Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Gyvenimas yra grazus-tik reikia ji myleti....

Gyvenk pats...ir leisk gyventi kitiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveneir: 13 kovo 2006 - 00:06
Begemotas - blogai mato. Bet dėl jo gabaritų, tai jau nebe jo problema...
Atsakyti
Geriau uzdegti bent viena zvake, nei keikti tamsa.
Atsakyti
Moterys nori visko iš vieno, o vyrai-vieno iš visų.
Atsakyti
Если небо к тебе приближается, то, вполне возможно, что ты падаешь в лужу.
Atsakyti
Skristi tai nėra kristi.
Papildyta:
Nesėkmingųjų vertinimai paplitę ir masiškai randa savo vietą.
Atsakyti
Kurk legendas apie save,dievai taip pat nuo to pradėjo.
Atsakyti
Nieko nėra brangesnio už patirtį niekas kitas taip mūsų neišmoko kaip patirtis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 17 kovo 2006 - 08:35

Jei praignoruosi šnabždesį ...

Važiavo kartą jaunas žmogus tviskančiu nauju "Jaguaru". Jo nuotaika buvo puiki. Staiga jis pamatė kelkraštyje sėdinčius vaikus. Kai atsargiai juos apvažiavęs, jis jau ketino spūstelėti akseleratorių, staiga išgirdo, kaip į mašiną smogė akmuo. Jaunas žmogus sustojo, išlipo iš mašinos, griebė vieną berniūkštį už skvernų ir pradėjo šaukti:
-Niekšeli! Kaip tu drįsai mesti akmenį į mano mašiną?! Ar tu žinai, kiek ji kainuoja?!
-Atleiskite man, misteri,- tarė vaikas. - Aš nenorėjau pakenkti nei jums, nei jūsų mašinai. Mano brolis - invalidas, jis iškrito iš vežimėlio, bet aš negaliu jo pakelti, nes jis man per sunkus. Jau kelias valandas mes šaukiamės pagalbos, bet niekas į mus nekreipia dėmesio. Aš neturėjau kitos išeities, kaip tik mesti akmenį į jūsų mašiną, nes ir jūs būtumėte nesustojęs.
Jaunas žmogus, sunkiai suvaldydamas ašaras, padėjo invalidą pakelti ir pasodinti į vežimėlį. Po to jis grįžo prie savo mašinos ir ant naujutėlaičių blizgančių durelių pamatė akmens padarytą gilų įbrėžimą.
Daug metų jis paskui važinėjo šia mašina, bet kiekvieną kartą sakydavo "ne" mechanikams, siūlydavusiems suremontuoti įbrėžimą. Todėl, kad įbrėžimas kiekvieną kartą jam primindavo apie tai, kad jei praignoruosi šnabždesį, į tave atlėks akmuo.

Apsidarykite – gal jūsų darbuotojai (klientai, partneriai...) jau kuris laikas nedrąsiai ir tylutėliai bando jums pasakyti kažką svarbaus. Gal – kad nemato perspektyvų šiame darbe, gal – kad norėtų ir galėtų prisiimti daugiau atsakomybės, gal – kad konkurentai jam siūlo dvigubai daugiau... Turėdami begales išties svarbių ir neatidėliotinų darbų, jūs, žinoma, neturite nei menkiausio noro stabtelėti ir klausytis to, kas taip neaiškiai ir tyliai šnabždama. Kol vieną dieną į jūsų nugarą netrinkteli akmuo: „Noriu aptarti... Aš išeinu. Radau, kur geriau.“
Atsakyti
Vidulė, labai grazus zodziai wub.gif

One day a father of a very wealthy family took his son on a trip to the country with the firm purpose of showing his son how poor people can be. They spent a couple of days and nights on the farm of what would be considered a very poor family.

On their return from their trip, the father asked his son, "How was the trip?" "It was great, Dad." "Did you see how poor people can be?" the father asked. "Oh Yeah" said the son. "So what did you learn from the trip?" asked the father.

The son answered, "I saw that we have one dog and they had four. We have a pool that reaches to the middle of our garden and they have a creek that has no end. We have imported lanterns in our garden and they have the stars at night. Our patio reaches to the front yard and they have the whole horizon.

We have a small piece of land to live on and they have fields that go beyond our sight. We have servants who serve us, but they serve others. We buy our food, but they grow theirs. We have walls around our property to protect us, they have friends to protect them."

With this the boy's father was speechless. Then his son added, "Thanks dad for showing me how poor we are."
Atsakyti
GYVENIMAS-TAI SPEKTAKLIS,NESVARBU,KAD JIS NEILGAS....
BET SVARBU,KAD BŪTŲ GERAI SUVAIDINTAS

QUOTE(dangaus_asarele @ 2006 03 13, 20:02)
Moterys nori visko iš vieno, o vyrai-vieno iš visų.

thumbup.gif

[quote=Vidulė,2006 03 20, 20:45]
Jei praignoruosi šnabždesį ..

wub.gif gražu
Atsakyti
Aš atvira nežiniai.... wub.gif
Atsakyti