Paulo Coelho
Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Lietuvoje neišleistos knygos:
"Valkirijos"
"Piligrimas"
priežastis, kodėl neskaitę esam, manau
QUOTE(-Linda- @ 2006 10 31, 17:04)
Paulo Coelho
"Valkirijos"
"Piligrimas"
"Valkirijos"
"Piligrimas"
supratau, aciu uz info tikiuosi greitai isleis.. Piligrime aprasomas sv.jokubo kelias arba el caminata de santiago.. idomu butu paskaityti...
"Aš pats keliauju ne dėl to, kad kur nors nuvykti, bet tiesiog kad vykti. Aš keliauju kelionės labui. Puikus dalykas yra važiuoti"
Robert Louis Stevensos.
Musu kelias ten, kur kelio nera.
Buda
Keliauti - tai kiekvieną akimirką gimti ir mirti.
V.Hugo
Kelią pažinsi geriau, juo keliaudamas negu tyrinėdamas visus pasaulio žemėlapius.
Dž. Braunas
"Bet kas čia tokio, juk kelias - tai gyvenimas".
Dž.Keruakas - "Kelyje"
Pasaulis nesibaigia ties mūsų horizontu...
A.M.Lemjeras
Kaip nuostabu ir patrauklu, ir nerealu, ir stebuklinga yra tai, kas slypi žodyje "kelionė".
N. Gogolis
Keliai yra tam, kad jais keliautume
Robert Louis Stevensos.
Musu kelias ten, kur kelio nera.
Buda
Keliauti - tai kiekvieną akimirką gimti ir mirti.
V.Hugo
Kelią pažinsi geriau, juo keliaudamas negu tyrinėdamas visus pasaulio žemėlapius.
Dž. Braunas
"Bet kas čia tokio, juk kelias - tai gyvenimas".
Dž.Keruakas - "Kelyje"
Pasaulis nesibaigia ties mūsų horizontu...
A.M.Lemjeras
Kaip nuostabu ir patrauklu, ir nerealu, ir stebuklinga yra tai, kas slypi žodyje "kelionė".
N. Gogolis
Keliai yra tam, kad jais keliautume
Kazkada viena mano mokytoja mokykloje yra pasakiusi:"Jei Dievas uztrenke duris,tai zinok,kad Jis vistiek paliko pravira langa..."
Labai ismintingi zodziai,deja kazkaip siuo metu as nei duru nei lango nerandu....o taip reiktu...
Labai ismintingi zodziai,deja kazkaip siuo metu as nei duru nei lango nerandu....o taip reiktu...
QUOTE(-Linda- @ 2006 11 03, 14:40)
sleeta,
yra dar vienas posakis, kad kol dairomės atidaryto lango, kuris yra prieš akis, jis užsiveria...pažiūrėk gerai aplink
yra dar vienas posakis, kad kol dairomės atidaryto lango, kuris yra prieš akis, jis užsiveria...pažiūrėk gerai aplink
pastaruoju metu pas mane viskas uzverta
Dievas davė prisiminimus tam, kad rožės pražystų ir gruodį
QUOTE(sleeta @ 2006 11 03, 14:45)
pastaruoju metu pas mane viskas uzverta
Kartais reikia tiesiog islaukti... kad ir kaip sunku butu...
daznai matau musu miestelyje ant langu toki lipduka su uzrasu :" The dog is for life, not for Christmas"
'kol esi jaunas, visada jauti, kad gyvenimas dar neprasidejo - kad 'gyvenimas' turi prasideti kita savaite, kita menesi, kitais metais, po atostogu, zodziu, kada nors. Taciau paskui tu tampi vyresnis, o numatytas gyvenimas taip ir neprasideda' - kraupu.. bijau kad 'tai' pildosi..
QUOTE(Siracusa @ 2006 04 19, 13:02)
Viena kregždė - dar ne pavasaris
Viena kregzde-dar ne pavasaris, vienas pingvinas -dar ne ziema...
