Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

roooepeper
Atsakyti
Lietuvių liaudies išmintis: Neimk i galvą to, kas į kišenę telpa.
Žmogus visada turi turėti karštą širdį ir šalto alaus.Pesimistas sako:- Blogiau ir būti negali....,o optimistas sako...- Gali, gali... Jeigu norite sužinoti nuo ko mirė žmogus pažiūrėkite ant vainikų užrašų: nuo žmonos, nuo brolių, nuo giminių.... Nesvarbu, kad kažką darai netinkamai, gal būt tai gerai atrodo....
Atsakyti
visiems zinoma : nera to blogo, kas neiseitu i gera... Daznai ja kartoju ir ji vis pasiteisina. Treciadieni mano teta norejo perduoti savo inksta savo dukrai. Taciau dukrai netiko jos inkstas - rado piktybini augliuka. Jei ji nebutu pasiryzusi tam zingsniui, tai neaisku ar butu speje jai isgelbeti gyvybe po poros menesiu. GYVENIME NERA ATSITIKTINUMU...!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ema: 27 spalio 2006 - 18:29
QUOTE(ema @ 2006 10 27, 19:25)
visiems zinoma : nera to blogo, kas neiseitu i gera...  Daznai ja kartoju ir ji vis pasiteisina. Treciadieni mano teta norejo perduoti savo inksta savo dukrai. Taciau  dukrai netiko jos inkstas - rado piktybini augliuka. Jei ji nebutu pasiryzusi tam zingsniui, tai neaisku ar butu speje jai isgelbeti gyvybe po poros menesiu. GYVENIME NERA ATSITIKTINUMU...!

wub.gif po tavo istorijos sie zodziai igauna kitokia prasme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2006 10 22, 14:16)
Vedybos- tai tarsi marinuoti agurkai pernelyg saldžiame marinate. Prie jų reikia turėti gerai papipirintos mėsos gabalą, kad galėtum valgyti tongue.gif
(Herbjorg Wassmo)

thumbup.gif thumbup.gif
Kaip tik skaitau Dinos knygą ir ši citata užkliuvo.
Kaip ir dar viena:

"Padėk mane kaip antspaudą ant savo širdies, kaip antspaudą ant savo peties, nes meilė stipri kaip mirtis, pavydas kietas kaip mirusiųjų buveinė".

wub.gif
Atsakyti
Nezinau, ar kas nors jau rase sia citata... bet man ji labai istrigo, nepykit jei kartosis blush2.gif

"Meilė - laukinė jėga. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Išmokime mylėti"

/Paulo Coelho/
Atsakyti
ne gražuolė graži, o mylimoji graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 29, 21:03)
Nezinau, ar kas nors jau rase sia citata... bet man ji labai istrigo, nepykit jei kartosis blush2.gif

"Meilė - laukinė jėga. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Išmokime mylėti"

/Paulo Coelho/

Ar tik ne knyga "11 minuciu"? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2006 10 30, 21:21)
Ar tik ne knyga "11 minuciu"?  tongue.gif

Nea, cia "Zahiras" wink.gif
Atsakyti
В ту минуту, когда ты сам этого меньше всего ожидаешь, открывается перед тобой новая дверь.

/Paulo Coelho/
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 10 30, 23:19)
Nea, cia "Zahiras" wink.gif

ne i tema, bet gal kas zino, ar yra pardavime Coelho "Piligrimas"? ax.gif
Atsakyti
Gal jau ir buvo deta, sorry jei pasikartosiu... Dar truputis Paolo Coelho wub.gif

Kas pasauliui yra 11 minučių...?...
11 minučių skausmo...?...
11 minučių laimės...?...
11 minučių sekso...?...
11 minučių meilės...?...
11 minučių žmogui...?...
Kas tos minutės yra man...?...
Ką mano gyvenime daro 11 minučių...?...
Kas gali įvykti per 11 minučių...?...

Pasaulis pradeda suktis... Viskas užverda... Pasaulis juokiasi... Žmogus jaučia malonumą...
Aplinkui viskas nušvinta... 11 minučių...?...

