Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Labas Saunus Drauge,
Ar tau kas kada nors sake,
Koks ypatingas Tu esi!
Sviesa, kuria tu skleidi,
Gali iziebti zvaigzdes!

Ar Tau kas sake,
Kaip ypatingai tu nuteiki kitus,
Kazkas visada sypsosi del to,
Su meile, kuri tokia reali

Kad daugeli kartu, kai jiems buvo liudna,
Tavo E-mailai juos priverte sypsotis,
Is tiesu tai nuteikia maloniai

Laika, kuri tu skiri siusti laiskus
Ir dalindamasis viskuo, ka randi,
Nera tiesiog zodziu pasakyti Tau Aciu
Visi galvoja, kad Tu tiesiog saunus zmogus!

Ar kas tau kada nors sake

Kaip Tu patinki jiems
Taip, mano brangiausias Drauge,
Siandien as tau sakau

As galvoju, kad be draugu tikrai truktu daug!!!

Grazios tau dienos, ir man malonu, kad mes esame draugai!!!

Tik norejau pasakyti LABAS,
IR GEROS PUIKIOS DIENOS!

Atsakyti
QUOTE(mintyse @ 2006 09 21, 15:33)
Labas Saunus Drauge,
Koks ypatingas Tu esi!
Sviesa, kuria tu skleidi,
Gali iziebti zvaigzdes!

Ar Tau kas sake,
Kaip ypatingai tu nuteiki kitus,
Kazkas visada sypsosi del to,
Su meile, kuri tokia reali

Kad daugeli kartu, kai jiems buvo liudna,
Tavo E-mailai juos priverte sypsotis, 
Is tiesu tai nuteikia maloniai

Laika, kuri tu skiri siusti laiskus
Ir dalindamasis viskuo, ka randi,
Nera tiesiog zodziu pasakyti Tau Aciu
Visi galvoja, kad Tu tiesiog saunus zmogus!

Ar kas tau kada nors sake

Kaip Tu patinki jiems
Taip, mano brangiausias Drauge,
Siandien as tau sakau

As galvoju, kad be draugu tikrai truktu daug!!!

Grazios tau dienos, ir man malonu, kad mes esame draugai!!!

Tik norejau pasakyti LABAS,
IR GEROS PUIKIOS DIENOS!

thumbup.gif Kažkas mano akiai..
Atsakyti
Megaukis... nes rytoj atsikels tikrai ne tiek,kiek siandien eis miegoti... verysad.gif
Atsakyti
Sveikute, nespejau dar visko perskaityti, tikiuosi nepasikartosiu.

Kinu patarle:
Pries sakydamas gerai pagalvok, o pagalvojes geriau patylek.
Atsakyti
Drąsuolis tol drąsus, kol bailys to nori...
Atsakyti
Apie pyktį
Kartą gyveno labai temperamentingas mažas berniukas. Jo tėvas davė jam maišelį su vinimis ir liepė kiekvieną kartą, kai jis nesuvaldys savo pykčio, įkalti vieną vinį į tvoros stulpą. Pirmą dieną stulpe buvo 37 vinys. Kitą savaitę berniukas išmoko suvaldyti savo pyktį, ir su kiekviena diena vinių skaičius ėmė mažėti. Berniukas suprato, kad lengviau yra valdyti savo temperamentą, nei kalti vinis. Pagaliau atėjo diena, kai berniukas nebeprarasdavo savitvardos. Jis papasakojo apie tai savo tėvui, ir šis nutarė, kad kiekvieną dieną, kai sūnui pavyks susitvardyti, jis gali ištraukti iš tvoros po vieną vinį.
Bėgo laikas, atėjo ta diena, kad berniukas galėjo pranešti tėvui, kad stulpe nebeliko vinių. Tada tėvas paėmė sūnų už rankos ir nusivedė prie tvoros. "Tau neblogai sekėsi, bet matai, kiek tvoroje skylių. Ji jau niekada nebus tokia, kokia buvo. Kai pasakai žmogui ką nors pikto, jam pasilieka toks pat "randas", kaip šios skylės. Nesvarbu, kiek kartų po to atsiprašysi, "randas" išliks. Žodinis "randas" toks pat skausmingas, kaip ir fizinis.

