Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Paulo Coelho
Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Lietuvoje neišleistos knygos:
"Valkirijos"
"Piligrimas"

priežastis, kodėl neskaitę esam, manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 10 31, 17:04)
Paulo Coelho
Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Lietuvoje neišleistos knygos:
"Valkirijos"
"Piligrimas"
priežastis, kodėl neskaitę esam, manau  smile.gif

supratau, aciu uz info ax.gif tikiuosi greitai isleis.. Piligrime aprasomas sv.jokubo kelias arba el caminata de santiago.. idomu butu paskaityti...
Atsakyti
"Aš pats keliauju ne dėl to, kad kur nors nuvykti, bet tiesiog kad vykti. Aš keliauju kelionės labui. Puikus dalykas yra važiuoti" wub.gif

Robert Louis Stevensos.

Musu kelias ten, kur kelio nera.

Buda

Keliauti - tai kiekvieną akimirką gimti ir mirti.
V.Hugo

Kelią pažinsi geriau, juo keliaudamas negu tyrinėdamas visus pasaulio žemėlapius.
Dž. Braunas

"Bet kas čia tokio, juk kelias - tai gyvenimas".
Dž.Keruakas - "Kelyje"

Pasaulis nesibaigia ties mūsų horizontu...

A.M.Lemjeras

Kaip nuostabu ir patrauklu, ir nerealu, ir stebuklinga yra tai, kas slypi žodyje "kelionė".

N. Gogolis

Keliai yra tam, kad jais keliautume wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kazkada viena mano mokytoja mokykloje yra pasakiusi:"Jei Dievas uztrenke duris,tai zinok,kad Jis vistiek paliko pravira langa..."
Labai ismintingi zodziai,deja kazkaip siuo metu as nei duru nei lango nerandu....o taip reiktu...
Atsakyti
sleeta,
yra dar vienas posakis, kad kol dairomės atidaryto lango, kuris yra prieš akis, jis užsiveria...pažiūrėk gerai aplink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 11 03, 14:40)
sleeta,
yra dar vienas posakis, kad kol dairomės atidaryto lango, kuris yra prieš akis, jis užsiveria...pažiūrėk gerai aplink  mirksiukas.gif

pastaruoju metu pas mane viskas uzverta
Atsakyti
Dievas davė prisiminimus tam, kad rožės pražystų ir gruodį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2006 11 03, 14:45)
pastaruoju metu pas mane viskas uzverta

Kartais reikia tiesiog islaukti... kad ir kaip sunku butu... 4u.gif
Atsakyti
daznai matau musu miestelyje ant langu toki lipduka su uzrasu :" The dog is for life, not for Christmas"
Atsakyti
'kol esi jaunas, visada jauti, kad gyvenimas dar neprasidejo - kad 'gyvenimas' turi prasideti kita savaite, kita menesi, kitais metais, po atostogu, zodziu, kada nors. Taciau paskui tu tampi vyresnis, o numatytas gyvenimas taip ir neprasideda' - kraupu.. bijau kad 'tai' pildosi..
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 04 19, 13:02)
Viena kregždė - dar ne pavasaris  bigsmile.gif

Viena kregzde-dar ne pavasaris, vienas pingvinas -dar ne ziema... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2006 07 10, 16:02)
Labai patiko jūsų skyrelis thumbup.gif . Jums leidus, ir aš įsiterpsiu:

Grįžta vyras po darbo vieną vakarą, o namie - visiškas chaosas blink.gif , kaip po žemes drebejimo verysad.gif . Trys jo vaikai grūdasi kieme, vis dar su pižamomis, žaidžia purvyne, aplink išmėtytos tuščios maisto dežutes, kieme visur mėtosi tušti pakeliai ir kitokios šiukšlės.  Žmonos automobilio durelės atdaros, kaip ir paradinės namų durys, šuns niekur nesimato g.gif . Įžengęs pro duris pamato dar didesnę betvarkę. Šviestuvas sudaužytas ir pusiau nutrauktas. Svetainėje visu garsu eina televizorius, įjungtas multikų kanalas, visuose kambariuose primėtyta žaislų ir įvairių drabužių cool.gif . Įbėga į virtuvę - kriauklė pilna nešvarių indų, teka vanduo, pusryčių maistas išdrabstytas ant spintelių, šaldytuvo durys plačiai atvertos, šuns maistas išpiltas ant grindų, po stalu voliojasi sudaužyta stiklinė, prie lauko durų supilta smėlio krūva doh.gif . Pagautas nerimo per kelis laiptus užlekia į antrą aukštą, nežiurėdamas į žaislus, besimėtančius po kojom, išmėtytų drabužių kalnus, žvilgsniu neramiai ieškodamas žmonos. Gal kažkas atsitiko blink.gif ? Ar susirgo g.gif ? Antrame aukšte jį pasitinka bėgančio vandens garsas, sklindantis iš vonios. Įlekia vidun - visur išmėtyti šlapi rankšluosčiai, muilas putotas ir purvinas, vonioje sumeti žaisliukai. Ant grindų vingiuoja kilometrai tualetinio popieraus, veidrodis ir sienos išteplioti dantų pasta blink.gif . Išlėkęs iš vonios, įpuola į miegamąjį ir net atsilošia - žmona kuo ramiausiai drybso lovoje, vis dar su naktiniais, ir skaito knygą wub.gif .
Ji pakelia akis, švelniai nusišypso ir paklausia, kaip praejo jo diena? Vyras, negalėdamas ne žodžio pratarti, tik suvapa: "Kas čia šiandien atsitiko?" Ji vėl nusišypso ir sako: "Žinai, kiekvieną kartą, kaip pareini, namo, tu klausi, ka gi po galais aš veikiu per dienų dienas? blush2.gif "  "Na taip" - įtariai atsako vyras.  cool.gif "Tai štai, šiandien aš tikrai nieko neveikiau". 4u.gif

ploja.gif ploja.gif SUPER!!!
Atsakyti