Gal...

11 minučių aš einu ryte...
11 minučių man reikia...kad atsibusčiau... Prisisuku laikrodį truputį anksčiau...kad atsikėlus 11
minučių galėčiau pagulėt ir pasidžiaugt...kad dar nereikia keltis...
11 minučių man reikia...kad užvirinčiau vandenį ir išgerčiau užplikytą juodą kavą...
Per 11 minučių tikriausiai surūkau apie 2 cigaretes( jau nebe...cha!)...
11 minučių man užtenka...kad nusiprausčiau duše...
11 minučių aš galiu sau skirti pietums...
Kartais kur nors pavėluoju 11 minučių...

Bet man patinka...
Man patinka 11 minučių skaityt tą pačią žinutę( Beprotystė... Bet perskaitau...užrakinu telefoną...po kelių sekundžių
vėl griebiu jį ir vėl skaitau... Ir vėl..)
Man patinka žiūrėti kaip per 11 minučių susmilksta smilkalai...
Man patinka 11 minučių daryt atsilenkimus...ir po to jausti kaip aplink lūpas kaupiasi sūrūs lašiukai...
Man patinka 11 minučių lėtai sriūbčioti karštą vyną...
Man patinka bučiuotis 11 minučių (kartais po to skauda lūpas...bet patinka)...
dar patinka galvot apie tas minutes...
Siaubingai patinka ryte einant galvoti apie 11 minučių su Tavim...o vakare prisižadėti sau...kad būtinai tai susapnuosiu...
Ir niekad nesusapnavau...
Dar patinka 11 minučių būt su mylimu žmogum...nesvarbu ar tai draugė...mama...sesė... draugas.. 11 minučių kažkieno glėby...

Man patinka...

Aš noriu visų 11 minučių...kurias man pažadėjai...
Mes turim tiek laiko...

Visada norėčiau...
Kiekvieną dieną...
Būti...
Kvėpuoti...
Dusti...
Suktis...
Kristi...
Užsimerkti ir jausti...kaip mane lieti...
Jausti tavo karštas lūpas ant veido... Kaklo... Ant rankų... Visur...
Užuosti tavo kvapą... koks jis...?...

11 minučių...
Man reikia tiek nedaug... Tik 11 minučių iš Tavo ramių dienų ir naktų...
11 minučių iš Tavo akių...
11 minučių Tavo dėmesio...
11 minučių man...
11 minučių Tavo švelnumo ir Meilės... Teisėtos...
Be kaltės ir kažkokių...
Tiek nedaug...
Tik pabūti 11 minučių Tavo glėbyje...Tavo dalimi...Tavimi...
Noriu pavogti Tavo rankas...akis...kaklą...pečius...nugarą...Tavo lūpas... Tavo...
11 minučių Tavęs viso...
Visu kūnu...
Visa siela...
11 minučių ritmo...
11 minučių jausmo...
11 minučių kūno - iš Tavęs ir iš manęs...

Tu net neįsivaizduoji...kokio didelio ilgesio diena yra šiandien...
Aš nieko negaliu... Nes galvoju apie Tave... Sėdžiu jau valanda ir nieko daugiau... Tik Tu... Ir tos minutės...
Net neįsivaizduoji kaip man trūksta tų minučių...nors...kartu...
11 minučių...
Tiek nedaug iš Tavęs noriu pasiimti - 11 minučių Tavo širdies...

Išgirsk mane... Man labai to reikia... Man labai Tavęs trūksta... Nors netgi nežinau - koks tai jausmas 11 minučių su
Tavim... Bet netgi nežinodamas ilgiuosi to... Kaip ir Tavo rankų... Kurios manęs niekad nesuspaudė savo glėby taip...
kad nors 11 sekundžių pritrūktų oro... Man Tavęs reikia... Ypač lūpų ir akių... Ypač lūpų... Man reikia 11 minučių Tavo
pasaulio...

Pasaulis gali ištverti be Tavęs 11 minučių...
O aš pradedu jausti...kad nebegaliu...

Tik 11 minučių...
Atsakyti