Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

QUOTE(Siracusa @ 2006 10 18, 14:58)
aha, patiko smile.gif
ir man bigsmile.gif
Atsakyti
Vedybos- tai tarsi marinuoti agurkai pernelyg saldžiame marinate. Prie jų reikia turėti gerai papipirintos mėsos gabalą, kad galėtum valgyti tongue.gif
(Herbjorg Wassmo)

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 10 20, 17:03)
4u.gif

4u.gif
Kartą žmogus sapnavo sapną. Sapne jie ėjo su Viešpačiu jūros pakrante. Dangumi slinko jo gyvenimo vaizdai.

Sulig kiekvienu vaizdu, smėlyje atsispausdavo dvi pėdų eilės: vienos pėdos buvo jo, kitos - Viešpaties.

Kai praplaukė paskutinis gyvenimo vaizdas, žmogus atsigręžė pažiūrėti smėlyje paliktus pėdsakus. Jis pastebėjo, kad daugelį kartų gyvenimo kelyje matyti tik viena pėdsakų eilė.

Jis taip pat pastebėjo, kad tai būna pačiais niūriausiais ir sunkiausiais gyvenimo momentais.

Žmogus sunerimo ir paklausė Viešpaties: "Viešpatie, Tu sakei, kad, kai aš nuspręsiu sekti Tavimi, Tu visą laiką lydėsi mane gyvenimo keliu. Tačiau sunkiausiais gyvenimo momentais aš matau vingiuojančią tik vieną pėdsakų eilę. Nesuprantu, kodėl Tu palieki mane, kai esi labiausiai reikalingas?"

Viešpats atsakė: "Mano mylimas brangus vaike, aš myliu tave ir niekuomet tavęs nepaliksiu. Kai būna tavo išbandymų ir kančios metas, tu matai tik vieną pėdų eilę smėlyje todėl, kad aš tada nešu tave ant rankų".

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siek tiek apie meile ax.gif

Обыкновенно женятся на надеждах, выходят замуж за обещания. А так как исполнить свои обещания гораздо легче, чем оправдать чужие надежды, то чаще приходится встречать разочарованных мужей, чем обманутых жен mastau.gif

У японцев существует слово - дзюдо - искусство мягкой победы. Европейский вариант дзюдо - "Да, милый" lotuliukas.gif

Первый вздох любви - это последний вздох мудрости doh.gif

Сказать "Я тебя люблю" займет несколько секунд, показать как - всю жизнь wub.gif

"Любовь - это болото, где тонут два идиота." hihihi.gif

Любите - все остальное у вас уже есть! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 23 spalio 2006 - 22:06
Pasaulis yra toks, koki matome konkrecia akimirka konkrecioje vietoje bigsmile.gif
Atsakyti
Sudauzyta sirdi skauda daug labiau nei popieriumi ipjauta pirsta aptaskyta citrinos sultimis unsure.gif
Atsakyti
Jei moteris tavęs nekenčia, vadinasi, ji tave mylėjo, myli arba mylės tongue.gif

Papildyta:
Geras manikiūras gali papuošti ne tik moters rankas, bet ir vyro veidą bigsmile.gif
Atsakyti
Per anksti... Per anksti pabudai, per anksti pražydai, per anksti, o varge, užkopei į svaiginantį žemiškosios laimės kalną. Per anksti. Tu juk dar nieko nežinai, nesupranti, nesuvoki. Kaip tau paaiškinti, kad vyro ir moters santykiuose svarbiausia ne jausmai, o protas? Ne veltui rožė - meilės gėlė. Jausmai - visas tas spygliuotas žaliuojantis krūmas ir pačią saulę viliojantys pasakiško grožio žiedai. O šaknys? Tai protas, be kurio vysta žaluma ir išnyksta grožis, bet tu to nežinai. Tu nežinai, kad dievai žmogui pavydi didelės laimės. Ar girdėjai? Žaibai juk kerta pačius aukščiausius medžius! Laiminga meilė slysta iš širdies kaip iš rankų laimingi pinigai.

/E. Malūkas/
Atsakyti
kam loti jei gali kasti ax.gif
Atsakyti
Atmintis - stipriausia bausme uz klystkelius ax.gif
Atsakyti
Jei dienai baigiantis jautiesi pavargęs kaip šuva, tai gal kiaurą dieną urzgei...?
Atsakyti
reikia gaudyti akimirkas, nes meile - kintamas dalykas 4u.gif
Atsakyti