Papildyta:
Aš taip norėčiau, kad būtų nors vienas žmogus,kuris atsiradęs nedingtų...ir kuris,lygiai kaip aš bijotų,kad nedingčiau... Kuris nors kartą ką nors paaukotų, kad pelnytų nors šiek tiek manęs... kuris norėtų su manimi bėgioti lietuje, braidyti po balas, kaip mažas vaikas voliotis sniege, kartu su manimi bijoti griaustinio, kuriam nebūtų nejauku mane apkabinti, kai aš liūdėsiu, ir paimt už rankos, kai bijosiu...
Atsakyti
QUOTE(Jolančikė @ 2006 09 24, 13:54)
Aš taip norėčiau, kad būtų nors vienas žmogus,kuris atsiradęs nedingtų...ir kuris,lygiai kaip aš bijotų,kad nedingčiau... Kuris nors kartą ką nors paaukotų, kad pelnytų nors šiek tiek manęs... kuris norėtų su manimi bėgioti lietuje, braidyti po balas, kaip mažas vaikas voliotis sniege, kartu su manimi bijoti griaustinio, kuriam nebūtų nejauku mane apkabinti, kai aš liūdėsiu, ir paimt už rankos, kai bijosiu...

kaip gražu ... user posted image
Atsakyti
Nusikaltimas neskubeti tapti laimingam, kai turi ta galimybe...

F.Beigbeder
Atsakyti
QUOTE(Jolančikė @ 2006 09 24, 13:54)
Apie pyktį
Kartą gyveno labai temperamentingas mažas berniukas. Jo tėvas davė jam maišelį su vinimis ir liepė kiekvieną kartą, kai jis nesuvaldys savo pykčio, įkalti vieną vinį į tvoros stulpą. Pirmą dieną stulpe buvo 37 vinys. Kitą savaitę berniukas išmoko suvaldyti savo pyktį, ir su kiekviena diena vinių skaičius ėmė mažėti. Berniukas suprato, kad lengviau yra valdyti savo temperamentą, nei kalti vinis. Pagaliau atėjo diena, kai berniukas nebeprarasdavo savitvardos. Jis papasakojo apie tai savo tėvui, ir šis nutarė, kad kiekvieną dieną, kai sūnui pavyks susitvardyti, jis gali ištraukti iš tvoros po vieną vinį.
Bėgo laikas, atėjo ta diena, kad berniukas galėjo pranešti tėvui, kad stulpe nebeliko vinių. Tada tėvas paėmė sūnų už rankos ir nusivedė prie tvoros. "Tau neblogai sekėsi, bet matai, kiek tvoroje skylių. Ji jau niekada nebus tokia, kokia buvo. Kai pasakai žmogui ką nors pikto, jam pasilieka toks pat "randas", kaip šios skylės. Nesvarbu, kiek kartų po to atsiprašysi, "randas" išliks. Žodinis "randas" toks pat skausmingas, kaip ir fizinis.

Papildyta:

super teisingi ir grazus zodziai wub.gif
Atsakyti
Tik atsitiktinumas yra svarbiausias desnis - pats desnis irgi yra atsitiktinumas.
Atsakyti
Man patys gražiausi žodžiai:

Good friends are like stars..You don't see them, but you know they are always here.. (Geri draugai - tai tarsi žvaigždės.. tu jų nematai, bet visada žinai, jog jos šalia..)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 09 20, 17:49)
Kartais besisypsancios lupos verkia daugiau nei asarotos akys...

man žiauriai tinka thumbup.gif jau porą savaičių verysad.gif
Atsakyti