buvo girtas. Jis atsisėdo ant sofos ir visi vaikai nubėgo prie jo sakydami ,,Santa Klausas, Santa Klausas..., taip lyg šventė būtų surengta jo garbei!

12 valandą, vidurnaktį visi žmonės ėmė glebėsčiuoti vienas kitą; aš ištiesiau rankas, kad kas nors apkabintų ir mane ir . žinote ... niekas manęs neapkabino.
Staiga visi ėmė keistis dovanomis. Su didele viltimi jie vyniojo dovanas vieną po kitos. Kai visos dovanos buvo išpakuotos, aš pasižiūrėjau, gal būt yra nors viena dovana man.

Kaip jūs jaustumėtės, jei per jūsų gimtadienį visi pasikeistų dovanomis, o jūs negautumėte nė vienos? Tada aš supratau, kad šiame vakarėlyje aš nepageidaujamas ir tyliai išėjau.

Kasmet darosi vis blogiau. žmonės prisimena tik maistą ir gėrimus, dovanas, vakarėlius ir niekas neprisimena manęs. Aš norėčiau, kad per šias Kalėdas, jūs leistumėte man ateiti į jūsų gyvenimą. Aš norėčiau, kad jūs pripažintumėte faktą, kad prieš du tūkstančius metų aš atėjau į šį pasaulį, kad paaukočiau ant kryžiaus savo gyvenimą už jus, kad jus išgelbėčiau. šiandien aš tenoriu, kad jūs tuo tikėtumėte visa širdimi.
Aš noriu kai kuo su jumis pasidalinti. Kadangi dauguma manęs nepasikviečia į savo vakarėlį, aš švęsiu vienas, vyks grandiozinė puota, kokios niekas niekada neįsivaizdavo, įspūdinga puota.

Aš dar vis rengiuosi jai. šiandien aš išsiųsiu daug pakvietimų, ir šis pakvietimas yra tau. Pranešk man, ar tu ketini dalyvauti ir aš tau rezervuosiu vietą ir užrašysiu tavo vardą auksinėmis raidėmis mano didžiojoje svečių knygoje. Į vakarėlį bus pakviesti tik tie, kurie bus sąraše. Tie, kurie neatsakys į pakvietimą, liks už durų.

Būk pasiruošęs, nes kai viskas bus parengta, tu būsi mano didžiosios puotos dalis.

Greit susitiksime.
Aš tave myliu
Jėzus
Atsakyti