QUOTE(Aurute @ 2006 07 10, 16:02)
Labai patiko jūsų skyrelis . Jums leidus, ir aš įsiterpsiu:
Grįžta vyras po darbo vieną vakarą, o namie - visiškas chaosas , kaip po žemes drebejimo . Trys jo vaikai grūdasi kieme, vis dar su pižamomis, žaidžia purvyne, aplink išmėtytos tuščios maisto dežutes, kieme visur mėtosi tušti pakeliai ir kitokios šiukšlės. Žmonos automobilio durelės atdaros, kaip ir paradinės namų durys, šuns niekur nesimato . Įžengęs pro duris pamato dar didesnę betvarkę. Šviestuvas sudaužytas ir pusiau nutrauktas. Svetainėje visu garsu eina televizorius, įjungtas multikų kanalas, visuose kambariuose primėtyta žaislų ir įvairių drabužių . Įbėga į virtuvę - kriauklė pilna nešvarių indų, teka vanduo, pusryčių maistas išdrabstytas ant spintelių, šaldytuvo durys plačiai atvertos, šuns maistas išpiltas ant grindų, po stalu voliojasi sudaužyta stiklinė, prie lauko durų supilta smėlio krūva . Pagautas nerimo per kelis laiptus užlekia į antrą aukštą, nežiurėdamas į žaislus, besimėtančius po kojom, išmėtytų drabužių kalnus, žvilgsniu neramiai ieškodamas žmonos. Gal kažkas atsitiko ? Ar susirgo ? Antrame aukšte jį pasitinka bėgančio vandens garsas, sklindantis iš vonios. Įlekia vidun - visur išmėtyti šlapi rankšluosčiai, muilas putotas ir purvinas, vonioje sumeti žaisliukai. Ant grindų vingiuoja kilometrai tualetinio popieraus, veidrodis ir sienos išteplioti dantų pasta . Išlėkęs iš vonios, įpuola į miegamąjį ir net atsilošia - žmona kuo ramiausiai drybso lovoje, vis dar su naktiniais, ir skaito knygą .
Ji pakelia akis, švelniai nusišypso ir paklausia, kaip praejo jo diena? Vyras, negalėdamas ne žodžio pratarti, tik suvapa: "Kas čia šiandien atsitiko?" Ji vėl nusišypso ir sako: "Žinai, kiekvieną kartą, kaip pareini, namo, tu klausi, ka gi po galais aš veikiu per dienų dienas? " "Na taip" - įtariai atsako vyras. "Tai štai, šiandien aš tikrai nieko neveikiau".
Grįžta vyras po darbo vieną vakarą, o namie - visiškas chaosas , kaip po žemes drebejimo . Trys jo vaikai grūdasi kieme, vis dar su pižamomis, žaidžia purvyne, aplink išmėtytos tuščios maisto dežutes, kieme visur mėtosi tušti pakeliai ir kitokios šiukšlės. Žmonos automobilio durelės atdaros, kaip ir paradinės namų durys, šuns niekur nesimato . Įžengęs pro duris pamato dar didesnę betvarkę. Šviestuvas sudaužytas ir pusiau nutrauktas. Svetainėje visu garsu eina televizorius, įjungtas multikų kanalas, visuose kambariuose primėtyta žaislų ir įvairių drabužių . Įbėga į virtuvę - kriauklė pilna nešvarių indų, teka vanduo, pusryčių maistas išdrabstytas ant spintelių, šaldytuvo durys plačiai atvertos, šuns maistas išpiltas ant grindų, po stalu voliojasi sudaužyta stiklinė, prie lauko durų supilta smėlio krūva . Pagautas nerimo per kelis laiptus užlekia į antrą aukštą, nežiurėdamas į žaislus, besimėtančius po kojom, išmėtytų drabužių kalnus, žvilgsniu neramiai ieškodamas žmonos. Gal kažkas atsitiko ? Ar susirgo ? Antrame aukšte jį pasitinka bėgančio vandens garsas, sklindantis iš vonios. Įlekia vidun - visur išmėtyti šlapi rankšluosčiai, muilas putotas ir purvinas, vonioje sumeti žaisliukai. Ant grindų vingiuoja kilometrai tualetinio popieraus, veidrodis ir sienos išteplioti dantų pasta . Išlėkęs iš vonios, įpuola į miegamąjį ir net atsilošia - žmona kuo ramiausiai drybso lovoje, vis dar su naktiniais, ir skaito knygą .
Ji pakelia akis, švelniai nusišypso ir paklausia, kaip praejo jo diena? Vyras, negalėdamas ne žodžio pratarti, tik suvapa: "Kas čia šiandien atsitiko?" Ji vėl nusišypso ir sako: "Žinai, kiekvieną kartą, kaip pareini, namo, tu klausi, ka gi po galais aš veikiu per dienų dienas? " "Na taip" - įtariai atsako vyras. "Tai štai, šiandien aš tikrai nieko neveikiau".
SUPER!!!