Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Neitiketina... O is kokio tai kurinio? Man labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 10 31, 08:51)

turbut is Coelho "11minuciu" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 10 31, 08:51)

Cia is jo knygos "11 minuciu" wub.gif

Ir dar viena jo mintis

„Meilei nereikia jokių įsipareigojimų nei prievolių. Jei du žmonės iš tiesų myli vienas kitą, jei kartu sugeba pranokti sutartinio (konvencinio) seksualumo rėmus, ištikimybė ateis pati“

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 31 spalio 2006 - 08:57
QUOTE(Shalimar @ 2006 10 31, 09:59)
Cia is jo knygos "11 minuciu" wub.gif

Ir dar viena jo mintis

„Meilei nereikia jokių įsipareigojimų nei prievolių. Jei du žmonės iš tiesų myli vienas kitą, jei kartu sugeba pranokti sutartinio (konvencinio) seksualumo rėmus, ištikimybė ateis pati“

wub.gif

4u.gif siandien surasiu ir skaitysiu sia knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 10 31, 09:59)

jo visos knygos vertos demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 10 31, 08:59)

QUOTE(dianita @ 2006 10 31, 09:35)
jo visos knygos vertos demesio  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif skaitau skaitau ....padedu vėl skaitau ir vėl ir vėl randu kažką naujo....niekam neskolinu ...gi nuskaityt gali blush2.gif

Tai kas aš esu - buvo man duota....
Tai aš būsiu - priklauso nuo manęs
Atsakyti
Бежать во мрак – не значит уходить...
И отпустить – не значит упустить...
Не отомстить – не значит все простить...
И порознь быть – не значит нелюбить...

Со мной легко договориться....
Со Смертью тоже легко договориться...
Каждый день мы говорим ей - не сегодня...
И она слушается и уходит...
И только раз она поступает по-своему....

Papildyta:
Mano dideliam dziaugsmui as daugiau geriau nei negeriau... Ir mano dideliam skausmui as mylejau daugiau nei nemylejau... But I still need someone to take me higher...
Atsakyti
neskaiciau visos temos, tai nepykit, jei pasikartosiu... blush2.gif

Zmogaus protas yra labiau visata nei pati visata (John Fowles "Magas")

Viska, kas yra praeityje, apiema musu dabarti (John Fowles "Magas")

Klausimas yra gyvenimo forma, atsakymas visuomet yra mirties forma (John Fowles "Magas")
J
us stebite ir nustojate vilties. Arba nustajate vilties ir stebite. Pirmuoju atveju atliekate fizine savizudybe, antruoju - moraline (John Fowles "Magas")

Mes pradedame gyventi su didelemis viltimis, o po to jas uzkemsame butelyje (Irvine Welsh "Traukiniu zymejimas").

Ir tobulas grozis pavaldus likimo istatymams ir yra mirtingas ( E.M.Remarkas "Juodais obeliskas"

Gyvenimas - tartum didziule bure audroje, nesanti mus pirmyn, bet nutrenkianti i gelmes, vos tik mes pabandome ja paciupti E.M.Remarkas "Juodais obeliskas"

Zomgus ne tik amzinai meluoja, bet ir amzinai tiki geriu, groziu ir tobulybe net tada, kai ju ne kvapo nera. E.M.Remarkas "Juodais obeliskas"

Meile, brangiausias dalykas pasaulyje, byra tarp musu pirstu, ir niekaip neimanoma jos sulaikyti. E.M.Remarkas "Juodais obeliskas"

Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 10 31, 08:56)
turbut is Coelho "11minuciu"  blush2.gif

ta ištrauka tai man fantastiška, beprotiškia graži wub.gif
Ar visa knyga tokia graži ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 10 31, 15:31)
ta ištrauka tai man fantastiška, beprotiškia graži  wub.gif
Ar visa knyga tokia  graži ?  ax.gif

As tos knygos dar neperskaiciau, bet zinau, kad pagrindine jos veikeja prostitute, kuri veliau isimyli. Kalbama apie tai, kaip ismokyti savo siela nekreipti demesio i tai, kas daroma kunui... Yra nuomoniu, kad ji skatina prostitucija blink.gif Manau, reikia perskaityti paciam, as tai svaigstu nuo visu perskaitytu sio rasytojo knygu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš kaip tik šiandien ją pradėjau skaityti bigsmile.gif wub.gif tokia nuotaika dabar, "coelhiška" valdo...vakar Zahirą užbaigiau, antrą kartą skaičiau...

iš Vienuolikos minučių:

Kai sutinkame žmogų, kurį įsimylime, rodos, visas pasaulis tam pritaria. Tuo įsitikinau šiandien, per saulėlydį. Bet vos tik nutinka kas nors ne taip, nieko nebelieka. Nei gervių, nei muzikos tolumoje, nei jo lūpų skonio. Kur taip staiga pradingsta visas mus supęs grožis?

čia tik pradžia, tik 17 psl...šiąnakt skaitysiu toliau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Linda-: 31 spalio 2006 - 15:50
QUOTE(Baltija @ 2006 10 31, 16:31)
ta ištrauka tai man fantastiška, beprotiškia graži  wub.gif
Ar visa knyga tokia  graži ?  ax.gif

šiaip knyga nėra graži tongue.gif ji yra pamokanti, jei pavyksta įsiskaityti ir suprasti ką autorius nori skaitytojui perteikti... o šis autorius puikiai sugeba įsigilinti į žmogaus vidinį pasaulį, jo egzistenciją įvairiose gyvenimiškose situacijose.. iš tiesų tai yra elementarios gyvenimo tiesos, tik mes, per daug skubantys gyventi, jas pamirštame...

taigi.. kaip suprantu, "Piligrimo" niekas neskaitė ir nematė??? verysad.gif
Atsakyti